Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Le sem tagadhatja boldogságát.

  Mióta nagypapa lett, Stohl András boldogabbnak tűnik, mint valaha. A műsorvezető a boldogságát a közösségi oldalán sem titkolja: a minap egy közös is fotót is közzétett első unokájával, Rózával, aki május 3-án jött világra

  Kétség sem fér hozzá: Stohl Luca kislánya azóta bearanyozza a család mindennapjait.

  Ilyen egy boldog nagypapa

  – írta a képhez a műsorvezető.

  Mint ismert, a műsorvezető családja tavaly nyáron is bővült: ötödik gyermeke, Bella Julianna akkor érkezett.

 • Imádnivaló felvételeket készítettek néhány játékos oroszlánkölyökről a botswanai Moremi Game Reserve nevű nemzeti parkban a minap. A felvételeken, amelyeket a dél-afrikai vadvilágfotós, Sharlene Cathro készített, jól látható, hogy a három öthónapos kölyök színlelt harca egyre intenzívebbé válik: birkózás közben ott harapják egymást, ahol csak tudják, egyik fejre mért ütés követi a másikat – de csak addig, míg a sikertelen vadászatról visszatérő anyjuk közéjük nem csap.

  A nőstény végül megnyugtatta a harci képességeiket gyakorló kölyköket. Cathro elmondta: az anyaoroszlán mindegyik kölykével külön is eltöltött pár percet; úgy tűnt, mintha azt ecsetelte volna nekik, hogyan is kell szépen játszani. A kicsik aztán, unatkozó gyerekek módjára, hamar folytatták a  pusztakezes párbajt.