Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy nap alatt 3 millió megtekintést szedett össze Kim Kardashian legutóbbi TikTok videója, amelyben smink nélkül szerepel a reality-sztár. Kardashian bőrápolási rutinját mutatta meg a nagyvilágnak (főleg persze saját márkás termékeit használva), mégsem emiatt kezdett hirtelen fénysebességgel terjedni a rövid klip, hanem a dalválasztás miatt.

  A felvétel alatt ugyanis Drake Treacherous Twins című száma szól, amelynek egy része nem titkoltan Kim Kardashiannak lett címezve. Ezt vágta most meg loopba a négy gyermekes anyuka, követői pedig remekül szórakoztak önkritikáján:

  „Szard le, amit mondanak, 500 millió csak az arcodból, érezd úgy magad, mint K.K.”– hallatszik a dalban. 

 • Sam Raimi legutóbb a Doktor Strange: az őrület multiverzumában című filmet rendezte, de az ő nevéhez köthető a 2002-2007 között készült Pókember trilógia is, amiben Tobey Maguire bújt a jelmezbe.

  0490064742 5mb
  Fotó: Northfoto

  A 2021-ben bemutatott Pókember: Nincs hazaútban Andrew Garfield mellett Maguire is visszatért, amit természetesen Raimi is megnézett.

  „Amikor megláttam Tobey Maguiret, a szívem majd kiugrott. Azt gondoltam, hogy itt van az én öreg hősöm, az én öreg barátom” – mondta a rendező.

 • A Stranger Things színésze egy hónapja vallotta be, saját neméhez vonzódik.

  TikTok csatornáján coming outolt január elején Noah Schnapp, a Stranger Things fiatal sztárja. A színész akkor azt írta, bejelentése egyáltalán nem lepte meg családját,  és hogy jóval több benne és a sorozatban megformált, szintén meleg karakterében a hasonlóság, mint gondolt volna.

  A coming outra most a kollégái közül először a Mike Wheelert alakító Finn Wolfhard reagált, akivel a való életben is jó barátságot ápolnak, bár mint Wolfhard mondja, nincsenek azért napi kapcsolatban.

  „Minden nap írsz az unokatestvéreidnek? Valószínűleg nem. Ők a családunk részei. Beszélünk egymás születésnapján, néha-néha, de pont úgy, ahogy a családtagoknál, ottvagyunk egymásnak, ha szükség van a másikra” – mesélte a színész.

  „Amikor megláttam (a videót), hatalmas mosoly ült az arcomra. Nagyon büszke voltam rá.”