Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az utolsó előtti pillanatban mondta le a felkérést a kétgyermekes édesapa.

  Nem kellett volna sok, hogy egy teljesen új szerepben is megismerhessük Harry herceget. Több forrásból is megerősített amerikai lapértesülések szerint az egykori trónvárományos a nagysikerű Saturday Night Live, rövidebb nevén SNL komédiaműsorban tűnt volna fel januárban, amelynek minden epizódban más-más vendég műsorvezetője-, illetve szereplője akad. Az egyik ilyen lett volna Harry, aki végül az utolsó előtti pillanatban mondta le a konferálást, mikor már gyakorlatilag minden el volt rendezve.

  „Tudom, hogy Harry mindenben benne volt, nagyon komolyan gondolta, hogy megcsinálja – és remek móka lett volna, akár mint a könyve promója is”– mondta egy neve elhallgatását kérő, belső körökben mozgó tévés szakember.

  Azt, hogy végül a herceg miért mondta vissza a felkérést, nem tudni, ezzel kapcsolatban a Page Six is kereste az érintetteket, de nem kívántak nyilatkozni. A történtek ellenére azonban a producerek bíznak benne, egyszer még sikerül behúzniuk Harryt a műsorba, akár meglepetésvendégként is.

 • Nagyon meglepte, hogy Melinán akadt meg fia szeme.

  Szombat este az évad eddigi legkevesebb szavazatkülönbségével VV Dani esett ki a ValóVilág 11-ből. A srác több mint 70 napot töltött a villában, ahol rátalált a szerelem is VV Melina személyében, akivel, mint mondta, a való életben is folytatni tervezi kapcsolatát.

  Míg Dani szeme előtt teljes a rózsaszín köd, édesanyja már másképp szemlélte kapcsolatukat a képernyőkön keresztül. Szerinte Melina csak taktikából jött össze fiával, és attól fél, emiatt érzései sem feltétlenül őszinték:

  Attól is tartok, hogy Melina tönkreteszi Danit, aki össze fog omlani, ha esetleg itt kint már nem folytatódik a viszonyuk és kiderül, hogy a villában csak érdekből közeledett hozzá.

  Maga a románc egyébként nagyon meglepte őt, hiszen szerinte a villán kívül Melinának nem lett volna esélye az egyébként nagyon kapós férfinál.

  „Daninak egyáltalán nem esetei az ilyen típusú lányok, akik agyon vannak tetoválva. De én nem akarom megmondani, hogy mit csináljon, majd eldönti, mi a helyes”– idézte a nő Telenovellának adott interjúját az RTL

 • A Grammy-gálán adott át egy díjat, utána indult meg a komment-cunami.

  GettyImages-1463441557
  Fotó: Timothy Norris / Gettty Images

  Hétfő hajnalban rendezték meg Los Angelesben a 65. Grammy-gálát, ahol Madonna is átadott egy díjat. Az énekesnő meglehetősen ritkán jelenik meg nyilvános eseményeken mostanság, így eléggé meghökkentette a nagyérdeműt már-már felismerhetetlen külsejével.

  El is lepték a netet az erről szóló cikkek és kommentek, a kritika-cunamit azonban most megelégelte a 64 éves popsztár, és Instagram oldalán vágott vissza egy hosszú bejegyzésben az őt bírálóknak.

  „Ahelyett, hogy arra koncentrálnátok, amit a beszédemben mondtam, azaz, hogy legyünk hálásak az olyan előadókért, mint a félelmet nem ismerő Sam Smith és Kim Petras, rengeteget ember úgy döntött, inkább csak a rólam készült közeli fotókról beszél.

  Olyan teleobjektívvel fotózták a sajtófotósok, ami bárkinek az arcát eltorzította volna.

  Már megint a kor alapú diszkrimináció és a nőgyűlölet kereszttüzébe kerültem, ami átszövi az egész világot, amiben élünk. Egy világot, amely nem hajlandó megünnepelni a 45 év feletti nőket, és szükségét érzi, hogy megbüntesse őket, ha továbbra is erős akaratúak, szorgalmasak és kalandvágyóak akarnak maradni.

  Pályafutásom kezdete óta lealacsonyított a média, de úgy veszem, hogy ez egy próbatétel, és szívesen vállalom az úttörő munkát, hogy a mögöttem álló összes nőnek könnyebb lehessen az elkövetkező években”

  – fogalmazott Madonna, hozzátéve: ahogy eddig, úgy ezután sem fog soha bocsánatot kérni kreatív döntésiért.

  A popdíva persze nem hazudtolta meg önmagát, és egy elég bevállalós rövid videót is csatolt posztjához.

 • Bánóczki Tibor és Szabó Sarolta rendezésében érkezik a Műanyag Égbolt című magyar animációs sci-fi, ami 2123-ban Magyarországon játszódik.

  muny
  Fotó: YouTube

  A hivatalos leírás szerint, ebben a nem túl távoli jövőben, ahol az emberiség túlélésének kegyetlen ára van, egy férfi minden szabályt áthág, hogy megmentse a felesége életét. A főszereplők Szamosi Zsófia és Keresztes Tamás, akik nem csak hangjukat, hanem megjelenésüket is kölcsönözték a figuráknak.

  A hazai bemutató 2023. március 30-án esedékes.