2024. június 20. 15:00
Szlovénia 1
Szerbia 1
Fussballaréna München II. forduló
2024. június 20. 18:00 ÉLŐ
Dánia 1
Anglia 1
Frankfurt Arena II. forduló
2024. június 20. 21:00
Spanyolország
Olaszország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Különleges koktélruhában bálozott a sztárpár 18 éves nagylánya.

  Rohan az idő, nemrég 18 éves lett Hollywood egyik elsőszámú sztárcsemetéje, Suri Cruise is. A tinilány le sem tagadhatná híres szüleit, de főleg édesanyja vonásaiból örökölt jócskán – olyannyira, hogy a nemrég napvilágot látott, friss szalagavatós fotói kicsit össze is zavarták az internetezőket, Suri ugyanis pont úgy fest rajtuk, mint a színésznő 25 évvel ezelőtt, a Dawson és a haverok forgatásának időszakából. 

  Ráadásul a különleges alkalomra a New York-i gimnazista egy szabásában és mintájában is kora-kétezres éveket idéző koktélruhát választott, ami nem lennénk meglepődve, ha kiderülne, hogy Holmes ruhatárából lett kölcsönözve.

  Középiskolai tanulmányai befejeztével Suri Cruise állítólag egy pittsburghi egyetemen, a Carnegie Mellon University-ben tanul tovább ősztől. 

 • Bulcsú örökölte szülei zenei tehetségét.

  Lassan egy éve már, hogy Kanadában kezdett új életet Gömöri András Máté és Polyák Lilla, valamint a színésznő Homonnay Zsolttól született kisebbik fia. Ahogy azt a házaspár korábban már elmesélte, a költözés részben a 17 éves Bulcsú ötlete volt, és a jelek szerint jól be is illeszkedett Torontóban a tinédzser. Nem csak 80 százalék felett teljesít az iskolában, de még zenei karrierje is beindulni látszik. Jazz-zongorázással kezdett el foglalkozni, és a jövőjét is ebben látja.

  „Szépen veszi az akadályokat. Négy különböző zenekarban játszik most már, amiből kettő iskolai és kettő meg már iskolán kívüli. Úgyhogy elkezdték őt megtalálni és felfedezni, ezt rettenetesen élvezni, szerintem néha túl is hajtja magát” – mesélte a Tv2-nek Polyák, aki szintén sok énekesi felkérést kap kint, és férje is bőszen építi kanadai karrierjét.

 • Egymást motiválják.

  D1I6105
  Fotó: Németh Kata / Index

  Szabó András Csuti lassan már két éve alkot egy párt a nála 13 évvel fiatalabb Sudár Biankával, akivel rendkívül boldogok. Bár kezdetben igyekeztek kapcsolatukat távol tartani a reflektorfénytől, idővel aztán egyre többet meséltek szerelmükről. Most a Story magazinnak adtak interjút egy fitnesz tematikájú eseményen, ahol együtt sportoltak és kapcsolódtak ki.  Mint kiderült, sokszor egymást motiválják az egészséges életmódra, legyen szó az étkezésről vagy arról, mikor és mit edzenek. 

  Ez most így jól hangzik, de azért rendesen kell nyüstölnöm őt... De mivel következetes vagyok, Csutinak nincs más választása, mint velem csinálni. És hát végül csinálja is. Azt eszi ebédre, amit én, kibírja, hogy ne vegye ki a csokit az édességes fiókból.

  – mondta Sudár, aki nagyban segít párjának, hogy ne csábuljon el, ha édességről van szó.

  Bius ért a nyelvemen. Oda szúr, ahol fáj, azaz jók a kritikái. Illetve szokta mondani, hogy nem az a kérdés, van-e kedved este még elindulni edzeni, hanem hogy meddig teheted ezt meg úgy, hogy rendben van az egészséged, nem fájnak az ízületeid... Ez pedig mindig betalál. Igaz, csak két hétre, aztán újra el kell mondania.

  – ­magyarázta nevetve Csuti, aki jelenleg forgat, párja pedig államvizsgára készül, de hamarosan elszöknek kettesben pihenni: „Valószínűleg Ciprusra. Szóba jött még Dominika és Dubaj is... Meg persze lesz közös nyaralás a gyerekekkel. A Balatont például már nagyon várják. Sokat vannak nálunk, ott a medence, a jakuzzi, szóval nekik már el is kezdődött a nyári szünet.” – tette hozzá.

 • Visszautasítja azokat a vádakat, hogy ő lett volna hűtlen.

  DSC2089
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Dudás Miki tavaly ősszel jelentette be, hogy kilenc év házasság után külön folytatják útjukat feleségével, Szigligeti Ivett-tel. A világbajnok kajakozónak két gyermeke született, akiket párja magával vitt, amikor hazaköltözött a szüleihez. Majd később úgy tűnt, az egykori sportoló és influenszer kedvese kibékülnek egymással, és kapcsolatuk is rendeződik, de előbbi bejegyzése most tiszta vizet öntött a pohárba.

  Akkor tegyünk pontot az i-re. Olvasom itt, a médiában, hogy megint szakítottunk Ivett-tel. Én vagyok a sz*r, ezt kommentelik. Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel, akit nem nevezek nevén, de Vecsésen autómosó. Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3× autót mosatni. Engem vádol a média megcsalással, amikor ártatlan vagyok. Nekem nincs szükségem arra, hogy írjanak rólam, nem ebből élek

  írta a korlátozott ideig elérhető Instagram-posztjában Dudás, majd így folytatta:

  Úgy látszik – sajnos –, annak, akit 10 évig szerettem, ez az éltető elem, hogy szerepelni kell. Ki kell rakni idézeteket meg mindent, hogy beszéljenek rólunk. Én ezt nem szeretném. Szerettem volna csendben lezárni, de felháborít, hogy engem neveznek hűtlennek, amikor én lettem megcsalva. A továbbiakban nincs mit ehhez hozzáfűznöm, csak szerettem volna megvédeni magam, én nem vagyok hűtlen!!!! Csak nem itt élem az életem, mint a gyerekeim anyja.