Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Haley Zega, aki mindössze hatévesen két napot élt túl egyedül a vadonban élelem, víz és menedék nélkül, aki azt állítja, hogy képzeletbeli barátja segített megőrizni a nyugalmát. A most 27 éves Haley akkor eltévedt, miközben nagyszüleivel és barátaival túrázott az amerikai Arkansas állam Ozark-hegységében, amikor mindössze hatéves volt. Nagyszüleitől, Jay és Joyce Hale-től egy vízesés közelében szakadt el, és rossz ösvényre tévedt, majd teljesen elvesztette irányérzékét.

  Haley a következő 52 órát azzal töltötte, hogy megpróbált eligazodni a hatalmas Ozark National erdöjében, mindezt képzeletbeli barátja, Alicia segítségével, miközben ezer ember kereste őt kitartóan. A Buffalo folyó mentén vándorolt, remélve, hogy az egy hídhoz és végül egy városhoz vezet. Mivel nem leltek rá így kislány a szabadban aludt. Két nap után, élelem és víz nélkül, Haleyt végül két férfi mentette meg, és öszvéreik hátán biztonságba hazavitték.

  „Sosem voltam igazán pánikolós, és extrém élet-halál helyzetekben nyugodt vagyok és problémamegoldó üzemmódban kapcsolok, akkor is végig így éreztem magam.” – mondta Haley, aki azóta az Arkansas állambeli Fayettvilleben színésznő lett.

 • Kristina Murphy, aki egy súlycsökkentő műtét és életmódváltás révén több mint 90 kilogrammot fogyott. Most megpróbálja 11 kiló laza bőrének műtéti eltávolítását, mondván, hogy anélkül nem tud megszabadulni a régi énjétől.

  A 34 éves Kristina Murphy, egy kétgyermekes anya az amerikai Pennsylvania államból, 175 kilogrammot nyomott a legsúlyosabb korában, aki egész életében küzdött a súlyával. A világjárvány idején a súlya kicsúszott a kezéből, és emiatt képtelen volt egyáltalán bekötni a cipőfűzőjét, vagy gond nélkül felmenni egy lépcsőn. A súlygyarapodás életének minden területére kihatott, és 2020-ban úgy döntött, hogy itt az ideje a drasztikus változásnak. 2021 januárjában egy sebésszel megkezdte gyomor szűkítő beavatkozását, és életmódjába beépítette az étrend és a testmozgás változtatását.

  A most 79 kilós Kristina még mindig testdiszmorfiától szenved, mivel a fogyás miatt becslések szerint 9-11 kilónyi megereszkedett, laza bőr maradt a hasa körül, de erre rövidesen újabb beavatkozás formájában megoldás születik. Elképesztő átváltozása valóban inspirálóan hat, amit azt mutatja, hogy kellő akarat erővel minden elérhető.

 • Aranyos rókakölyköket sikerült jókor jóhelyen lencsevégre kapnia egy szerencsés fotósnak. A mesés képeken a kicsiket játszadozva láthatjuk civakodni egymással, de csak anyjuk figyelő anyjuk tekintete alatt, aki alig méterre ült tőlük felügyelve a mókázást. A csöppségek láthatóan tele voltak energiával, amit civakodással, futással és birkózással mozogtak le. Johnson Huang hobbifotós először nem  hitt a szerencséjének, amikor meglátta, hogy az egy hónapos rókák előbújtak az odújukból a Washington állambeli San Juan-szigeten. Kéznél levő fényképezőgépét azonnal munkára is fogta: