Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szerinte ő a világ legboldogabb ezüstérmese.

  Ugyan csak virtuálisan, de a Reggeli stúdiójában indította a hetet Dobos Evelin. A reptérre tartó színésznő videóchaten mesélt a műsorvezetőknek a Sztárbox fináléjáról, ahol végül pontozással kikapott, de egy cseppet sem volt csalódott emiatt. 

  „Tudtam pihenni, ami most először fordult elő, mert eddig az előző két meccs alkalmával gyakorlatilag hajnal 4-5-ig forgolódtam, vergődtem. Most ettem két sajtburgert és kidőltem. Nagyon teljesnek érzem ezt a végeredményt is, és gratulálok Mazsinak! Olyan boldog vagyok, szerintem nincs nálam boldogabb második helyezett” – újságolta Dobos, akinek le sem lehetett olvasztani a mosolyt az arcáról. Peller Mariannéknak is feltűnt, milyen vidám a színésznő, pedig kórházba kerülése miatt sokáig az is bizonytalan volt, egyáltalán ringbe szállhat-e vasárnap.

  „Teljes mértékben kérdésessé vált, hogy vajon ott tudok-e lenni vasárnap. Nagyon kritikus volt a helyzet abból a szempontból, hogy a tünetek, amiket produkáltam, egyáltalán nem azt prognosztizálták, hogy nekem lesz esélyem, hogy ilyen szintű fizikai terhelésnek ki tudjam tenni magam.

  Volt vészforgatókönyv, erről szerintem így nem beszélhetek, volt erre B terv, készült arra a stáb, megoldották volna a helyzetet.

   Tényleg azon voltam, hogy meg tudjak gyógyulni” – mesélte, majd ezúton is köszönetet mondott a Semmelweis klinikának az ellátásáért.

 •  A Balázsék című műsor januártól más formációban folytatja.

  vadon bochkor
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Rádió 1-en futó Balázsék című műsorban hétfő reggel jelentették be a műsorvezetők, hogy Vadon János januártól távozik. A reggeliműsor triójából így Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc párosa folytatja tovább rádiózást, arról viszont, hogy azt milyen formában, még nem esett szó. Sebestyénék ígérete szerint, a közel jövőben tájékoztatni fogják a hallgatókat a hogyan továbbról.

  A visszavonuló rádióstól most a konkurens Retro Rádió reggeli műsorának stábtagjai is elbúcsúztak:

  Drága Jani, hiányozni fognak a »reggel összefutunk az ajtóban« pillanatok, és persze a bringáddal közös liftezések! Nem beszélve a sárga törölköződről, amit a reggeli zuhanyzásaid után lezserül itt hagytál nekünk. Kívánjuk a legjobbakat a továbbiakra, alakuljon minden úgy, ahogyan szeretnéd!

  – írta Bochkor Gábor az Instagram-oldalán.

 • Árpa Attilával küzdött meg a színész.

  Vasárnap este lezajlott a Sztárbox szuperdöntője, ahol a heteken át tartó show-műsorban ringbe szálló celebek legjobbjai csaptak össze egymással a bajnoki címért. A Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban az est folyamán többek között Árpa Attila és Brasch Bence nehézsúlyú meccsét követhették nyomon a nézők.

  A mérkőzést végül Brasch nyerte, aki állóképességének és magabiztos technikájának köszönhetően már a második menetben eldöntötte az összecsapást. A bokszmeccs után Nagy István agrárminiszter Facebook-oldalán gratulált a 32 éves színésznek.

  A Sztárbox férfi nehézsúly győztese Brasch Bence, hazahozza Mosonmagyaróvárra a győztes övet! Gratulálok a fantasztikus győzelemhez!

  – olvasható a miniszter posztjában.

 • Hogyan máshogy?

  GettyImages-1434723718
  Fotó: Pablo Cuadra / Getty Images Hungary

  Dwayne Johnson – mint karrierje során oly sok mindent – az ünnepi készülődést is felettébb sajátosan értelmezi. A Black Adam és a Jumanji-filmek sztárja nemrég közösségi oldalán osztotta meg, hogy magával a Mikulással gyúrja a vasat, csak hogy a legjobb formájukat hozhassák karácsonykor. 

  Amint az a Szikla posztjából kiderült, legújabb ruhakollekciójához forgatott reklámfilmje kedvéért húzott piros sapkát, de annyira belejöttek a fehér szakállassal az edzésbe, hogy nem tudták azt abbahagyni, és éjszakába nyúlóan emelgették a súlyokat. Íme: