Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Will Ferrell a minap Christina Applegate és Jamie-Lynn Sigler MeSsy című podcasműsorának vendége volt. A beszélgetés során többek között azt is elárulta, hogy mi az igazi neve, amivel sokakat sikerült meglepnie, jóllehet az 56 éves amerikai színész nem igazán büszke a dologra. Sőt: sokáig szégyellte, hogy John névre keresztelték, és nem is akart a John névre hallgatni sosem.

  Nem is igazán nevezhető ez traumának, de emlékszem, mennyire szégyelltem magam, hogy az igazi nevem John, John William Ferrell. Az iskola első napján még Johnnak neveztek, és nagyon kellemetlen volt mindig szólni, hogy sosem használtam a Johnt, én igazából egyszerűen csak Will vagyok. Kínzó volt, mire megjegyezték a tanárok 

  – mesélte a Mi a manó? és a Barbie című filmek sztárja, hozzátéve, a névváltás nem az ő döntése volt.

  A szüleim a John nevet adták nekem, de Willnek hívtak. Így nőttem fel. Nem is tudom, miért volt olyan ciki, amikor magyarázkodnom kellett emiatt. Talán azért, mert az iskolában a többi gyerek mindig kérdezgette, főleg az újak, hogy miért nem a John-t használom. Hosszú történet! Az emberek biztos azt gondolnák, ez a legbénább dolog a világon.

  (via New York Post)

 • Mintha nem is ő szerepelne legújabb fotóin.

  Mészáros Lili a TV2 Next Top Model Hungary című tehetségkutató realityjében hétről hétre új arcát mutatta meg. Extrém helyzetekben igyekezett kihozni magából a maximumot, s ez a jelek szerint a műsort követően sincsen másképp.

  A biomérnöknek tanuló modell, aki korábban kényszeresen sminkelt, mert szégyellte az arcát, egy friss Instagram-bejegyzés tanúsága szerint nemrég megint Oleg Borisuk divatfotós kamerája elé állt, akivel a NTMH forgatásán is együtt dolgozott. Megjelenéséért ezúttal is a TV2 stylisjta, Kiss Márk felelt, kivételes sminkje és frizurája miatt azonban első látásra alig lehet felismerni Mészárost.

  A modell az alább látható fotósorozathoz egy számítógépes játékok világában használt kifejezést fűzött. A „hidden character unlocked” magyarul annyit jelent: rejtett karakter feloldva.

 • A tévés nem sokszor mutatott még ilyen fotókat a közösségi oldalán.

  Jakupcsek Gabriella féltve őrzi magánéletét a nyilvánosság elől, a minap mégis kivételt tett. A műsorvezetőnő közös fotókat posztolt férjével, Kliegl Ádám operatőrrel és közös gyermekükkel, a 16 éves Emma Rózával annak apropójából, hogy néhány napra elutaztak nyaralni. Erről árulkodik legalábbis a Facebookon megosztott bejegyzés, amely ide kattintva érhető el.

  Cikik lennénk? Néhány napot rendszeresen lopunk együtt, mert a munkánk mindig másfelé visz…

  üzente követőinek Jakupcsek, utalva arra is, Emma miért ráncolja a szemöldökét a családi szelfiken.

  Mint ismert, Jakupcsek Gabriella és Kliegl Ádám hat év ismeretség után, 1999-ben kötötték össze életüket, frigyükből 2008-ban született meg egyetlen közös gyermekük, Emma.

 • Az énekesnőt a testvérei hozták megint össze az ismert zenei producerrel, akivel már 17 éves korában is egy párt alkottak. Kapcsolatuk akkor 8 évig tartott.

  Ritka az olyan szerelmi történet, mint amilyet Király Linda magáénak tudhat, erről árulkodik legalábbis az énekesnő legfrissebb nyilatkozata.

  A napokban ugyan Lesi Lászlóval, azaz L.L. Juniorral hozták hírbe, mégsem a rapperrel alkotnak egy párt: szerda délután néhány lesifotón is megörökítették, ahogy amerikai párja, Simon Budapestre érkezett. Úgy tudni, az énekesnő és az amerikai zenei producer románca régi időkbe nyúlik vissza, hiszen 15 évvel ezelőtt is együtt voltak. 

  Nyolc évig tartott a kapcsolatunk Simonnal. Ő volt az életem első szerelme, az a férfi, aki mellett felhőtlenül boldog voltam. Egy gyönyörű lelkű, elképesztően tehetséges embert ismertem meg benne, boldogok voltunk együtt, mégis valahogy elfogytunk. A szakításunk után is nagyon szoros kapcsolatban maradtunk, a mai napig minden egyes nap beszélünk egymással

  – osztotta meg a Borssal Király Linda, aki 17 évesen Amerikában élt és dolgozott, Simonnal az egyik felkapott stúdióban találkozott először. Mint kiderült, a zenei producer az előző szakítását is segített kiheverni az énekesnőnek. 

  Iker öccsei, Király Viktor és Benjamin már két évre ügyködtek azon, hogy összehozzák Simonnal.

  A két iker nagyon veszélyes! Mindig jöttek azzal a dumával, hogy beszélnünk kell, Linda, ne legyél már ilyen, 23 éve mindennap beszélsz egy pasival, és azt mondod, hogy nem ő az igazi az életedben?

  mesélte Király, aki utoljára februárban találkozott Simonnal, amikor újra fellobbant köztük a szikra.

  Egy pár hete jöttünk csak rá, hogy tényleg meg kellene próbálnunk újra együtt. Egy telefon volt, hogy jössz? És jött is, most itt van. Simont elkísérte az édesanyja is, ő csak pár napot marad. Simon pedig… nos, ő egyelőre csak egy útra szóló jegyet vett Budapestre…