Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy fiatal anyuka megváltoztatta egykori szeretett báli ruháját, hogy kislánya is felvehesse azt az iskolájában tartott apa–lánya táncra. A 26 éves Lexi Donelson éppen ötleteket gyűjtött az ötéves kislánya, Sterling ruhájához az éves bálra, amikor eszébe jutott, hogy még mindig megvan a sajátja. A háromgyermekes anyuka 2012 áprilisában viselte utoljára a türkizkék ruhát a középiskolai szerelmével, Dewey-vel, akivel később össze is házasodtak. Imádta a ruhát, és gyakran vette fel kedvtelésből, kislányának pedig nagyon megtetszett, ezért úgy döntött, átalakíttatja számára. 

    Így fest az egykori és a mostani kép:

  • A képeken egy csapat gepárd egymás mellett ülve kémleli a szavannát. A világ leggyorsabb szárazföldi ragadozója nemcsak fenséges és tiszteletet  parancsoló, de rendkívül veszedelmes is. A falkában lopakodás a sikeres vadászatuk egyik kulcsa. Ezeket a csodás képeket Baishakhi Mazumdar természetfotós készítette a kenyai Masai Marában.

    „Fotósként folyton egyedi felvételeket keresek a vadonban – mondta Baishakhi. – Megfigyeltem, hogy ezek a gepárdok mindig együtt vadásznak, és a zsákmányszerzés előtt egy kilátóhelyről fürkészik az elejtendő vadat. Amikor ezt a két gepárdot ülő helyzetben fotóztam, az alakjuk abból a szögből úgy tűnt, mintha egy gepárdot látnék két fejjel. Elképesztő volt látni a köztük lévő összhangot.”

  • GettyImages-1243286133
    Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

    Az ifjú Sheldon 15 éves színésznője, Raegan Revord nemrégiben arról számolt be az Instagramján, hogy a sorozat legutóbbi epizódjában egy autós jelenetet nehezére esett leforgatni, mivel az autóbalesete óta még mindig szorongások gyötrik. Ahogy írta, édesanyjával éppen munkába tartottak, amikor egy ittasan vezető sofőrrel karamboloztak. Szerencséjükre egyikőjük sem sérült meg komolyabban.

    A színésznő szerint a baleset után hetekig pánikrohamai voltak, illetve poszttraumás stresszben szenvedett. Csak a segítőkész stábjának köszönheti, hogy túljutott rajta.

    A forgatásról készült képeket alább tekintheti meg:

  • Az erősen futurisztikus megjelenésű Romotow belseje egy gombnyomással 90 fokban elfordul, így egy további fedett életteret biztosít használójának. Az új-zélandi tervezésű és építésű lakókocsit először 2018-ban mutatták be a nagyközönségnek, a mögötte álló cég mostanra áll készen a gyártásra. A korszerű változatot több mint hét évig fejlesztették, a céljuk az volt, hogy elkerüljék a doboz kinézetű lakókocsit. A központi lakótér kifelé hajlik, ezzel egy tökéletes kiülős teraszt hoz létre. Kinyitva a kilenc méter hosszú otthon két személyre kényelmes lakóterületet biztosít. Íme: