Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem, nem egymás nevét varratták magukra.

  Közös tetoválást csináltatott az Alkonyat-filmek egykori sztárja, Taylor Lautner, valamint felesége, akit esküvőjük óta szintén Taylor Lautnernek hívnak.

  A tetkó a férfi születésnapi ajándéka volt párja számára, és egy klasszikusan romantikus mintát választottak: házasságkötésük dátumát üttették a bőrükbe. Lautner és felesége is ugyanoda, csuklójuk külső oldalára kérték a számsorozatot, amely egyébként meglehetősen különleges: 11.11. 22.

  A végeredményről Instagram oldalukon mutattak fotót, de videó is készült a műveletről.

 • Tényleg lehengerlő formában van az énekesnő.

  Sok-sok kérdésünk lenne Jennifer Lopezhez, aki újból bebizonyította, hogy egyszerűen nem fog rajta a kor! A színésznő-énekesnő nemhogy nem tud megöregedni, de legfrissebb fotósorozatán talán jobban néz ki, mint valaha.

  Az 53 éves popsztár ezúttal egy reklám kedvéért mutatta meg kockás hasát, valamint izmos lábait, a képek mellett pedig rajongói sem tudtak szó nélkül elmenni – egyikük egyszerűen csak úgy fogalmazott a poszt láttán, hogy JLo férje, Ben Affleck egy szerencsés ember.

 • A színésznő azzal viccelődött: reméli, több ilyet nem csináltat.

  A napokban ünnepelte 39. születésnapját Olivia Wilde, aki ennek apropójából egy különleges fotót is megosztott az Instagram-oldalán. A színésznő-rendező a képen hátulról, fürdőruhában látható, megvillantva egy sárkány alakú tetoválást a fenekén. A mintát Wilde mindössze 13 évesen csináltatta, és bár akkor nagyon szerette, ma már gyűlöli és igénytelennek tartja. Ennek ellenére előszeretettel poénkodik vele, így tett ezúttal is.

  „39 vagyok, és jól érzem magam. Köszönöm a szeretetet, amit születésnapomra kaptam. Teljesen kihasználtam, és nagyszerű volt. Jöjjön hát, aminek jönnie kell, feltehetőleg nem egy újabb ribancrendszám, de ki tudja” – fogalmazott Wilde a tetoválására utálva.

  (via 24.hu)

 • A netezők már most azzal poénkodnak, hogy Romy az eddigi legjobb filmes a családjában.

  romymars
  Fotó: TikTok

  Nehéz lépést tartani Sofia Coppola Oscar-díjas rendező és Thomas Mars Grammy-díjas énekes 16 éves lányának TikTok-videójával. Romy egy alig egyperces felvételt töltött fel a minap a közösségi oldalra, amivel villámgyorsan a platform kedvencévé vált – bár azóta a TikTokról törölték, posztja a Twitteren hódít továbbra is, ahol már átlépte a 10 millió megtekintést is. Hogy miért? Csak az első nyolc másodperc történése, hogy a tinilány mosolyogva közli, most vodkaszószos tésztát fog készíteni, mert szobafogságra ítélték, amiért 

  megpróbált az apja hitelkártyájával egy helikoptert szerezni magának, hogy New Yorkból Marylandbe utazhasson.

  „Egy tábori barátommal akartam vacsorázni” – indokolta meg tettét, majd egy másodperccel később arról kezdett beszélni, nem tudja megkülönböztetni a fokhagymát a vöröshagymától, ezért a Google-n kellett rákeresnie, melyik hogy néz ki.

  „Gondoltam, megcsinálom ezt [a videót], ha már úgyis büntetésben vagyok, mert a szüleim legnagyobb szabálya, hogy nem lehet nyilvános közösségimédia-profilom. Ezért” – folytatta Romy, és apja Grammy-díjával a kezében tért vissza a kamera elé.

  „Nem akarják, hogy nepo-bébi legyek, de a TikTok által úgysem leszek híres, szóval mindegy.”

  Miután elpakolta a szobrocskát, megvitatta magával, hogy továbbra sem ismeri fel, milyen hagymát is szel, és bemutatta a bébiszittere pasiját is.

  „Mivel a szüleim soha sincsenek itthon, gyakorlatilag ők a pótszüleim.”

  Végül a lány elújságolta, hogy elküldte a férfit bevásárolni, így most mégsem fog főzni, de ígéri, visszatér egy másik videóban, ahol tényleg elkészíti a vodkás tésztát.

  A netezők azóta is követelik a szóban forgó második részt, Romy ugyanis rögtön belopta magát a szívükbe teljesen kaotikus és szürreális posztjával. Sokan nem tudják feldolgozni, hogy Francis Ford Coppola unokáját, illetve Sofia Coppola lányát látják épp bénázni a konyhában, míg mások azzal viccelődtek, szerintük a tinédzser a legtehetségesebb filmes a családban.