Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Melissa McCarthy minden létező ruhát felvonultat a hamarosan bemutatásra kerülő filmjében, a Bernard és a dzsinnben. Az elmúlt hetekben New Yorkban az 52 éves színésznőt elképesztő élénk színekben látták a közelgő filmben játszott szerepéhez. Az egyik legvadabb megjelenésben McCarthy egy rózsaszín szőrmés kabátban, egymáshoz illő hatalmas türkizkék láncokban és turbánban látható. Egy másikban pedig egy neonszínű, építőmunkások által viselt kezeslábast viselt, amit ékköves fejvédővel párosított.

  A színésznőről készült mulatságos forgatási fotókat alább tekintheti meg:

 • Egy nyolcvanas éveiben járó brit súlyemelő világrekordot döntött legutóbbi versenyén 77,5 kilogrammos emelésével. Nagy-Britannia legerősebb nagypapája 86 évesen hivatalos súlyemelő-világrekordot döntött. A remek erőnlétnek örvendő Brian Winslow több mint 60 éve foglalkozik testépítéssel, és még mindig heti hat napot edz otthoni edzőtermében. Kitartásának köszönhetően most megdöntötte a világrekordot korosztályában súlyemelés számban, miután első nemzetközi súlyemelőversenyén 75 kg-ot emelt fel. A fitt nyugdíjas hihetetlen módon csak két kilóval nyom kevesebbet, mint a súlyzó, amit megemelt. Elképesztő teljesítményét az egészséges életmódnak és a rendszeres mozgásnak tulajdonítja.

 • „Viselj azt, amit csak akarsz!” – ezt az elvet vallja a 24 éves Lucy Sleight, aki kis növése ellenére is imád divatos ruhákba bújni. Persze ezeket először 127 centiméteres termetére kell igazíttatnia egy varrodában, utána azonban semmi sem állíthatja meg az influencert, hogy öltözeteit népes, az Instagramon már közel 36 ezerre rúgó követőtáborának is megmutassa. 

  Mint mesélte, egy ideig a gyerekosztályon vásárolt, de a kiskora óta lelkes divatrajongó fiatalnak egy idő után kihívássá vált stílusban is passzoló darabokat találnia. Ekkor döntött úgy, hogy nem vonja meg magától a csinos, valóban felnőttes darabokat – annak ellenére sem, hogy ezek a szabászati munkálatok átlagosan havi 40 ezer forintnyi fontjába kerülnek.

 • Ilyen az, amikor az álmok valóra válnak.

  Különleges gyerekkori fotó került elő Tom Hollandről. A 26 éves brit színész nevét a Marvel 2017-ben megjelent Pókember – Hazatérés film címszerepének, illetve a trilógia azt követő két részének hála ismerte meg az egész világ, így nem csoda, hogy a közösségi oldalakon épp hatalmasat megy a kép, amelyen az óvodás Holland Pókember-jelmezben feszít, mintha csak megjósolta volna a jövőt.

  „Tom épp az álmait éli.”

  „A srác a bevonzás mestere!”

  „Ennek így kellett történnie” – érkeztek a kommentek az aranyos fotót látva.