Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Johnny Depp hátrahagyva Hollywood öröknyüzsgő városát a tenger másik oldalán talált nyugalomra. A Karib-tenger kalózai-filmek sztárja a reflektorfénytől távol, Anglia vidéki világában élvezi jelenleg a nyugodt életet, messze azt utóbbi időszakban rengtek ráirányuló figyelemtől és a showbiznisztől.

  „Imádom a karakteres helyeket. Különböző házaim vannak számos helyeken, és mindegyik valami különlegeset jelent számomra. – nyilatkozta az 59 éves színész egy helyi magazinnak. – Igazság szerint elég félénk ember vagyok. Viszont ez az egyik legnagyszerűbb dolog Nagy-Britanniában, különösen itt Somersetben: Csak önmagam lehetek, és ez jó.”

  Depp azt is elárulta, hogy a visszafogott életmódját a csendes környékének köszönhetően egyszerűbben éli meg. Imádja, hogy a britek nem idegeskednek, és úgy üdvözölik, mintha csak egy szomszéd lenne a környékükből, anélkül, hogy bármit túlzásba vinnének.

  Nem bánom, ha az emberek autogramot szeretnének vagy röviden elbeszélgetnének, csak ne akkor, amikor éppen a családommal töltenék el egy kis időt. Itt úgy mehetek be az üzletekbe, hogy nem vesznek körül szelfizni vágyó tömegek. Egy bizonyos pontig nem bánom, de néha már túl sok tud lenni

  – mondta a színész, akit legutóbb egy brit kisváros régiségboltjában láttak gitározni, ahol dísztárgyakat és bútorokat vásárolt, valamint a személyzettel fotózkodott.

  (via Page Six)

 • Pugh remekül megállja a helyét énekesnőként is.

  Új oldaláról ismerhetik meg a rajongók Florence Pugh-t, akinek most jelent meg első két saját száma. A dalok eredetileg a színésznő új filmjében, a Good Person-ben csendülnek fel, ám a brit színésznő nem csak felénekelte őket, ő maga is szerezte mindkettőt.

  „Ezeket a számokat a filmben szereplő karakteremnek, Allisonnak írtam, hogy előadhassam, de azért is, hogy feldolgozzam és elsajátítsam a gondolkodásmódját” – mesélte Pugh, akinek egyébként exbarátja, Zach Braff ült a rendezői székben. „Hihetetlenül hasznos és nehéz volt. Olyan dalt akartam, amely tükrözi a saját maga iránti érzet gyűlöletét, úgy, hogy azt a közönség valóban megértse.”

 • Egyszer és mindenkorra pontot tett a téma végére.

  Úgy tűnik, meglehetősen sokakat érdekli Horváth Éva lábmérete, legalábbis erről árulkodik a kétgyermekes édesanya legfrissebb Instagram posztjának szövege. A modell egy bikinis kép társaságában tisztázta, mekkora is a lábfeje, a továbbiakban azonban nem kíván a témával foglalkozni, a kiváncsi rajongóknak tehát ajánlott jól megjegyezni, vagy felírni a választ.

  „Annyira unom már, hogy naponta húszan kérdezitek hányas a lábam. Itt a végső válasz és utána soha többé nem válaszolok erre a kérdésre! 38 volt, 2 gyerkőc után lett 39-es! Vékony a bokám a lábfejem, vékonyak a csontjaim ezért láthatjátok nagyobbnak! És tudjátok a lencse! ( na ennek az oktatásába most nem megyek bele, mert még 4 óra múlva is írnám a posztot). De nem 42-es es nem is 40– es, a 39 sokszor nagy rám mert csak szélesedett. Valójában tramplibb lettem. 15 kiló az 15 kiló pár hónap leforgása alatt” – fogalmazott Horváth bejegyzésében.

 • Ismerje meg Julia Vinst, a 26 éves erőemelő nőt, aki bár egy címlapmodell arcvonásaival rendelkezik, de ez ne tévesszen meg senkit.

  Ez a fiatal lány 181 kilogrammot tud helyből megemelni, ami egy hím oroszlán átlagsúlyának felel meg. Szépsége mellett Vinst olyan komoly eredményekkel rendelkezik, amire bármelyik erőemelő büszke lenne. A 162 centiméter magas és 65 kilogramm súlyú lányban olyan erő rejlik, amit elsőre sokan nem is hinnének.

  A szépség és az izomzat kivételes elegye több mint egymillió követőt vonzott Instagramjára, akik nem tudnak betelni az ártatlanságot sugárzó arcával és a szálkás testalkatával. Már három erőemelő világrekordot döntött meg, és még csak karrierje kezdetén van. De ha valaki ilyen elképesztő erővel rendelkezik, akkor nem is rejtély, hogy miért hívják az emberek Muscle Barbie-nak, amit ráadásul imád.

  „Annak ellenére, hogy sokan feltételeznek, én nem vagyok testépítő. Valójában az erőemelésre specializálódtam, és több junior világrekordot is tartok. Személyes rekordjaim közé tartozik a 252 guggolás, a 165 kilogrammos fekvenyomás és a 200 kilogrammos felhúzás, mindezt a 67 kilós súlycsoportban.” – mondta a lány, akinek fitnesz iránti szenvedélye 15 évesen kezdődött, és azóta is tart.