Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy új virtuális dobfelszerelés lehetővé teszi, hogy az emberek anélkül gyakorolhassanak, hogy bárkit is zavarnának a közelükben. A készletet ráadásul élő koncerteken is lehet használni, ha azt hangszórókhoz csatlakoztatjuk. Az Aerodrums 2 egy kameramodulból, lábkiegészítőből és egy speciális dobverőkészletből áll.

    A szerkezet vizuálisan leköveti a felhasználó lábának és a rendszerhez tartozó botkészletnek a mozgását fényvisszaverő jelölők segítségével. Miközben a zenész utánozza a dobolás mozdulatait, addig a szoftver lefordítja ütéseit olyan hangokká, mintha egy valódi, nagydobot és cintányérokat tartalmazó készleten játszana. Ezek a hangok aztán lejátszhatók hangszórókon keresztül, hogy mindenki hallhassa őket, vagy akár használójának fejhallgatóján keresztül is élvezhetők.

  • Imádnivaló képeken, ahogy az aranyos kiskacsák odabújnak anyjukhoz. A frissen kikelt fiókák közül nem kevesebb mint 17-en bújtak ki a tojásukból, hogy aztán azonnal a tópart közelében a fészket figyelő anyjukhoz siessenek. Jól látható, hogy bár először látják egymást, az egyik kicsi szabályosan az nőstény nyakába ugrik és gyengéden hozzá dörgölőzik. A büszke kacsamamáról és a fiókáiról készült képeket Tammy Kokjohn természetfotós örökítette meg a San Diego megyei Santee Lakesnél, Kaliforniában.