2024. június 19. 15:00
Horvátország
Albánia
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 19. 18:00
Németország
Magyarország
StuttgartArena II. forduló
2024. június 19. 21:00
Skócia
Svájc
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Öt évig próbálkoztak férjével.

  Anyai örömök elé néz Tornóczky Anita, aki a Bestnek adott interjúban fedte fel várandósságát. Párjával, Miklóssal már öt éve vágytak egy gyermekre, s hogy álmuk teljesüljön, több mint húsz orvosnál fordultak meg, és kétszer próbálkoztak a lombikkal is. A második sikeresnek bizonyult, kisfiukat decemberre várják.

  „Tudtuk, hogy a magyar jogszabályok szerint bármilyen lombikprogramot csak 45 éves korig kezdhetek el, így abba is belevágtunk tavaly, mert az időkőrláton picit aggódtunk – augusztusban mégiscsak 46 leszek.

  De azt, hogy lesz kisbabám, hogy ő egyszer érkezni fog, éreztem a lelkem mélyén, szóval valójában egy percig sem aggódtam.

   (...) A stimuláció és a hormonpótlás miatt tíz kilót híztam. És mivel már a várandósságom előtt is terhességi tüneteket produkáltam, furcsa volt, hogy azok a beültetés után idővel szűnni kezdtek. Bepánikoltam, és sírva mentem az első ultrahangra, hogy itt biztos nincs gyerek. Az orvosom boldogon felkiáltott, amikor látta, hogy nincs baj… ” – mesélte a műsorvezető, hozzátéve: az első ultrahangfelvételeket még az endokrinológusa is megkönnyezte. 

  Tornóczky pörgős életviteléből is visszavett kisbabája egészsége érdekében, most a nyugalom és pihenés jegyében telnek mindennapjai.

  Jól vagyok, de tény, nagyon vigyázni akarok erre a babára már a fogantatása pillanatától kezdve. Mert az a lényeg, hogy ő a legnagyobb biztonságban legyen. Hozzá képest minden más másodlagos lett. Ezért igyekeztem már a várandósságom elejétől fogva minden olyan faktort minimalizálni az életemben, ami negatív hatással lehetett volna rá. Ez azzal is együtt járt, hogy nagyon tudatosan elkerültem eleinte minden potenciális stresszforrást: gyakorlatilag kiiratkoztam a saját életemből 

  – idézte szavait a 24.hu.

 • Daniel Radcliffe csupán 12 éves volt, amikor a Harry Potter című filmsorozat első része debütált 2001-ben, ezért pontosan tudja, mivel jár a gyereksztárság. A most 34 éves színész nem is véletlenül mondja azt, hogy nem feltétlen szeretné, ha kisfia követné majd őt a pályán.

  Ugyan Radcliffe gyermeke csupán 14 hónapos, a színésznek határozott elképzelései vannak arról, mitől intené óva a fiát. Ő legalábbis nem fogja bátorítani arra, hogy meghódítsa Hollywoodot.

  Csak akkor támogatnám, ha ő is akarja. Nem akarom megfékezni őt abban, hogy színészkedjen, de ha tudna mást csinálni valamit ehelyett, esetleg a kulisszák mögött, akkor sok szempontból sokkal egészségesebb élete lehet. Ha tud úgy színészkedni, hogy közben nem lesz híres, akkor támogathatom őt

  – magyarázta Radcliffe, aki állítása szerint sokkal érzelmesebb, mióta édesapa lett.

  (via Female First)

 • A Bostonban élő Blake és Mary Greenwell álomesküvőjéből egy pillanat alatt rémálom lett. Éppen, hogy egy órája mondták ki a boldogítót igent, amikor a 27 éves nő a bohókás esküvői fotózás alkalmával hirtelen a fejébe vette, hogy milyen jól mutatna a képeken, ha nem ő ugrana újdonsült férje hátára, hanem az az övére. A 160 centis nő fel is kapta a 185 centi magas és 133 kilós párját, akinek súlya alatt a bokája felmondta a szolgálatot.

  Az orvosi asszisztensként dolgozó Mary Greenwell felsikoltott fájdalmában. Azt a napot, aminek élete legszebb napjának kellett volna lennie, végül a kórházban zárta: a játékos fotózás közben ugyanis eltört a bokája.

  A menyasszonyt megműtötték, miközben esküvője, amelyre párjával 7000 dollárt (2,5 millió forintot) költöttek, tovább zajlott: a 150 vendég nélküle partizott tovább. Greenwellék azt mondják, remélhetőleg hamarosan újra megtarthatják a ceremóniát. 

 • -Az alábbi képriport egy 33 éves férfi történetét mutatja be, aki vízvezeték-szerelői állását egy igazi kalandra cserélte. Jack Nolan megunta, hogy minden nap 9-től 17 óráig kellett dolgoznia, nem is tette boldoggá őt munkája, mivel úgy érezte, abban nem tud kiteljesedni, ezért jelentkezett egy tengerjáró hajóra dolgozni. Ott zenészként évente akár 40 ezer fontot (18,6 millió forintot) is meg tud keresni amellett, hogy 40 országban megfordul. Mivel esténként kell szórakoztatnia az utasokat, ezért napközben különlegesebbnél különlegesebb helyeket tud felfedezni. Ausztráliában, Kanadában és Izlandon is járt már.