Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kulcsár Edina férjéről Varga Márkról, azaz G.w.M-ről nem sok kép maradt fent Instagramján pályájának kezdetéről. Egy azonban továbbra is őrzi emlékét az utókornak, amelyen a rapper letolt nadrággal szerepel. Farmer ugyan van rajta, mégis érdekes így látni a zenészt.

  Boldog Mikulást mindenkinek

  – írta akkori posztjában.

 • Egy fiatal nő, aki korábban csak nehezen tudott megélni, most több mint 10 ezer fontot keres havonta erotikus cosplayképekkel az OnlyFansen. A modell ráadásul szeret bőkezűen adakozni, bizonyítja ezt, hogy az első fizetési csekkjét arra használta, hogy élelmiszert vásároljon a helyi közösségének.

  A 24 éves Amber O’Donnell a világjárvány idején maga is nélkülözésben élt, akkor mindössze havi pár száz fontból volt kénytelen tengődni, és zacskós leveseken élt, mielőtt 2020-ban létrehozta OnlyFans-fiókját. Már az első néhány hét alatt szép összeget gyűjtött össze fotóival, amit alacsony jövedelmű családoknak szánt élelmiszercsomagokra és tisztálkodási szerekre költött.

 • A Simpson család szemfüles rajongói ismét kiszúrták, hogy a 34 évad óta futó rajzfilmsorozat látszólag már évekkel azelőtt megjósolta a való élet később megtörtént eseményeit.

  Alig pár napja történt ugyanis, hogy a Tallahassee Classical School iskolájának igazgatója kénytelen volt távozni az intézmény éléről, miután a szülők panaszt tettek egy reneszánsz művészeti óra miatt, amelyen Michelangelo ruhátlan Dávid-szobra is szerepelt. A szülők problémája ezzel az volt, hogy a nyugati kultúra történelmének egyik – ha nem leghíresebb – mesterművét pornográfnak titulálták.

  Az említett epizódban Marge megalakítja a „Springfieldiek az erőszakmentességért, a megértésért és a segítésért” nevű aktivista csoportot, hogy petíciót nyújtson be az Inci és Franci című rajzfilm készítőinek, hogy távolítsák el az erőszakot a műsorukból. Itt viszont tényleg kísérteties párhuzam mutatkozik a valósággal, ugyanis a szervezet tagjai később már arra kérik, hogy a Springfieldbe érkező Dávid-szobor ellen is petícióban tiltakozzon, mivel szerintük az „grafikusan ábrázolja az emberi test olyan részeit, amelyek, bármennyire is praktikusak, de gonoszak”.

  Margot ezután meghívják a Smartline fiktív hírműsorába vendégnek, hogy megvitassák, vajon a szobor egy „mestermű, vagy csak egy fickó, akinek letolták a nadrágját”. A csoportja megdöbbenésére Marge a szobrot műalkotásnak nevezi, és mindenkit arra buzdít a városban, hogy menjenek el megnézni. A sorozat rajongói azóta Twitteren áradoznak a 33 évvel ezelőtti, tűpontos jóslatról.

  (via New York Post)

 • Felföldi

  Felföldi József édességgyáros – akit a magyar szülők többsége valószínűleg az ízesített varázsszívószálak miatt szokott emlegetni – nemcsak az üzleti életben, hanem a TikTokon is elképesztő teljesítményt nyújt. Az üzletember, aki még 1986-ban alapította meg Debrecenben a Felföldi Édességgyártó Kft-t, legújabb videójában egy panírozott mobilt ránt ki – szúrta ki a 444.

  A videó alapkonfliktusa, hogy Felföldi türelmetlenül várja, hogy a szkeccs másik szereplője befejezze a telefonálást, majd amikor az másik mobilra vált, a félredobott telefont a milliárdos nevelő célzattal bepanírozza, kirántja és fel is tálalja.

  Mindezt DJ Phaphane zenei aláfestésével.

  Felföldi lelkes rajongója a közösségi médiának, a számtalan TikTok-videó mellett a Facebookon is aktív, igaz, ott tavaly lenyúlták az oldalát, amelyet csak hónapokig tartó küzdelem után kapott vissza. Erről ebben a posztban számolt be: