Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mint megírtuk, Ördög Nórának a napokban sikerült aktivizálnia a trollhadsereget azzal, hogy példátlan módon smink nélkül jelentkezett be a közösségi oldalán. A műsorvezető reagált is a prosztó kommentáradatra, köszöni, felfogta, hogy ronda:

  Legyek akkor én az élő példa, hogy mennyit számít akár csak egy kicsi smink is!

  – zárta le a témát.

  Farkasházi Réka azonban nem hagyta ennyiben a dolgot.

  farkashazi-reka-coverkep

  A színésznő is kiposztolt magáról egy smink nélküli képet: „Remélem, ezzel beleférek az Ördög Nóra „smink nélkül ronda” verseny döntőjébe” – írta az Instagramon.

  Majd feltette a kérdést, hogy normálisak az emberek, néznek egyáltalán tükörbe reggel?

  És egyébként is! Francba már ezzel az állandó szépség mizériával. Miért kell állandóan és mindenkinek szépnek lenni? Az életünk legyen inkább az!

  – tanácsolta a hőzöngőknek a színésznő.

 • Szürreális tárgyalótermi drámán vagyunk túl, amelyen egyik szereplőnek sem lehetett igazán drukkolni. A felperes Terry Sanderson nyugdíjas orvos 300 ezer dollárra perelte Gwyneth Paltrow-t, arra hivatkozva, hogy életre szóló sérüléseket szerzett abban a síbalesetben, amelyet a színésznő okozott. Paltrow szerint ugyanakkor pont fordítva történt, a férfi ment neki, és először azt hitte, valaki molesztálni akarja.

  Sanderson verziójában a sztár simán cserben hagyta a tarolás után, ő pedig ájultan feküdt a hóban törött bordával és agyrázkódással. Paltrow ugyanakkor azt állította, Sanderson elnézést kért tőle, és nagyon is magánál volt, amikor otthagyta.

  A színésznő ügyvédjei azt firtatták, hogyan tehette tönkre a férfi életét a baleset, ha azután még önfeledten utazgatott a világban – ahogyan ezt fotókkal bizonyították.

  Szerintük Sanderson csak hírnevet akart szerezni magának a perrel.

  Az esküdtszék végül az Oscar-díjas színésznőnek adott igazat, és egy dollár kártérítésre kötelezte Sandersont. Paltrow a tárgyalóteremből távozóban odahajolt a férfihoz, megérintette a vállát és azt súgta neki:

  Minden jót kívánok.

  A láthatóan lesújtott Sanderson csak annyit mondott: „Köszönöm, kedves”.

  A Twitteren lázasan elemzik a párbeszédet, és konszenzus kezd kialakulni arról, hogy a színésznő kedvesnek tűnő gesztusa valójában egy kiadós „b...dj meg” volt.

 • Április 1-jén a Paramount Network kritikusok által elismert filmjei és a Comedy Central legnépszerűbb produkciói egészen különleges elismeréseket kapnak, olyanokat, amelyeket az internetes trollok alulértékelt és túlságosan elhallgatott csoportja osztogat évek óta kommentekben – írja közleményében a Paramount Network.

  A legdurvább, legaljasabb és legkegyetlenebb vélemények és kritikák végre a tévéképernyőre kerülnek, és olyan díjkategóriák alapjául szolgálnak, mint például az Ez Oscar-díjat nyert? vagy éppen az Okkal alulértékelt.

  Az Arany Troll-díjakat hat ikonikus film (köztük a Taxisofőr, a Gattaca, a Good Will Hunting) és hét comedy centralos kultsorozat (például az Agymenők, a Family Guy, a Modern család) érdemelte ki.

  A díjátadó házigazda nem más, mint a legendás internetes mém, Hide the Pain Harold, azaz Arató András.

 • A klasszikus sorozat már régen véget ért, de Donna D'Errico képtelen kiesni a szerepéből. A Baywatch egykori vízimentője 55. születésnapja alkalmából újra magára öltötte a kultikus piros fürdőruhát, igaz, ezúttal csak félig.

  A színésznő születésnapja március 3-án volt, de előre jelezte, hogy egész hónapban ünnepelni fog az Instagramon ehhez hasonló képekkel.

  Donna 1995-ben szerepelt a Playboyban, ahonnan egyenes út vezetett David Hasselhoff csapatába.

  Nagynevű Baywatch-kolléganőjéhez, Pamela Andersonhoz hasonlóan neki is jutott egy Mötley Crüe-tag, ő Niki Sixx oldalán találta meg a boldogságot, ám a házasságuk 2007-ben véget ért. A színésznő azóta is feltűnik kisebb produkciókban, évekkel ezelőtt pedig azzal került be a hírekbe, hogy részt vett egy expedíción, amely Noé bárkáját kereste az Araráton, de majdnem leesett egy szikláról, úgyhogy otthagyta az egészet.