Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A mesterséges intelligencia milliókat csapott be az egyik közösségi oldalon.

  Igen szokatlan kép terjedt el az utóbbi napokban a Twitteren, amelyen Ferenc pápa látható egy fehér, hosszú, állítólag Balenciaga márkájú kabátban. A felhasználók többsége úgy vélte, a fotó eredeti, így több mint húszezren újra meg is osztották a bejegyzést, amelyet már 20 millióan láttak.

  Végül kiderült, hogy csak egy mesterséges intelligencia által megalkotott képről van szó, amelyről csak igen nehezen tudnánk megmondani, hogy nem valódi. Bár nem valószínű, hogy a katolikus egyház fejét valaha ilyen szerelésben látjuk, az biztos, hogy így festene, ha Brooklynban született volna.

 • Noha év elején visszatért a kilencvenes évekből ismerős frizurához, most megint újított a színésznő.

  Március 27. és április 2. között tartják a Watches and Wonders rendezvényt Genfben, amelynek nyitónapján Julia Roberts is megjelent. A színésznő ráadásul rendesen meglepett mindenkit a frissen vágott, telt frufrus frizurájával, amire a nemzetközi sajtó is azonnal felfigyelt. Roberts a rendezvényen a Chopard nagyköveteként a márka fenntarthatóságról szóló beszélgetésén is részt vett.

  (cosmopolitan, euronews)

 • Az eladó azt állítja, nincs kétsége afelől, hogy a rágó a színész szájában járt.

  Egy érdekes hirdetés tűnt fel az eBayen, ahol egy felhasználó 55 ezer kanadai dolláros, azaz jelenlegi árfolyamon körülbelül 14,2 millió forintos kezdőlicittel bocsátotta áruba Robert Downey Jr. rágógumiját. Az eladó azt állítja, úgy tudta megkaparintani a már-már visszataszító relikviát, hogy még februárban részt vett a színész és a Vasember rendezőjének, Jon Favreau-nak a csillagátadásán a hollywoodi Hírességek Sétányán.

  Az eseményen Downey Jr. egy rágót tapasztott Favreau csillagára, mondván, hogy még hitelesebbé tegye az elismerést, ezt követően jutott hozzá az eladó, aki biztos abban, hogy a színész rágójáról van szó. Sőt, abba is belemenne, hogy DNS-tesztet végezzenek el ennek alátámasztására, viszont nem túl valószínű, hogy Downey Jr. erre vállalkozna. 

 • Tolvai Reni nemrég a Palikék Világa by Manna vendége volt, ahol többek között arról is beszélt, milyen nehézségei adódtak a származása miatt.

  A hírességek élete általában nem olyan tökéletes, mint ahogy az a közösségi médiában lejön. Nekik is ugyanúgy vannak problémáik, mint mindenki másnak, még ha nem is hakniznak ezekkel az Instagramon. Tolvai Reni apai ágon magyar, anyagi ágon román származású, ami miatt egy furcsa helyzetben létezik: Romániában ő volt a magyar lány, Magyarországon viszont románnak nevezik. 

  Erről rögtön az első kérdés után beszélt a podcastben az énekesnő, amikor Palik László arról faggatta, mit hozott magával Erdélyből. 

  Egy olyan akaratot hoztam magammal, ami tényleg az erdélyiekben van, hogy szeretnek nagyon küzdeni, meg nagyon harcolnak azért, hogy kijöjjenek abból a valamiből, amiben ott vagyunk. Szerintem ez életem végéig bennem lesz

  – mondta Tolvai Reni, egy újabb kérdésre tovább boncolgatva a témát.

  Ugye Tolvai Renáta a nevem, és mivel az anyanyelvem román, román iskolába, meg óvodába jártam. Én mindig a magyar lány voltam a román iskolákban, meg az óvodában, ami nem volt igazából negatív, nem is éltem meg negatívan, és soha nem is bántottak emiatt, de mindig én voltam a magyar lány, akinek magyar neve van

  – magyarázta, hozzátéve: a legtöbb barátja román is volt.

  Aztán amikor elkezdett barátkozni magyarokkal, számukra ő lett a román lány, mert az anyai ágon román származású. Palik László kérdésére az énekesnő azt mondta, ez a helyzet Erdélyben nem bántotta,

  azóta viseli meg, mióta Magyarországon van.

  Hogy ő minek tartja magát, azt nehéz kérdésnek tartja, miután egyik szülője román, a másik magyar, nem is igazán tud választani a kettő közül, hiszen az édesapja magyar. 

  Tisztában vagyok vele, hogy itt, Magyarországon én mindig is a román lány leszek. Én ezzel együtt tudok élni 

  – mondta a podcastben. 

  Hogy mi minden került még szóba, a videóból kiderül.