Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Akár évi több száz milliót is költene a hosszabb életéért.

  jzz
  Fotó: TV2

  Az öregedésről és a kapuzárási pánikról beszélgetett kedd reggel a Mokka műsorvezetőivel Jákob Zoltán, aki elárulta, bizony utóbbi őt sem kerülte el.

  „Volt nekem is. És én elintéztem, hogy a Wikipédián ne legyen odaírva a születési évem. Amikor a Nagy Ő-t forgattuk, akkor még senki sem nagyon tudta, hogy én hány éves vagyok” – kezdte az üzletember, hozzátéve: a műsor végeztével visszakerült kora az internetre, ezen pedig eléggé meglepődött például az évad legfiatalabb versenyzője, Nati is, aki 35 évvel fiatalabb kiszemeltjénél.

  Mostanra Jákob már megbarátkozott a dologgal, de ennek ellenére nem tett le arról, hogy késleltesse az öregedést, és minél tovább legyen a lehető legjobb formában. Emiatt nemrég egy svájci klinikán is járt, és nagyon odafigyel egészségére, teljesen aktív életre vágyik ugyanis. Az, hogy saját fia vérével fiatalodjon (ahogy egy Orosz Barbara által felhozott amerikai milliárdos teszi) elég morbidnak hangzik a milliárdos számára, de egyébként pénzét nem sajnálná a kezelés árára fordítani. Pachmann Péter rá is kérdezett, garantált siker fejében évi 680 millió forintot például kifizetne-e erre?

  „Hát persze, annyit igen. Az én vagyonomat most 50 milliárdra becsülik, abból kifutja pár év. Nem a pénzt választom, hanem az életet” – vallotta be az üzletember.

 • Öt év levelezés után jött az első randi… és a pofon. Röviden így lehetne leírni annak a 23 éves amerikai nőnek a történetét, aki úgy döntött, több mint 1800 kilométert utazik azért, hogy személyesen is megismerhesse azt a férfit, akivel évek óta beszélgetést folytatott az interneten. 

  River Blake a louisianai Lafayette-ből repült a dél-dakotai Rapid Citybe, hogy találkozzon randipartnerével. A nő úgy mesélte, a férfi vette neki a repülőjegyet, de az nem oda-vissza szólt. Ezért is érte kellemetlenül, hogy a férfi végül nem jelent meg a megbeszélt helyen. Egyszerűen köddé vált.

  Három-négy órán át csak fel-alá járkáltam a reptéren. Aztán rájöttem, hogy nem fog jönni, úgyhogy leléptem. Két éjszakára foglaltam szállást, és egy barátomon keresztül megismertem egy kedves srácot, aki megmutatta nekem a várost. Persze ez az egész még mindig nagyon fáj, de legalább a várost felfedezhettem

  – mesélte Blake, aki 2019-ben kezdett el beszélgetni a férfival, miután az meglátta, hogy modellkedik, és szépnek találta a képeit. A nő állítja, sok közös volt bennük, és minden este beszéltek videóhívásban, de a férfi néha napokra eltűnt, aztán visszatért, mintha mi sem történt volna.

  Nem elég, hogy Blake-et csúnyán felültették, még anyagilag is megsínylette a dolgot, hiszen 1290 dollárt (körülbelül 477 ezer forintot) kellett kifizetnie azért, hogy egy éjszakára meg tudjon szállni valahol, valamint a repülőjegyet hazafelé. Blake azóta nem beszélt a férfival, de megfogadta, hogy soha nem is fog. Inkább a karrierjére koncentrál mostantól. 

  (via New York Post)

 • Az talán még nem annyira elképesztő, hogy egy tinédzser lány gardróbszekrénye több mint 300 ruhadarabbal van teli, de kevesen lehetnek azok, akik büszkén mondhatják: mindezt saját kezűleg varták. Pedig a 16 éves Eleanor Shendery esetében ez így van, hiszen fiatal kora ellenére több ezer órát töltött azzal, hogy aprólékosan elkészítse a csodás kosztümjeit. 

  A káprázatos ruhakölteményeket gyakran viseli kastélyok, és egyéb történelmi helyszínek látogatásakor, de előszeretettel hordja azokat a környékükön tett sétái során. Eleanor nagymamája, a 79 éves Ann Gill nyolc évvel ezelőtt tanította meg varrni a kamaszt. Mint kiderült, a lányka 12 évesen kezdte el megtervezni a saját ruháit, és mostanra már egész szép gyűjteményt hozott létre. Kedvenc sorozta, A Bridgerton család nem egy ruháját ihlette, ami nem meglepő, hiszen a fiatal maga is úgy néz ki, mintha egyenesen egy forgatásáról lépett volna elő.

 • Izzott köztük a levegő.

  Katy Perry és Orlando Bloom minden tekintetet magára szegezett a hét végén a Breakthrough Prize éves díjátadó ünnepségén, ám nem csupán azért, mert szépen összeöltöztek. A tudomány Oscar-gálájának is nevezett esemény ugyanis hosszú idő óta az első, amelynek vörös szőnyegén az énekesnő és a színész együtt mutatkozott.

  A Chained To The Rythm című dal előadója és A Karib-tenger kalózai című filmek sztárja végig együtt pózoltak a kameráknak, elég erősen utalva arra, mennyire imádják egymást. Bloom el sem akarta engedni Perry kezét – csak néhány fotó erejéig hagyta pózolni kislánya anyját –, akivel utoljára 2021 szeptembere óta kerülték a vörös szőnyeges eseményeket.

  A Los Angelesben megrendezett gála célja egyébként az, hogy áthidalja azt a szakadékot, amely Hollywood és a tudomány között van.

  (via nine.com.au)