Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Március 10-én telt a Papp László Budapest Sportarénában koncertezett Azahriah, ami azért is nagy dolog, mert az énekes-rapper fiatal kora ellenére akkora rajongótáborral rendelkezik, hogy meg is töltötte a csarnokot.

  Jó hír, hogy akik nem jutottak be a bulira, most visszanézhetik az egész koncertet, az előadó ugyanis az arénában készített felvételt feltöltötte a YouTube-oldalára. 

  Íme:

 • Felföldi

  Felföldi József édességgyáros – akit a magyar szülők többsége valószínűleg az ízesített varázsszívószálak miatt szokott emlegetni – nemcsak az üzleti életben, hanem a TikTokon is elképesztő teljesítményt nyújt. Az üzletember, aki még 1986-ban alapította meg Debrecenben a Felföldi Édességgyártó Kft-t, legújabb videójában egy panírozott mobilt ránt ki – szúrta ki a 444.

  A videó alapkonfliktusa, hogy Felföldi türelmetlenül várja, hogy a szkeccs másik szereplője befejezze a telefonálást, majd amikor az másik mobilra vált, a félredobott telefont a milliárdos nevelő célzattal bepanírozza, kirántja és fel is tálalja.

  Mindezt DJ Phaphane zenei aláfestésével.

  Felföldi lelkes rajongója a közösségi médiának, a számtalan TikTok-videó mellett a Facebookon is aktív, igaz, ott tavaly lenyúlták az oldalát, amelyet csak hónapokig tartó küzdelem után kapott vissza. Erről ebben a posztban számolt be:

 • Legutóbb Dwayne Johnson családi videója robbantotta fel a netet, amellyel a színész  betekintést engedett a követőinek a privát szférájába, most pedig a Backstreet Boys egyik énekese villogott jófej apa szerepben az Instán.

  Fotó: Karip Tímea / Index
  Fotó: Karip Tímea / Index

  Nick Carter megosztott fotóin az látható, amint egyik gyermeke épp szivárvány színűsre festi apa körmeit a lábán. 

  Itt az idő a pedikűrre

  – kommentálta a képeket Carter.

 • Ezeken az aranyos képeken egy falkányi oroszlánkölyök zargatja a mogorva bébiszitterüket, amíg az anyjuk vissza nem tér az afrikai bozótosban tett őrjáratáról. Az egyik fotón az oroszlánok összebújva, egymáshoz simulva láthatók, amíg a domináns nőstény vissza nem tér, akire aztán izgatottan rávetik magukat és elhalmozzák szeretettel. Az oroszlánok akár két méter hosszúra is megnőhetnek, és felnőve akár 220 kilót is nyomhatnak. Ezeket a képeket Merche Llobera természetfotós készítette a botswanai Moremi rezervátumban.

  „Találtunk egy oroszlánhölgyet hat kölyökkel, akik körülötte játszottak” – mondta Merche. „Olyan aranyosak és viccesek voltak, amíg a felnőtt oroszlán csak pihenni próbált. Amikor a kölykök befejezték a játékot, néhányuk odament a nőstényhez enni, de az nem nagyon örült neki. Harminc perccel később megjelent egy másik oroszlán, és az egész család boldog volt, a kölykök ugráltak örömükben.”