Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem, nem Fogatlanra gondolunk.

  Nemcsak a Disney, de más stúdiók is rákaptak az animációs filmek élő szereplős remake-jére. Ezt bizonyítja, hogy pár hónapja kiderült, érkezik a valódi színészekkel forgatott Így neveld a sárkányodat, ha pedig azt hittük, ez csak valami blöff, most kiderült, meg is van a két főszereplő! Hablatyot, a törzsfőnök kissé suta, ám annál élesebb eszű fiát a Fekete telefonból megismert Mason Thames alakítja majd, míg szerelmét, Astridot az a Nico Parker játssza, aki a Last of Usban Joel lányát is életre keltette.

  Az Universal jelenlegi tervei szerint már 2025 tavaszán be szeretné mutatni a filmet, így a stábnak igyekeznie kell a forgatással. Azt egyelőre nem tudni, hogy a többi szereplőt, köztük a vikingek vezérét, Pléhpofát ki alakítja majd, mindenesetre az elég valószínű, hogy Fogatlan szerepére nem hirdetnek majd castingot, helyette a jó öreg CGI-os megoldást választják majd.

  (viaIGN)

 • Az olimpikon életének várandósan is szerves részét képezi a mozgás.

  Hamarosan szülői örömök elé néz Hosszú Katinka és férje, Gelencsér Máté, akik tavaly augusztusban házasodtak össze. A sportoló izgatottan várja már, hogy megszülessen első gyermeke, a mozgásról azonban így sem mondott le teljesen, igyekszik aktív kismama maradni.

  „Próbálok utánaolvasni, minél többet megtanulni ezzel kapcsolatban, de az ismerősöktől is sok jó tanácsot, javaslatot hallok. Sosem voltam babonás, ezért apránként mindent beszerzünk, amire a babának szüksége lehet” – mesélte a hot! magazinnak Hosszú, hozzátéve:

  „Az anyaság érzése menet közben fog alakulni szerintem, majd ha itt lesz már a baba. Várom a kihívásokat, azokat is, amikről azt mondják, hogy nehéz lesz. Kíváncsi vagyok, mivel fogunk szembesülni. Szerintem készen állunk, de ha pedig mégsem állnánk készen, akkor is jönni fog.” 

 • Együtt látták őket Londonban.

  A jelek szerint elvonultak a viharfelhők Machine Gun Kelly és Megan Fox felől, akik még február elején bontották fel eljegyzésüket. A szerelmesek látványos és hangos szakításának bennfentes források szerint hűtlenség volt az oka, azt azonban nem tudtuk meg, valóban félrelépett-e az énekes, akin akkor exe modern módon állt bosszút.

  Bár Fox ujján továbbra sem látni eljegyzési gyűrűjét, az egykori sztárpárt közösen kapták lencsevégre a fotósok Londoban, a Sport Illustrated magazin partiján. A fotókon elég közelinek tűnt viszonyuk, hivatalosan azonban még nem erősítették meg, hogy újra együtt vannak-e.

 • Válása után újra foglalt az üzletasszony szíve.

  Nehéz éven van túl Csősz Boglárka, akinek tavaly 14 év után ért véget a házassága Burak Talu török üzletemberrel. A színésznő szíve azonban azóta újra elkelt, mint most azt a hot! magazinnak elárulta, egy civil férfi mellett talált rá a boldogság. Magánéletét továbbra sem kívánja a nyilvánosság előtt élni, ám most először (és könnyen lehet, hogy utoljára) mesét a párjáról, megismerkedésükről.

  „Többször nyilatkoztam, hogy lehet szépen, egymást tisztelve elválni, és meg kell adni az időt a gyászfolyamatra is. Éppen ezért nem is volt célom, hogy párkapcsolatot találjak. Mivel egyikünk sem a felszínes kapcsolatok híve, ezért sok időt adunk egymásnak az ismerkedésre, a fokozatos kapcsolatépítésre, és ez segített abban is, hogy igazán mélyen bízzak, megnyíljak valakinek. Úgy érezzük, hogy hosszú távon tudunk együtt tervezni, de mindent az idő dönt majd el” – kezdte az üzletasszony, aki szeretné magánéletét privát módon élni, de nem tartja kizártnak, hogy egy-egy eseményre majd kedvese is elkíséri majd.

  „Nagyon szeretünk együtt kirándulni, túrázni, ha a párom úgy tudja megszervezni, akkor elkísér az üzleti útjaimra és fordítva. Nemrég pedig elutaztunk egy távoli óceánpartra, hogy hosszabban is kipihenjük a téli fáradalmakat, megújuljunk és több időt töltsünk egymással, távol a külvilágtól, ami szintén egy mérföldkő, hiszen ez alatt is sokat mélyült a kapcsolatunk” – idézte Csősz szavait a Bors.