Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Patrick, a póni lett a Davon megyében található Cockington nem hivatalos polgármestere. Még az angliai falu parlamenti képviselője is jelen volt, hogy jókívánságait átadja a négylábúnak. A helyi hírességből polgármesterré előlépett terápiás póni világszerte címlapokra került a községben elkövetett aranyos bohóckodásával. A falu kocsmájának tulajdonosa még egy külön sarkot is kialakított a bárban Patrick számára, ahol időnként kortyolgathatja kedvenc italát, a Guinnesst.

  Követői egy vicces online petíciót indítottak, hogy a kis shetlandi póni Cockington ünnepélyes polgármesterévé váljon, gazdái, Kirk és Hannah Petrakis pedig egy különleges hivatali nyakláncot is készítettek neki. A polgármesterré avatás megtörtént, és a kis falu lakói között továbbra is töretlen Patrick népszerűsége.

 • A kecske és a villalakó esete.

  vvlissza
  Fotó: RTL

  Megkezdődött a tanyahét a VV11-ben, Zsolt gazda személyében pedig vidéki hangulat költözött a villába, ahol párokba állnak a játékosok, hogy megdolgozzanak az élelemért, a fűtésért és a vízért is.

  VV Lisszára hárult az állatok gondozása, aki egy ponton feltette a kérdést:

  Rá lehet ülni kecskegelni?

  Lissza és partnere, VV Ákos feladatai között szerepelt, hogy kinyerjék a tejet a kecskéből, azonban a lánynak ez a feladat nem igazán sikerült, úgy érezte, hogy nem stimmel valami az állattal.

  „Féltem, hogy megharagszik rám, hogy meghúzom a cicijét” – mondta VV Lissza.

 • Az HBO sorozata körüli őrület fertőző, akár a cordyceps.

  A színésznő Twitteren osztotta meg, hogy épp mit készül elfogyasztani, amihez a következőt írta:

  „Megígéred, hogy nem fog kattogóvá változtatni ez a Last of Us-ból?"

  Erre érkezett is a sorozat hivatalos Twitter-oldalától a válasz, ahol Pedro Pascal Joelje megígérte, hogy a világom semmi baja nem lesz tőle.

 • Egy anyuka kénytelen volt magántanulói státuszba helyeznie a fiát, akit az iskola felfüggesztett, miután kiderült, hogy a nő fent van az OnlyFansen.

  OF
  Fotó: Instagram

  A 31 éves Sara Blake Cheek közel 500 ezer dollárt keres évente, azonban miután a 7 éves fia osztálytársainak szülei között ez kiderült, megalázták őt az intézményben. 

  Az édesanya szerint az iskola semmit sem indokolt, vagy válaszolt meg nekik, egyszerűen kitették a fiát, aki ezután otthon próbált felzárkózni.

  Az OnlyFans modell egyébként hangsúlyozta, hogy nem a felfüggesztés ellen volt, de beszélni akart volna az igazgatóval, hogy miért a fiát büntetik az anyja tevékenysége miatt.

  Egy  celeb forgathat szexjeleneteket, vagy lehet felső nélkül egy filmben, vagy adhat fura nevet a gyerekének és még az egekbe is magasztalják. Ez a munka sem más, a lényeg, hogy normális életet tudjak biztosítani a fiamnak belőle

  —  magyarázta Sara, aki egy másik floridai anyuka védelmére kelt, miután megtudta, hogy ő is hasonló szituációba keveredett.

  Victoria Triecet konkrétan kitiltották a fia iskolájából az OnlyFans miatt, aki jogi útra terelte a történetet, miután az iskola igazgatója azt mondta, hogy nem engedik a gyerekek közelébe.