Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hivatalosan is fitneszoktató lett a színésznő.

  Ábel Anita az RTL Reggeli című műsorába volt vendég, ahol arról mesélt, hogy hivatalosan is jógaoktató lett, amely mozgásformát közel 11 éve kezdte el. A beszélgetésben persze előkerült, hogy hamarosan kerek születésnapja lesz, de nem érzi azt, hogy 50 felett egy nőknek véget érne az élet. 

  Ez csak egy szám, és amíg fejben nem öregszel, addig a tested sem követi ezt

  – vélekedett a műsorvezető-színésznő, majd azt is elárulta, milyen a kapcsolata a testével.

  Mint mondta, az étkezésnél most már nem vonja meg magától a kulináris élvezeteket, inkább a minőségre figyel oda. Hangsúlyozta, mindenki csinálja azt, amiben jól érzi magát, tehát nem feltétlen szükséges magunknak korlátokat felállítani.

  „Az egész fiatalkorom korlátokkal telt, szerintem többet fogyókúráztam, mint ahányszor levegőt vettem. Fölösleges energiaveszteség. Aztán mikor az ember betölti már a negyvenet, akkor azt mondja: most minek, kinek, hova, miért? Érezzük jól magunkat!” – jelentette ki.

 • Volt ideje sok mindent átgondolni külföldön.

  Ahogy megírtuk, februárban derült ki, hogy Szilágyi Liliána a nagy port kavart bántalmazási ügye után Mexikóba költözött, és új életet kezdett. Erről az időszakról most Peller Mariannak beszélt az Európa-bajnok magyar úszó a Lélekközösség című YouTube-műsorban. Mint fogalmazott, akkor egy új időszámítás kezdődött az életében, rájött, jobb neki, ha távol van, végül ezért is próbált szerencsét Mexikóban.

  „Olyan szintű félelem volt bennem, mielőtt elindultam volna, hogy teljesen az volt bennem, lehet, hogy két hét múlva hazajövök, és újrakezdek mindent” – kezdte az úszónő, majd arról is mesélt, mivel foglalkozott Tulumban.

  Jelentkeztem egy hostelbe munkára, mondván, nézzük meg tényleg mindent a nulláról kezdve... Megkaptam a munkát, ami igazából abból állt, hogy takarítottam egy hónapon keresztül. Mindent és mindenhogyan. Ami nagyon jó volt, mert van egy kis tisztaságmániám meg egy kis OCD-m, amiket nagyon jól ki tudtam élni

  idézi a story.hu Szilágyi Liliánát, akinek több mindenen sikerült elgondolkoznia a munka közben:

  Feltettem a zenét, és akkor sikáltam a vécét, felsepertem a faleveleket, meg főztem, meg mosogattam, ami tök jó volt. És rengeteg minden elindult bennem. Tehát az például, hogy az első nap megjelent az a gondolat – az egómból –, hogy »De hát én egyszer a világon az egyik legjobb voltam valamiben, és most itt vécét súrolok, hogy ez micsoda dolog?!« De utána rögtön jött már az a belső hang, hogy de valahol el kell kezdeni az új utat...

  A beszélgetésből azt is megtudhattuk, hogy egy hónap után otthagyta Tulumot, és átköltözött egy másik városba. Szilágyi elmondása szerint itt nem csinált mást, mint jógázott, meg kapcsolódtam más emberekkel, és nyugodt volt. Megismerkedett egy jógaközösséggel, és a következő heteket egy dzsungelben töltötte, ahol meditált és jógát oktatott. Hamarosan pedig utazik vissza, hogy folytassa az ott kialakított életét.

 • Magzatpózban zokogott az elválás után.

  IMG 8786
  Fotó: Velvet

  Détár Enikő a Tények Plusz kameráinak mesélt párjával arról, hogyan élték meg, amikor gyermekei bejelentették, hogy elköltöznek a családi fészekből. A színésznő ugyan ritkán szeret bepillantást engedni a magánéletükbe, de most az elszakadás nehézségeiről vallott. 

  Embriópózban zokogtam a földön. Az akkor nagyon megviselt. De amikor láttam, hogy jól van, akkor azt nyilván elfogadja az ember. Ebben nyilván benne van az anyai ragaszkodás és önzés. Tényleg az a lényeg, hogy legyenek jól

  – fogalmazott Détár, majd hozzátette: olyan kapcsolata van a felnőtt gyerekeivel, amilyet annak idején kamaszként elképzelt, hogy lesz, ha majd édesanyává válik.

  Bár egy ideje mozaik családot alkotnak, soha nem akartak semmit sem erőltetni a fiatalokra. Mint mondták, nem voltak szereptévesztésben, inkább barátként voltak jelen a másik gyerekének életében, nem pótszülőként. Kapcsolatukban igyekeznek minőségi időt eltölteni, gyakran órákon át tudnak beszélgetni egymással.

 • Erre nem számítottunk.

  DSC2108
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Szabó András Csuti a minap egy új videóval jelentkezett a TikTok-oldalán, melyet párja, Bianka készített titokban. A felvételen az üzletember látható, amint pakolás közben énekeli a kedvenc slágereit. ByeAlex, Dzsúdló és a Wellhello dalaiból is hallható egy-egy részlet Csuti előadásában, majd barátnője alaposan ráijeszt a a gardróbszobába betoppanva.

  A hozzászólásokban sokan meg is jegyezték, hogy nem is gondolták volna róla, hogy ennyire tiszta az énekhangja, sőt, akadt olyan, aki egyenesen arra buzdította, hogy induljon a Sztárban Sztár következő évadában. A felvételt alább tekinthető meg Csutiról:

  @csut.i …és ha lesben áll egy @sdrbs cápa 🦈 #sing #dance #travel ♬ eredeti hang - Szabó András Csuti

  (via 24.hu)