Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kislánya már 5 hónapos.

  Túl van élete első óceáni pancsolásán Rebel Wilson kislánya, Royce Lillian. A mérföldkőről a színésznő az Instagram-oldalán számolt be, és egy idilli anya–lánya fotót is mutatott róla követőinek, amelyen egy kristálytiszta vizű partszakaszon, a közel 5 hónapos gyermekével a kezében látható.

  A béranya segítségével, novemberben világra jött kislányról egyébként meglehetősen ritkán mutatnak fotót a szülei, Wilson és menyasszonya, így a rajongók külön örültek, hogy bepillantást nyerhettek ebbe a meghitt pillanatba.

 • A rendező szinte mindenkit megszerzett az Asteroid Cityhez, aki él és mozog Hollywoodban.

  asteroid city
  Fotó: YouTube

  Gondoljon napjaink egyik hollywoodi sztárjára! Nos, akárkire is esett a választása, elég esélyes, hogy ő is feltűnik Wes Anderson legújabb filmjében.

  A rendező alkalomról alkalomra egy megszokott, meglehetősen impozáns színészgárdával dolgozik a produkcióin, de arról is ismert, hogy még a legutolsó, pár perc erejéig feltűnő szerepekre is hatalmas neveket szervez le. Ez történhetett most az Asteroid City címmel érkező mozijánál is, amelyhez befutott az első előzetes, telis-tele A-listás hírességekkel. Felsorolni is nehéz a filmben feltűnő összes világsztárt, a teljesség igénye nélkül

  Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Margot Robbie, Scarlett Johansson, Steve Carell, Jeff Goldblum, Jason Schwartzman, Edward Norton, Adrien Brody, Willem Dafoe, Matt Dillon, Bryan Cranston, Maya Hawke és Stephen Park

  is szerepel majd a az 1950-es évek Amerikájában játszódó, űrtudományi iskolásversenyről szóló komédiában. Az Asteroid City június 15-től lesz látható a magyar mozikban.

 • Az énekesnő egy interjúban számolt be eddigi eredményeiről.

  Alkoholmentes időszak elé néz Katy Perry, aki nemrég a People magazinnak árulta el, paktumot kötött párjával, Orlando Bloommal: három hónapig egyáltalán nem isznak szeszes italt. Ennek első harmada már le is telt.

  „Ma öt hete, hogy józan vagyok” – büszkélkedett el az énekesnő, aki ugyan azt nem árulta el, miért döntöttek a megállapodás mellett, de azért sírást színlelve megjegyezte, szeretné már inkább felmondani az egyezményt.

  Perry viccét hallva az egyik american idolos zsűritársa, Luke Bryan megpróbálta feladásra csábítani a popsztárt, de az énekesnő visszautasította a felkínált italt.

  „Nem omolhatok össze. Megígértem. Három hónap” – jelentette ki. Kíváncsian várjuk, végül sikerül-e mindkettőjüknek teljesíteni a kihívást.

 • Nem tudunk többé ugyanúgy nézni a rapperre.

  szelfiegyetem.png
  Fotó: Instagram

  A mesterséges intelligenciának hála számtalan rejtély végére került pont a közelmúltban: megtudtuk, hogy nézne ki napjainkban Freddie Mercury, Heath Ledger vagy más, már elhunyt híresség, megismerhettük az emberarcú Simpson család-karaktereket, de előre is ugorhattunk az időben, hogy lássuk a megöregedett Harry Stylest vagy akár Justin Biebert.

  Ezúttal egy teljesen elborult ötlet végeredményének lehetünk szemtanúi, ahol az MI Snoop Doggból csinált sorozatszereplőt. A rappert sajátos módon igazították bele többek között az X-akták, a Seinfeld, a Maffiózók, az Öreglányok és A hivatal világába is, amit tényleg nehéz nevetés nélkül végignézni.