Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Képeken, ahogy Brian Wilson sheffieldi kamionsofőr éppen 91. születésnapját ünnepli a fülkéjében. Nagy-Britannia legidősebb kamionsofőrje azt mondja, hogy hosszú távra tervez, mivel idős korára sem unta meg a vezetést. A fürge reflexszel bíró Wilson tehát még nem tervezi, hogy közel 70 éves karrierjét parkolópályára tenné. A nagyapa annyira elkötelezett a munkája iránt, hogy reggel 5-kor kel, és naponta akár 12 órát is dolgozik, hogy az angliai Sheffieldben lévő raktárából árut szállítson az ország különböző pontjaira.

  „Nem is gondolok arra, hogy abbahagyom, csak folytatom, amíg tehetem. Ráadásul még elég fittnek érzem magam. De azt hiszem, tudni fogom, mikor van itt az ideje, hogy befejezzem.” – mondta.

 • Képernyőfotó 2023-03-26 - 23.05.20.png
  Fotó: instagram

  Nemrég megkezdődött a nagysikerű, 2019-ben bemutatott Joker folytatásának forgatása New Yorkban. Folie à Deux alcímet viselő filmről egyelőre nem sokat lehet tudni azon kívül, hogy musicalasabb irányt kapott – jelentsen ez bármit is.

  A rendező ezúttal is Todd Phillips, az antihőst pedig újfent Joaquin Phoenix alakítja, pszichológusát, majd leendő párját pedig Lady Gaga. Róla a napokban ki is szivárgott már pár kép, amin Harley Quinn-ként szerepel, most azonban újabb részletet láthatunk a filmből: ezen az énekesnő egy másik hölggyel vált csókot, de maga a címszereplő is feltűnik néhány felvételen. 

 • Most, hogy több hétnyi huzavona után véget ért Selena Gomez és Hailey Bieber online háborúja, az énekesnő máris új dolgokra koncentrálhat – erről árulkodik legutóbbi Instagram bejegyzése is, amit egyébként maga a modell is beszivecskézett.

  Gomez ezúttal egy régebbi bikinis fotót mutatott magáról rekordmennyiségű követőjének, ahol még szőke hajjal látható, így elsőre nem is egyszerű felismerni rajta a Gyilkos a házban sztárját. Rajongói azonban mégsem ezzel, hanem inkább alakjával voltak elfoglalva, elárasztva őt dicsérő és pozitív kommentekkel.

  „Jön a nyár! Rengeteg izgalmas dolog érkezik!”   – fogalmazott bejegyzésében a színésznő, bár azt nem árulta el, pontosan mit is értett ez alatt. Új filmszerep? Új album? Hamarosan minden bizonnyal kiderül. 

 • Nem várt fordulat.

  Képernyőfotó 2023-03-26 - 22.35.37.png
  Fotó: instagram

  Egy nagylelkű nagypapa valószínűleg örökre megtanulta, miért nem szabad rókákat etetnie a kertjében. Unokája egy virálissá váló videóban számolt be arról, hogy a férfi harapnivalót adott a hátsó udvarukra tévedt négylábúnak, aki aztán gyorsan el is iszkolt a zsákmánnyal.

  A bácsi jóindulatának azonban gyorsan híre mehetett róka-körökben, rövidesen ugyanis egy egész családnyi négylábú jelent meg a nagyapa háza mögött, akik fegyelmezetten, a fűben ücsörögve várták a nekik szánt falatokat. Hogy végül sikeres volt-e a flashmobjuk, és jutott-e nekik is harapnivaló, nem derült ki, mindenesetre az internetezők jót szórakoztak a felvételen: