2024. június 18. 18:00
Törökország
Georgia
BVB Stadion Dortmund I. forduló
2024. június 18. 21:00
Portugália
Csehország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Lenyűgözte szaktudásával a Cápákat.

  IMG 4858
  Fotó: RTL

  A Cápák között vasárnapi adásában Gyurján Attila saját kézműves gyógynövény likőrjét prezentálta, amely hazai terméke Berlinben aranyérmet szerzett, illetve egy londoni világversenyen pedig bronzérmez lett. A fiatal vállalkozó tinédzser kora óta főz pálinkát, először egy kiskőrösi pálinkafőzdében kezdett el dolgozni segédként, majd főzőmesterként, utána pedig operatív vezetőként.

  Saját vállalkozását így megszerzett tudására alapozta az azóta is alkoholos italokkal foglalkozó férfi, aki 8 millió forintot kért a befektetőktől 20 százalékért cserébe. Balogh Petya szerint a 32 éves vállalkozó hihetetlenül jó a pénzügyi tudatosságban és üzleti gondolkodásban, Moldován András pedig úgy vélte, egy igazán jó üzletkötőre lenne szüksége.

  Neked valójában szükséged lenne egy jó salesre, mert a 8 millió forint önmagában nem old meg semmit, de egy jó sales, aki ezt betudja juttatni egy csomó helyre, az sokat segítene.

  – magyarázta Moldován, majd kiszállt az üzletből, mert úgy érezte, nem tudná segíteni a fiatalt. Balogh Levente már másképp vélekedett a befektetésről:

  Nem sales-es kell, a terméknek magát kell eladnia. Még az édesapám is az mondta, hogy a sales-es azaz áruelosztó.

  mondta az üzletember, aki kijelentette, hogy még ő sem tudott volna szebb terméket előállítani, így megadta a vállalkozónak, amit kért.

 • Boldogságuk nem is lehetne már nagyobb.

  PAP 1072
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk családja hamarosan egy nyolcfősre duzzad, ugyanis az egykori szépségkirálynő második közös gyereküket hordja a szíve alatt. A sztárpár emiatt nemrég arról számolt be, hogy elérkezettnek látták az időt arra, hogy otthonukat bővítsék, ugyanis lassan kezdik kinőni a családi fészket. Most Kulcsár apák napja alkalmából érzelmes sorokat intézett rapper férjéhez a közösségi oldalán.

  Sokan tudják, hogy ki G.w.M, de csak kevesen ismerik őt úgy igazán! Órákon keresztül tudnék írni arról, hogy milyen jó ember, de az hosszú lenne... így apák napján csak annyit írnék, hogy KÖSZÖNÖM! Hálás vagyok, hogy mellettem van jóban-rosszban ebben a hatalmas örökre szóló felelősségteljes szerepben, hogy szülők vagyunk!

  – mondta az egykori szépségkirálynő, aki arról is mesélt, hogy mozaikcsaládban is remekül helyt tudnak állni.

  Akinek része van benne, az tudja, hogy nem egy könnyű feladat egy ilyen családi életet szépen egyengetni, hiszen sok a külső behatás, de mi a nehézségek ellenére szerintem nagyon szépen boldogulunk! Köszönöm, hogy ebben is a társam vagy és, hogy ilyen példaértékű apuka vagy!