Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Évekig modellkedett ő is.

  Közel 10 éve már, hogy modellkedni kezdett Hunyadi Donatella, aki ugyan ma már csak hobbi szinten űzi a szakmát, a Bors kérdésére véleményezte a Next Top Model Hungary című műsort, amelyet egyébként ő is figyelemmel követ.

  Nézem a műsort, több lánnyal is dolgoztam már együtt korábban. Nagyon tetszik, hogy hiteles képet mutat a modellszakmáról. 

  – kezdte az operaénekes végzettségű fiatal, hozzátéve:

  „Sokakban él a sztereotípia, hogy a modelleknek könnyű: csak kisminkelik őket, és leülnek a kamera elé. De erről szó sincs, a műsor pedig jól megmutatja, hogy kemény, váratlan szituációkban kell a legjobb arcukat mutatniuk. 14 éves koromban szerződtem egy ügynökséghez, és tényleg így nézett ki egy-egy fotózás és vonulás, mint a műsorban.”

  Hunyadinak huzamosabb ideig nem kellett együtt élnie senkivel, így a tévében látható konfliktusokhoz hasonlókat nem tapasztalt, de mint hangsúlyozta, ez egy verseny, a szereplők pedig ellenfelei egymásnak. Az extrém munkakörülményeket viszont ő is átélte:

  „Ahogy a zsűri és a műsor stylistja, Kiss Márk is többször kihangsúlyozta, nemzetközi szinten nem szabad nemet mondani. Emlékszem, én is kerültem extrém szituációkba. Az egyik legemlékezetesebb fotózásom egy „wet-look”, azaz vizes fotózás volt: a leghidegebb téli napon öntöttek nyakon egy vödör vízzel. Oleg Borisuk divatfotós fényképezett, az eredmény nagyon vagány lett, de utána majdnem megfagytam, nem győztek szárítgatni.”

  A Next Top Model Hungary versenyzőit legutóbb például egzotikus állatok társaságában fotózták, a 22 éves Hawa azonban kisebb sokkot kapott, amikor meglátta, neki egy békával kell majd pózolnia.

 • Apás szülést szeretne a rapper.

  PAP 1103
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, alias G.w.M február végén jelentette be, hogy második gyermeküket várják, akiről már azt is tudják, hogy kisfiú lesz. Most a Bors felkereste a rappert, akitől azt szerették volna megtudni, hogyan reagálna arra, ha a leendő fia hozzá hasonlóan rapkarriert fontolgatna a jövőben.

  Ha a születendő kisfiam pár év múlva azzal állna elő, hogy ő is rapsztár akar lenni, teljes mértékig támogatnám, de nem csak ebben a helyzetben. Szerintem fontos, hogy bármit is szeretne elérni az életben, bármibe fog, szülőként maximálisan mellette álljunk, megadva neki azt a biztonságot, ami szükséges

  – jelentette ki határozottan G.w.M, majd arról is beszélt, hogy apás szülést szeretne.

  Az előző gyermekeim születésekor is bent voltam a szülőszobában, és természetesen ez most sem lesz másképp. Ott leszek, amikor világra jön a kisfiam!

  Az egykori szépségkirálynő férje azt is elárulta a lapnak, hogy sok leendő szülővel ellentétben nem vesznek meg semmit előre a gyermeküknek. Mint mondta, babonából cselekednek így, és a jövőben sem terveznek ezen változtatni.

  Majd az utolsó előtti pillanatban indítunk egy nagy rohamot, hogy megvegyünk mindent, amire a picinek csak szüksége lehet élete első időszakában

  – fogalmazott a rapper.

 • Varga Miklós Joe közösségi oldalán erősítette meg a hírt, hogy párjával, Hrovatin Csengével külön utakon folytatják.

  Igen, igaz a hír, szakítottunk Csengével. Sok boldogságot kívánok neki az életben!

  írta Varga a korlátozott ideig elérhető Insta-sztorijában, hozzátéve: volt kedveséhez hasonlóan ő sem szeretne nyilatkozni arról, miért is ért véget a kapcsolatuk.

  A szerelmesek nemrég az esküvőjüket szervezték, miközben a férfi még hivatalosan nem vált el az előző feleségétől. Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge 2013-ban, az Éjjel-nappal Budapest forgatásán találkozott először, legutóbb tavaly, a Nyerő Páros című műsorban versenyeztek közösen. 

  (via 24.hu)

 • Erről maga a színésznő számolt be.

  szabo erika
  Fotó: RTL

  Élete legboldogabb időszakát éli jelenleg Szabó Erika és férje. A Barátok közt egykori szereplője szinte fürdőzik az anyaszerepben, amelyre három évet kellett várnia. A házaspár kisfia, Nolen tavaly októberben látta meg a napvilágot. A 39 éves színésznő azóta örömmel számol be az anyaként szerzett tapasztalatairól, de a gyermekéről továbbra sem szeretne sokat posztolni a közösségi médiában.

  Most Szabó egy örömhírrel szolgált a közönségnek, ugyanis úgy döntött, egy év kihagyás után visszatér a színház világába.

  Szeptembertől újra színpadra állok a Thália Színházban. Sokszor mondják társulatokra, hogy olyan, mint egy család, és a Thália tényleg az. Egyelőre szép fokozatosan veszem vissza a szerepeim, hogy az igazi családom számára is kényelmes legyen. Gyertek színházba! Találkozzunk jövőre a Thália Színházban!

  írja Instagramján a színésznő, amit a Blikk szúrt ki.