2024. június 24. 21:00
Albánia
Spanyolország
Düsseldorf Arena III. forduló
2024. június 24. 21:00
Horvátország
Olaszország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Közös fotót posztolt a csatárral.

  eb2024hun
  Fotó: Getty Images Hungary , Kaszás Tamás / Index

  Vasárnap este a magyar labdarúgó-válogatott abban a biztos tudatban vonult pályára Skócia ellen, hogy mindenképpen győznie kell, hogy esélye legyen csoportharmadikként továbbjutni az Európa-bajnokságon. A Stuttgart Arenában zajló mérkőzés 69. percében aztán egy sokkoló jelenet következett be, amikor Varga Barnabás két skót játékossal ütközött, majd mozdulatlanul a földre zuhant.

  A hosszú percekig tartó kényszerszünet után Vargát hordágyon kellett levinni a pályáról, de magához tért – illetve utólag már azt is megtudhattuk, hogy arccsontja több helyen is eltört. A sérülést követően azonban felpörgött a két csapat játéka, és támadásokban gazdag szituációkat láthattunk, majd a hosszabbítás 10. percében Sallai beadásából Csoboth Kevin a jobb alsóba vágta a labdát, amivel eldöntötte a mérkőzést.

  A helyszínen ezúttal is szép számmal jelenlévő hazai szurkolók hosszasan éltették a magyar válogatottat, többek között Istenes Bence is, akinek sikerült a pálya szélén egy közös fotót lőnie Botka Endrével és a győztes gólt lövő Csoboth Kevinnel. A műsorvezető bejegyzésében hozzáfűzte, hogy „ezek a Csobot(h)ok tudnak valamit”. Mint ismertes, évek óta egy párt alkotnak Csobot Adéllal, akivel két közös gyermekük is született.

 • Szűk körben mondták ki a boldogító igent.

  Megnősült Thomas Brodie-Sangster, akit a legtöbben az Igazából szerelem Samjeként ismerhetnek, de szerepelt később többek között Az útvesztő-filmekben és a Vezércsel című sorozatban is. A 34 éves színész kolléganőjét, a 38 éves Talulah Riley színésznőt egy angol faluban, Anstey-ben vezette oltár elé, hangulatos és meghitt esküvőjükön mindössze a család és pár barátjuk vett részt. A szerelmesek 3 éve alkotnak egy párt, egy közös sorozat forgatásán, 2021-ben találkoztak először.

  Riley-nak ez volt a harmadik házasságkötése: korábban kétszer is hozzáment Elon Muskhoz, ám végül kapcsolatuk mindkétszer zátonyra futott. A nő ennek ellenére jó kapcsolatot ápol exférjével, aki eljegyzésük híréhez is gratulált korábban a Twitteren.

 • Már több millióan látták a kellemetlen felvételt.

  mma
  Fotó: Twitter

  Vannak olyan napok, amikor azt érzi az ember, hogy egyszerűen semmi sem akar összejönni – nos, valami hasonlót élhetett át Lukas Bukovaz is az előző hétvégén. A cseh MMA-harcos először elvesztette aktuális mérkőzését, majd úgy döntött, innen szép győzni, ha már a meccs nem sikerült jól, legalább megkéri barátnője kezét.

  A ringben féltérdre ereszkedő férfi valószínűleg nem számított arra, hogy szerelme kosarat ad neki, pedig pontosan ez történt, méghozzá a lehető legkellemetlenebb módon. 

  A lány hosszas habozás után, 20 ezer néző füle hallatára utasította vissza a felé nyújtott gyűrűt, utalva arra, párja hűtlen lehetett hozzá korábban.

  „A történtek után azt hiszem, valószínűleg nem. Nem hiszem” – érkezett a szintén rendkívül zavarban lévő hölgy válasza, a szituáció csúcsaként pedig nem csak csúnyán kifütyülték őt, de valaki (talán párja edzője) oldalról jól le is öntötte vízzel.

  Természetesen a ritka kínos jelenetről videó is készült, ami, ha alapjáraton nem lenne elég baja a párnak, most el is szabadult az interneten. A Twitteren már több mint 10 millióan látták a felvételt, és valószínűleg ez a következő órákban csak növekedni fog. Az, hogy a férfinak aztán sikerült-e rendezni viszonyát barátnőjével, egyelőre nem tudni.

 • Először mesélt szerelméről Galambos Bolgárka, Galambos Lajos 25 éves lánya. A divattervező egy nála 29 évvel idősebb üzletemberrel, Csipák Péterrel alkot egy párt hónapok óta, kedvesével egy közös munkának köszönhetően ismerkedtek meg.

  A párom szakmabeli, úgyhogy nagyon sokat segített nekem az álmaim elérésében. Értékes, hasznos tanácsokkal látott el, és egyfajta védőhálóként végig mellettem állt. Ha ő nincs, nem biztos, hogy ezt meg tudom így valósítani. A ruhák tervezéséért teljes mértékben én felelek, az illusztris környezet viszont az ő érdeme. Nagyon hálás vagyok neki a támogatásért, azért, hogy szakmailag lát bennem potenciált, és hitt, hisz bennem

  – mesélte aStory.hu-nak Galambos, méghozzá ruhamárkája, a BGA Style bemutatóján. Az eseményen kedvese mellett édesanyja is jelen volt, ez volt hosszú idő után az első nyilvános rendezvény, ahol megjelent. Lánya emiatt rendkívül hálás neki.

  „Anya rettentő büszke rám, és meg kell jegyeznem, hogy nagyon nagy dolog, hogy ma eljött a bemutatóra. A jelenlétével apát is képviselte, aki ugyan nem lehetett itt az eseményen, mégis mindenről tudott, naprakész volt, és a távolból drukkolt nekem. Sokat ötleteltünk közösen, de amire a legbüszkébb vagyok, azok a régi fúvós hangszerei, amiket az ő hozzájárulásával hoztam el otthonról, majd állítottam ki az üzletemben.”