2024. június 20. 15:00
Szlovénia 1
Szerbia 1
Fussballaréna München II. forduló
2024. június 20. 18:00
Dánia 1
Anglia 1
Frankfurt Arena II. forduló
2024. június 20. 21:00 ÉLŐ
Spanyolország 0
Olaszország 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Legalábbis az énekesnő évek óta így ismeri családfáját.

  Meglepő vallomást tett Jennifer Hudson egy podcastműsorban nemrég: 16 évesen kisebb családfa-nyomozás után arra jött rá bátyával és nővérével, hogy apjuknak összesen 27 gyereke született.

  „Nem találkoztam minddel, de ezt mondták mindig nekünk” – kezdte az énekesnő, hozzátéve: onnantól kezdve az vált tinédzserévei elsőszámú céljává, hogy felkutassa, és egyszer egy hálaadáson, vagy egy karácsonyi vacsora alkalmával egy asztalhoz ültesse mind a 26 testvérét.

  „Jónéhányunkat meg is találtuk, és én vagyok a legfiatalabb közülük” – folytatta Hudson, akinek apai ágú családtagjai segítettek a keresésben, és végül nagymamája halála volt az apropó személyes találkozásukra is.

  Tervéről egyébként, hogy egyszer mind a 26 testvérét megismeri, máig nem tett le, szeretné ugyanis, ha 14 éves fia, David is találkozhatna unokatestvéreivel.

 • Már ha hinni lehet a forgalmazó vezetőjének.

  Ahogy arról az Index is beszámolt, véget ért a két és fél évtizedes várakozás, november közepén megérkezik a Gladiátor című film folytatása.

  Bár a második rész történetéről egyelőre nem sokat lehet tudni azon túl, hogy a már felnőtt Luciust helyezi középpontba, és egyelőre nyilván előzetes sem érkezett hozzá (csak egy kiszivárgott forgatási fotó a jelmezbe bújtatott főszereplőről, Paul Mescalról), a barcelonai CineEurope expón a forgalmazó Paramount levetítette azt a szerencsés résztvevőknek, a film egy részlete mellett. A cselekményt továbbra sem tudhattuk meg, de az a nézők beszámolójából kiderült, Denzel Washington, Pedro Pascal, Connie Nielson és Joseph Quinn is feltűnik a vásznon, amelyre egyre többek szerint volt érdemes várni. A stúdió vezetője, Mark Viane szerint "minden idők egyik legnagyobb akciójelenetét" hozta tető alá Ridley Scott a már most filmeposzként emlegetett Gladiátor II.-ben, amely így nem kizárt, hogy überelni tudja majd elődje 5 Oscar-díjas kritikai elismerését.

  (IGN)

 • Az énekes ettől függetlenül nem tartja kizártnak, hogy oltár elé vezesse párját.

  ZS 0286
  Fotó: Szollár Zsófi / Index

  A TNT énekesét, Dobrády Ákost legutóbb a Sztárbox című műsorban is láthattuk, ahol a színművész Pintér Tibor ellen szállt ringbe. A népszerű zenész ezúttal a Storynak adott interjút, melyben arról mesélt, hogy kedvesével, Nikivel már elgondolkodtak azon, hogy összeházasodjanak. A 48 éves énekesnek már egy kisfia született szerelmétől, a most hároméves Bende Mór.

  „Nikivel tudatosan figyelünk arra, hogy időnként kettesben is időt töltsünk, programozzunk, amíg Bendére a nagyszülők vigyáznak. Ilyenkor természetesen az esküvő is szóba kerül közöttünk, de úgy érzem, nem a házassági papír fog összetartani minket. Ma már szerintem kicsit elavult, idejétmúlt intézmény lett, de mivel nagyon szeretjük egymást, egyáltalán nincs kizárva, hogy végül az oltár előtt kötünk ki” – fogalmazott Dobrády

 • Hunyadi Donatella mindig is igyekezett kitűnni édesanyja árnyékából, és saját tehetsége által, nem pedig Kiszel Tünde lányaként érvényesülni. A klasszikus énekesi diplomával rendelkező fiatal most a Talk TV ZWorld című podcast vendégeként arról mesélt, bár tavaly a Dancing with the Stars versenyzőjeként láthatták a nézők, ősszel pedig a Fort Boyard egyik csapatát erősíti majd, próbálja meghúzni a határt az elvállalt tévéműsorokat illetően.

  „Nyilván a Fort Boyard sem volt tavaly ilyenkor betervezve, tehát ez is csak jött pár hónappal ezelőtt, és annyira szimpatikus volt az egész műsornak a metódusa, hogy úgy gondoltam, ez belefér. De egyébként nem szeretnék így elcelebesedni” – kezdte Hunyadi, hozzátéve: egyre több gyerektől hallja, hogy felnőttként modellek, énekesek vagy táncosok szeretnének lenni, de ő ezt nem tartja kifejezetten pozitívnak, azt pedig pláne nem hiszi, hogy a hírnév lenne a csúcs, a lehető legjobb életcél.

  „Én úgy gondolom, hogy ez nem igaz, és ezt valahogy bele kéne nevelni a gyerekekbe meg az embereknek az agyába, hogy ez igenis nem minden, és most lehet, hogy ezért megköveznek, de valamilyen szinten egy üres dolog. 

  Ha én csak abból élnék, hogy celebműsorokba megyek, mert ugye kell, akkor belül szerintem nagyon üres ember lennék.

  Én attól vagyok teljes, hogy zenével foglalkozom, énekórákra járok, hogy színházba járok, koncertekre járok, klasszikus zenei meg popzenei koncertekre is” – idézte a modell szavait a24.hu.