Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A divatbemutatón a Next Top Model Hungary más versenyzői is feltűntek.

  Közel 60 ruhát felvonultató divatbemutatót tartott a Kékszalag egyik kísérőeseményeként Merő Péter. A Next Top Model Hungary zsűrijének kreálmányait a műsor több korábbi versenyzője is viselte, a fő attrakciót, a két és fél méteres uszályú estélyit pedig a győztes, Mészáros Lili mutatta be. A divattervező a Mokka adásában arról mesélt, heteken át készültek az eseményre, a feszített tempój

  „Számomra az volt a legfontosabb, hogy több lány is jött a műsorból, mert szerintem akkor hiteles a műsor, ha látjuk, hogy ők tényleg tudnak dolgozni, hogy beillenek. Nekem nagy öröm volt, mikor Lilinek elkészíthettem ezt a ruhát, mivel minden eseménynek van egy igazán kiemelkedő darabja, jó dolog volt, hogy ő végre megmutathatta, hogy képes lesz ezt a ruhát bemutatni, hogy mi tudunk együttműködni” – magyarázta Merő, hozzátéve: bár tudta, egy ekkora estélyit nem egyszerű hordani, vagy megfordulni benne, teljesen megbízott a modellben, Mészáros pedig nem is okozott csalódást számára.

  „Sok divatbemutatón részt vettem már, viszont soha nem kaptam meg a fő ruhát, a főszerepet. Ez nekem abszolút egy új szakmai kihívás volt, plusz stressz, viszont hála istennek azt veszem magamon észre, hogy jól reagálok az ilyen helyzetekre. Nagyon izgalmas volt” – árulta el a 26 éves lány.

 • Phoenix és Gaga párosa nem hagy kétséget senkiben.

  Képernyőfelvétel (105).png
  Fotó: YouTube

  Befutott a Joaquin Phoenix és Lady Gaga nevével fémjelzett Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetese, melyben utóbbiak végre az énekhangjukat is megvillantják. Idén október 3-án kerül a mozikba a Todd Phillips által írt és rendezett 2019-es Joker folytatása, amely bár messze nem egy hagyományos „szuperhősfilm”, mégis elnyerte közönség és a kritikusok tetszését. A címszereplőt megformáló Joacquin Phoenix az abban nyújtott alakításáért megérdemelten Oscar-díjat is nyert.

  A Joker 2 történetéről ezúttal többet is megtudhattunk, hiszen világosan látszik, hogy az első rész eseményeinek fonalát veszik fel a készítők. A Gotham városának legsötétebb oldalát szabadjára engedő Arthur Fleck továbbra is egy forradalmi ikon az utcai csőcselék szemében, habár tettei következményeként az Arkham Elmegyógyintézet falai közt tengeti napjait – legalábbi egyelőre. Itt ismerkedik meg Harley Qiunn-nel (Gaga), aki zenés terápiával próbál segíteni a személyiségzavarral küzdő Arthuron, de a kezelés messze nem úgy sül el, ahogy azt gondolta volna. Joker bűvkörében a téboly őt is hatalmába keríti, amely újfent beláthatatlan események sorát indítja majd el.

 • Az énekesnő csapatával sok mindenben segített a táborozóknak.

  Előző héten Tóth Gabi és kedvese, Papp Máté Bence Pomázon tartott gyermektábort, amely lovaglással, énekléssel és tánccal telt eseményen közel negyvenen vettek részt. A táborban szervezett élményeiről az énekesnő ezúttal a Borsnak mesélt, melyből kiderült, hogy több személyzet és mester coach segítette a munkájukat. Ráadásul alkalmuk nyílt komolyabban segíteni a gyerekek lelkivilágán.

  Számomra az volt a legmegdöbbentőbb, hogy mennyire sok gyereket bántanak a suliban az osztálytársai. Sok lány kért tőlem segítséget, mert tudják, hogy engem is sokat bántottak, és nem tudják, hogy hogyan kell ezt kezelni, nekem pedig van ebben tapasztalatom. Elmondtam nekik, hogy engem is megviselnek a bántások, és teljesen normális, hogy ők is így érzik. Nagyon komoly emberi történetekkel találkoztunk. A gyerekek nagyon ügyesek voltak és nagyon gyorsan tanultak.

  – magyarázta az énekesnő, majd arról is beszélt, hogy a gyerekek olyan feladatot is kaptak, melyben egy papírra fel kellett írniuk név nélkül egy félelmüket. Ezután felolvasták őket és jelentkezni kellett annál, ami másnak is félelmet okoz, illetve annál is, ami pedig nem.

  Így együtt volt lehetőség megbeszélni olyan dolgokat, amik óriási gátat okoztak nekik, együtt élhették át azt, hogy nincsenek egyedül egy adott problémával. Például volt 6-7 olyan lány is, akik mindannyian jelentkeztek, amikor arról volt szó, hogy az utcán molesztálták őket: követték őket tömegközlekedésen vagy beszóltak nekik. Ez volt a leghosszabb téma mind közül.

  Tóth Gabiék elmondása szerint már most igény mutatkozott a jövő évi táborra, illetve arra is, hogy a gyerekek újra találkozhassanak, hiszen nagyon jól érezték magukat és jóban lettek egymással. Könnyen lehet tehát, hogy nem ez lesz az egyetlen saját szervezésű gyerektáboruk.

 • Méltatlannak találta a zenekar feloszlását.

  BP-8275
  Fotó: Bodnár Patrícia / Index

  L.L. Junior Lékai Kiss-Ramóna beszélgetős műsorában mesélt a Fekete Vonat tavaly januárban adott nagyszabású koncertjéről, amely az együttes 25. évfordulóját, illetve annak újraalakulását volt hivatott megünnepelni. A szakmailag sikeres, de bevétel szempontjából keveset hozó koncert után az együttes tagjai között konfliktus alakult ki, és mint kiderült, azóta nem is beszélnek. Junior véleménye szerint a Fatima és Beat teljesen félreértelmezték a történteket, ebből lett a harag.

  Ők vesztek össze először is a helyzettel... Szerintem az ő felfogásukkal volt baj, hogy nem fogták fel, hogy itt nem volt hibás, hiszen ugyanolyan szerződésünk volt. Velem nem volt bajuk, de mégis rám lett kivetítve, hogy biztos azért, mert én. Hát én meg dolgozom ugyanúgy azóta is.

  – fogalmazott a rapper, majd azt is elmondta a műsorvezető kérdésére válaszolva, hogy nem haragszik a zenésztársaira.

  Fáj, hogy elcsesztek olyan méltatlanul egy olyan kultuszt, egy olyan nimbuszt, amit mindenki szeretett. Fáj, hogy nem csak a romák, a nem romák is ilyen szempontból szembe lettek köpve, és csak azt látták, hogy »úristen, ezekkel a balhés romákkal nem akarunk foglalkozni«. És ez kurva szar. Azért szar, mert az ember azért dolgozik egész életében, hogy pont ne ilyeneket csináljunk. Pont ez volt az üzenete a Fekete Vonatnak. Ezért szar, és mert nem így látják.