Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mint az kiderült, Lady Gaga Joaquin Phoenix mellett fog szerepelni a közelgő Joker folytatásában, ami a Folie à Deux alcímet viseli. A Todd Phillips rendezésében készülő filmből korábban megkaptuk, hogyan fog kinézni Phoenix ismét Arthur Fleck szerepében, de most még több izgalmas forgatási fotó látott napvilágot. 

  Az alábbi képeken ugyanis először láthatjuk Lady Gagát Harley Quinn szerepében, ami már most rendkívül ígéretesnek látszik. Íme:

 • Egy brit család a saját padlásán talált rá a Harry Potter és a bölcsek köve című könyv egyik első kiadására, amely mostanra közel 6 ezer fontot (azaz 2,5 millió forintot) ér.

  Az egész úgy kezdődött, hogy Kirsten Kane édesanyja 2022 novemberében padlástakarítást végzett, amikor rátalált több gyermekholmi mellett J. K. Rowling nagy sikerű könyvének ritka példányára. A belsejébe Kirsten neve volt felírva, ezért az anyukája megkérdezte tőle, hogy meg akarja-e tartani. Azonban egy kis netes keresgélés után kiderült, hogy a regény első kiadás, amelyet a Bloomsbury Kiadó jelentetett meg 1997-ben, és egy kisebb vagyont ér. Végül a könyvet eladásra kínálták, amiből egy saját gyermekfelvigyázó vállalkozást indítottak be, amire már régóta spóroltak.

 • A Porsche az egyik ázsiai évfordulója alkalmából egy szemkápráztató, limitált gyártású sportkocsi-kollekciót mutatott be. A német márka harmadik évtizedét ünnepli Thaiföldön, ahol egy egyedi Porsche 911 Carrera GTS Thailand Edition modellel örvendeztette meg vásárlóit. A rendkívüli járgányok a thaiföldi kultúrában a hét minden napjának színe előtt tisztelegnek. A Queen Sirikit Nemzeti Kongresszusi Központban tartott gálaesten az autógyártó-óriás ezt az egyedi sportautót leplezte le, amelyet mind a hét elérhető színben kézzel festettek.

 • Nemrég indult TikTok-csatornájukon Korda Györgynek és Balázs Klárinak hazai sztárokat kellett felismerniük fotók alapján, ahol ByeAlexre nem ismertek rá, ellentétben Curtisszel és Marics Petivel. Mint kiderült, a nyilvános bocsánatkérésük során nem volt kéznél szemüveg, ezért sem látták tisztán a zenészt. Az X-Faktor mentora egyébként is híres arról, hogy sűrűn változtatja külsejét, ami megtévesztette a házaspárt, akik egyébként rendezvényekről jól ismerik őt.

  ByeAlex ugyanakkor nem vette zokon a történést, közösségi oldalán reagált is a házaspár videós bocsánatkérésére. Véleménye szerint Korda Györgynek és Balázs Klárinak alapvetően sem lenne oka elnézést kérni tőle, hiszen teljesen más generációk. 

  Azért se reagáltam az elmúlt napok felesleges lázító szalagcímeire, hogy »Korda György azt se tudja, ki ByeAlex«, és hasonlók, mert az eredeti videó is kedves a TikTokon. Továbbá azt is gondoltam, hogy csak azon a képen nem vagyok számukra ismerős, hiszem jellemző rám, hogy állandóan más a külsőm. Mert ha valakiről, hát róluk úgy gondolom, hogy képben vannak a mai zenékkel is

  – mondta ByeAlex, aki a házaspár legutóbbi nyilvános bocsánatkérését kedvesnek találta, és nem is számított ilyesmire.

  De ismétlem: nem is lenne miért elnézést kérni Korda Györgynek éntőlem. Egy viszont biztos: ilyen pozitív emberekre, erre a jó kedélyre, kedvességre és úriemberi viselkedésre igen kevesen képesek

  – olvasható a Facebook-posztban. A fent említett TikTok-videó, ahol a Korda házaspárnak hírességeket kellett felismernie, alább tekinthető meg: