Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Spoiler: Nem így lett.

  A hónap közepén bejelentették a Sztárbox következő évadának női versenyzőit, akik ezúttal két súlycsoportban küzdenek majd meg egymással. Köztük lesz Dér Heni is, aki Hungaroringen adott villáminterjút a Femcafénak – mivel a Magyar Nagydíjon ő énekelhette el a himnuszt, ezért egy nap kimaradt felkészüléséből, de így is keményen edz, hogy a legjobb formában álhasson ringbe.

  „Mint édesanya, kevésbé tudom megélni a mindennapjaimat. Pontosan ezért nehéz a felkészülés a Sztárboxra, mert próbálok mindenhol maximálisan helytállni. Nyilván a család a legelső, a legfontosabb, de most a férjem és a családom is támogatnak abban, hogy minél sikeresebben fel tudjak készülni a versenyre, a megmérettetésre. Most a második otthonom az edzőterem lett” – kezdte a kétgyermekes anyuka, hozzátéve: ő is csak nemrég tudta meg, hogy Sápi Viviennel, Hódi Pamelával és Halastyák Fannival, azaz Nemzalánnyal kell majd összemérnie erejét.

  Én mindenkit csípek közülük. Vártam, hogy majd legyen olyan név esetleg, akit úgy tényleg jó kedvvel fogok megcsapkodni, de nincs olyan. Viszont nem is erről kell, hogy szóljon ez az egész. Ez egy sport, és azt tudom nagyon jól, hogy akármennyire szeretek valakit, vagy sem, ennek ellenére a ringbe teljesen más attitűddel kell belépni. Ott ellenfélként fogok nézni a másikra, félre kell tenni mindenféle személyeskedést szerintem, és abszolút a sportra koncentrálni, és arra, hogy győzzek, hogy győzni tudjak

  – idézte szavait a 24.hu.

 • Julia Garnert láthatjuk majd a főszerepben.

  Igazi trend lett az elmúlt években folytatásokkal megtoldani a nagy (vagy kevésbé nagy) hollywoodi filmeket, ahol pedig nem lehet már tovább csavarni a sztorit, ott előzményt jó eséllyel még mindig lehet kiötleni hozzá.

  Ez történt Roman Polanksi klasszikusával, a Rosemary gyermekével is, aminek szeptember 27-én érkezik meg a prológusa a Paramount+ streamingszolgáltató kínálatába.

  Az Apartment 7A című történet szintén 1965-ben játszódik, mint az eredeti horror, és a helyszín sem változott, továbbra is az elátkozott Bramfordba kalauzolja a nézőket a rendező Natalie Erika James. A főszereplő Terry lesz, az a drogfüggő lány, akiről szintén Casteveték gondoskodtak, ám ezúttal még ép és egészséges, sikeres táncosnőként ismerhetjük meg, akinek egy sérülés miatt majdnem derékba törik a karrierje. Julia Garner, Az örökösnő álarca mögött és az Ozark sztárja veszi át karakterét az eredeti, 1968-as film Angela Dorianjától, de mellette feltűnik a vásznon többek között Amy Leeson, Dianne Wiest és Kevin McNally-t is.

  (IGN)