Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Luke Skywalker megformálója bejelentette a Politico interjúja során, hogy limitált számban, de dedikál néhány Star Wars plakátot, hogy az ebből begyűjtött pénzt Ukrajnának adományozza, ezzel segítve őket az oroszok elleni háborúban.

  „Úgy döntöttünk, hogy aláírunk néhány Star Wars posztert limitált darabszámban, kifejezetten a keményvonalas gyűjtőknek, akiknek van felesleges pénzük rá. Ezzel sokkal több pénzt lehet összeszedni, mint gondolná az ember.″

   – mondta Hamill, aki a 2017-es Az utolsó Jedik megjelenése óta nem dedikált és adott el semmilyen Csillagok Háborújához köthető tárgyat, de mint mondta, bármit megtesz azért, hogy segítse az ukránokat a harcokban.

 • Vasárnapról hétfőre virradóan átadták a Los Angeles-i Crypto.com arénában az idei Grammy-díjakat, szám szerint 91-et. A fontosabbnak számító kategóriákban Harry Styles, Lizzo és Adele is kapott szobrocskát, míg a négy díjat behúzó Beyoncé rekordot döntve immár a legtöbb Grammyvel büszkélkedő előadó lett.

  A gálára ezúttal elég merész szettben érkeztek a vendégek: Heidi Klum például egy mélyen dekoltált, aranyszínű estélyit viselt, de Harry Styles is hasonlóan bátor kivágású, színes overallban jelent meg a vörös szőnyegen. Camila Cabello gyakorlatilag egy szál melltartót viselt felsőként, Lizzo pedig egy hatalmas rózsacsokorra emlékeztető köpenyben érkezett, de még ez sem tudta lekörözni Cardi B rapper meghökkentő, szoborszerű ruhakölteményét.

  Lourdes Leon megidézte édesanyjának, Madonnának legendás, Jean Paul Gaultier kúpmelltartóját hasonló szabású vörös ruhájában, míg az őt kísérő Eartheater egy gyakorlatilag teljesen áttetsző dressz mellett döntött, amelyhez nagyon hasonlót húzott az abcdefu-val berobbanó énekesnő, Gayle is.

 • Már megtekinthető a The Last of Us negyedik epizódja az HBO Maxon, de nem kell egy újabb hetet várni a folytatásra!

  joel
  Fotó: Instagram

  A Super Bowl az USA legnagyobb sporteseménye, amely amerikaiak millióit szegezi a képernyő elé évről évre, és bizony hatással lesz Joel és Ellie kalandjaira is.

  Az HBO úgy döntött ugyanis, hogy már pénteken (ami idehaza szombat hajnal) elérhetővé teszi a The Last of Us ötödik epizódját, hogy ne legyen ütközés a Philadelphia Eagles és a Kansas City Chiefs mérkőzésével.

 • Vírusként terjedt a híre egy hetedikes irodalom-munkafüzetnek, de nem a tartalma miatt örvendett ekkora népszerűségnek. Ugyanis a tankönyv borítóján egy Kölcsey Ferencről készült szobor volt látható – Ferenczy István 1845-ös munkája.

  A borítóképpel – amire Nyáry Krisztián hívta fel a publikum figyelmét – annyi volt a probléma, hogy a papirusztekercs, amit Kölcsey az ölében markolva tartott, inkább tűnt egy férfihímvesszőnek.

  Úgy tűnik, hogy az Oktatási Hivatal is belátta ezt a hibát, vagy csak nem szerették volna, hogy a jövőben is nagyobb hangsúlyt kapjon a munkafüzet borítása, mint a belseje, így lecserélték a képet – szúrta ki a 24.hu.

  A szobor helyett most már egy sokkal klasszikusabb Kölcsey-ábrázolás látható a borítón, méghozzá egy olyan grafika, ahol a papírtekercset már nem lehet egyéb értelmezéssel felruházni.