Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kulcsár Edina tegnap este Instagramján osztott meg egy képet , melyen a G.w.M-től kapott ajándékával látható. Az egykori szépségkirálynő nagy örömmel számolt be arról közösségi oldalán, hogy egy piros masnival és szívalakú lufikkal díszített luxusjárgánnyal lepte meg a férje.

  „Sokadik nekifutásra állok neki ennek a posztnak, de valami csak lesz belőle! Az van, hogy sokkal jobban szeretek adni, mint kapni, mert olyan szinten zavarba tudok jönni, hogy nem tudok mit kezdeni magammal. Még egy virágcsokor is ki tudja váltani ezt belőlem, nemhogy egy olyan autó, ami kislány korom óta az álmom. Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen kocsival járhatok és ekkora élményt adhatok általa a gyermekeimnek is! Le sem lehet írni, milyen érzések vannak bennem...” – írja posztjában Kulcsár, hozzátéve: nagyon-nagyon hálás és boldog a férjétől kapott ajándék miatt.

  A Blikk azt írja, egy ilyen luxusjárgány alapváltozata a BMW hivatalos weboldala szerint újonnan 35 milliónál forintnál kezdődik. G.w.M számára ez az összeg azonban nem jelenthet gondot, hiszen Hajdú Péter műsorában legutóbb arról számolt be, hogy egy hónapban akár 20 milliót is keres a haknijaival.

 • Bíró Icát legutóbb a Farm VIP negyedik évadában láthattuk versenyezni, amelyről később visszanézve azt el is mondta lesújtó véleményét. A Metal Lady azóta már ismét fellép együttesével, amely koncertekről örömmel mesélt a Sláger TV-nek. A beszélgetésből kiderült, hogy a mai napig jók rá azok a ruhák, amikben évekkel ezelőtt koncertezett.

  Megvannak a régi ikonikus darabok, amelyek közül mind rám jön. A versenysúlyom 57 kg volt tiniként. Ma 62-63 kg vagyok, de most még inkább formába szeretném magam hozni

  idézi a 24.hu Bíró Icát, aki arról is beszélt, élete során kés alá feküdt-e valaha.

  „Soha nem plasztikáztattam, nekem mindenem a sajátom, eredeti. Egyedül a hajam van egy kicsit dúsítva, amit vállalok is. A szőkítés miatt eléggé töredezett, ezért döntöttem úgy, hogy kap egy kis tuningot. Ezen kívül minden természetes rajtam, megvan a lengőbordám is, nem változtattam semmin.” – fogalmazott.

 • Úgy véli, minden kérdésre tökéletes választ adott, megjelenése miatt azonban elutasították.

  Képernyőkép 2024-04-12 195254f.png
  Fotó: TikTok

  Egy 30 éves New York-i nő egy TikTok-videóban mesélte el, milyen okból nem vették fel egy munkahelyre. Melissa Weaver azt mondja, egy technológiai céghez adta be az önéletrajzát a HR-osztály egyik pozíciójára. Be is hívták állásinterjúra, s bár saját bevallása szerint a beszélgetésen minden jól ment, mégsem ő lett a befutó.

  Weaever nem értette, miért utasították el, ezért utánajárt az oknak. Legnagyobb meglepetésére azt a választ kapta a felvételiztetőtől, hogy az volt a baj, hogy nem sminkelte ki magát az interjúra, azaz nem erőltette meg magát eléggé annak érdekében, hogy kifogástalanul nézzen ki.

  Minden kérdésre jó választ adtam. Régebben én is interjúztattam, tudom, hogy mennek a dolgok. (...) A hajam szépen be volt szárítva, csinos felső, blézer volt rajtam, még fülbevaló is, de csak egy kis szőlőzsírt tettem az ajkaimra, sminket nem. Alapból sem szoktam, mert irritálja a bőröm és a szemem

  – mesélte a nő, aki tavaly december óta volt álláskereső, és nagyon örült, amikor végre behívták egy interjúra, de azt nem gondolta volna, hogy a smink is elvárás. A TikTokon több kommentelő is arra kérte a nőt, hogy perelje be a céget, amiért a kinézet alapján döntenek. Weaver azt mondja: tudomása szerint illegális az Egyesült Államokban életkor, faj, nem, vallás vagy szexualitás alapján megkülönböztetni a másikat.

  (via Mirror)

 • Bejárta az internetet annak a fiatal párnak az esküvői fotósorozata, akik nem mindennapi témát választottak ceremóniájuknak, macskájuk iránti szeretetük ugyanis olyan extrém méreteket öltött, hogy nem bírták ki, hogy ne a vörös macsek legyen a nagy napon a főszereplő. 

  A 32 éves  Kathy Guo és a szintén 32 éves Sam Xie, akik a kaliforniai Santa Clarában élnek, nem is úszták meg olcsón a dolgot: elmondásuk szerint mintegy 40 ezer dollárt (14,5 millió forintot) költöttek esküvőjükre, köszönhetően annak, hogy a létező összes dekorációt – például a fonalgombolyagokat – és süteményeket 8 éves macskájuk, Waffle, azaz Gofri ihlette. A menü gofrit is tartalmazott, a vendégeket pedig egy óriási, macskáknak való karcolótáblával üdvözölték, a talpalávalót pedig macskanyávogással vágták össze, hogy semmi se legyen hagyományos.

  Gofri ugyan a tavaly decemberi ceremónián, amelyről most láttak napvilágot a fotók, nem lehetett ott, de még így is körülötte forgott minden.

  (via DailyStar)