Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Zámbó Krisztián ma délelőtt Facebook-oldalán egy korábbi képet osztott meg magáról, ahol saját bevallása szerint élete legjobb formáját hozza. Képaláírásban hozzátette, ismét eltökélte, hogy formába lendül, és a kép lesz hozzá a kellő motivációja. A bejegyzésre sok bíztató hozzászólás érkezett a követőitől, egyikük megemlítette, hogy párja, Takács Zsuzsika is biztosan támogatni fogja a célkitűzésében. Erre sokak meglepetésére Zámbó röviden azt válaszolta: „Nem vagyunk együtt!”.

  Az énekes a Blikk megkeresésére elmondta, hogy kedvesével továbbra is együtt vannak, és közben sikerült megbeszélniük a problémájukat.

  Valóban volt egy kis zavar a kapcsolatunkban, hirtelen felindulásból írtam ki, hogy nem vagyunk együtt és újrakezdem az életem egyedül. Bevallom, leginkább az én hülyeségem volt most ennek az oka, de már túljutottunk rajta, és minden rendben van

  – tisztázta a helyzetüket Zámbó Krisztián, majd hozzátette, hogy úgy érzi, az utóbbi időszak lelkileg nagyon megviselte.

  „Az édesapám körül kialakult hercehurca nagyon megvisel most a sorozat miatt. A halálának az évfordulója is most volt, ezek újra feltépték a régi sebeket. Sajnos jókora túlsúlyt is összeszedtem az elmúlt időszakban, és ez már annyira zavar, hogy szinte depressziós vagyok tőle. Ott van még az is, hogy 43 éves vagyok és szeretnék már egy boldog, saját családot. Ez így együtt most sok nekem, és még aludni is képtelen vagyok”

  Az énekes bevallotta, hogy korábban is érezte már magát mélyponton, akkor szakember segítségét vette igénybe és gyógyszereket szedett.

  Volt, amikor a depresszió alkoholproblémákkal társult, de ezt is legyőztem. Mindig túljutottam a mélypontokon, most is menni fog

  – jelentette ki.

 • madonn
  Fotó: Instagram

  Számos rajongó a közösségi médián keresztül fejezte ki zavarodottságát Madonna új megjelenését, miután meglátták a vasárnapi 2023-as Grammy-díjátadón. A 64 éves díva arca ugyanis nagyon furán fest, emellett pedig nem tudtak elmenni az emberek szó nélkül.

  „Én, ahogy megpróbálom nem észre venni, hogy Madonnának teljesen új arca van.” – írta egy kommentelő.

  „Mégis mi történt Madonna arcával?” –tette fel a kérdést egy másik.

  Akadt olyan, aki szerint az énekesnő megjelenése inkább hasonlít egy Madonna imposztoréhoz, és valami nagyon rosszul sült el, hogy ilyen lett az arca.

  „Madonna jól néz ki a korához képest...már ha az ember egy 2700 éves vámpír, aki babákat és kisebb állatokat eszik."

 • DSC7113
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Mint azt mi is megírtuk, az RTL 2023-ban 11 évad után pihenőre küldte az X-Faktort, helyette a külföldön is közkedvelt The Voice tehetségkutató show-műsor érkezik a képernyőre. Az új műsor érdekessége, hogy a versenyzőknek elég, akár egyetlen zsűritagot meggyőznie tehetségével, akik úgy választják ki a mentoráltjukat, hogy az első körben még nem látják azokat, így csak a hangbéli adottságokra és a megérzésükre tudnak hagyatkozni a kiválasztásnál.

  Akik már jelentkeztek az X-Faktor következő évadába, azoknak felajánlják majd, hogy részt vehessenek a The Voice meghallgatásán. A készítők ezúttal nemcsak szóló énekeseket várnak, hanem zenekarok és rap produkciók is jelentkezhetnek, ha betöltötték 14. életévüket. A tehetségkutató kreatív producere, Verebély Marcell a Reggeli műsorának azt is elárulta, hogy szintén négy zsűritag fog szerepelni, de a kilétüket még nem fedte fel. Ami az X-Faktor mentorait illetti, annyi már biztos, hogy ByeAlex hat évad után elköszön a műsortól, ugyanis nemrégiben hivatalosan is bejelentette a kilépését.

  Az adásrészlet alább tekinthető meg:

 • Szendvicsekkel készült lenyűgözni a cápákat.

  Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  A Konyhafőnök 2021-es évadának győztese, Bóza Roland ezúttal az RTL Cápák között műsorának vendége volt, ahová a Bad-Dog elnevezésű szendvicsének ötletével érkezett. A séfnek jelenleg is több vállalkozása van, és az egyik üzletében találta ki az új street food szendvicsének az elképzelését. A vákuumcsomagolásban értékesítésre szánt, könnyen elkészíthető étel Bóza elmondása szerint számos vendéglátó egységben megállná a helyét, amit lényegében csak megkellene melegíteni. A befektetőktől marketing célra 25 millió forintot kért 25 százalékos tulajdonrészért cserébe.

  Miután végig kóstoltatta a szendvicseit, már minden cápának sikerült az elismerését kivívnia, de többük is kifogásolta az egyszerűnek ható nejlon csomagolását.

  Ezt azért a Rácz Jenő visszadobná

  – jegyezte meg Tomán Szabina, amivel társai sem tudtak vitába szállni. Balogh Levente viszont már egyenesen kijelentette, ebben a formában nem fogja tudni eladni a terméket, viszont ha azon változtatna, akkor a várható profit is jelentősen megcsappanna.