Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az X-Faktor korábbi évadának győztese korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában számolt be róla, hogy tetoválást csináltatott az arcára – szúrta ki a 24.hu. Ezt követően a fiatal rapper arra buzdította rajongóit, hogy írják meg, mit látnának rajta szívesen, és a tetoválójával fel is varratja magára. 

  Skacok, nagyon nagy interaktivitás van, mondjátok meg, mit varrassak magamra, még ma magamra varratom. Már vagyok olyan jó állapotban, hogy magamra is varrassam. A lényeg, hogy ocsmány legyen és valami idióta faszság, úgyhogy toljátok.

  – kezdte a rapper közösségi oldalán, majd nemsokra rá megmutatta, tényleg elkészült a tetoválás.

  Skacok, Zámbó Jimmy-koronát írtatok a legtöbben, mielőtt még szidnátok a tetkóst, azt adtam ki neki, a lényeg az, hogy nagyon felejthető legyen. Ahhoz képest nagyon jó lett. Zámbó Jimmy-korona rajtam.

 • GettyImages-823663436
  Fotó: FG/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Brian May közösségi oldalán jelentette be a rajongóknak az örömteli hírt, miszerint néhai zenésztársa, Freddie Mercury egy teljesen új szobrot fog kapni a Buckingham-palota közelében található London Coliseum színháznál. A Queen együttes legendás gitárosát III. Károly király még trónra lépése előtt, márciusban részesítette hatalmas elismerésben, amikor lovaggá ütötte. A brit zenei élet meghatározó alakja viszont továbbra is őrzi az együttes egykori frontemberének emlékét.

  Vadonatúj Freddie-szobor érkezik a londoni Coliseum színházba, amely már készen áll a jövő heti nagyszabású megnyitóra

  – írta izgatottan May az Instagramján, amihez egy képet is megosztott a szoborról, amint azt éppen egy teherautóba helyezik be.

 • Vasvári Vivien kérdezz-feleleket tartott az Instagramján, ahol több rajongói kérdésre is válaszolt. Az egykori luxusfeleségtől azt is megkérdezték, miként viseli a negatív kritikákat. Erre a celeb azt felelte, hogy el tudja fogadni, ha valaki nem kedveli.

  A show-műsorok pedig sokat tettek rá, hogy bizonyos embereknek negatív véleménye legyen rólam. Adtam rá okot bőven, viszont az nem az igazi énem volt. Egy celebnek mindig csinálnia kell a show-t, mert folyamatosan kell hogy szerepeljen, hogy foglalkozzanak vele. Viszont én már két éve nem nagyon szerepelek sehol

  mondta Vasvári Vivien a közösségi oldalán, amit a 24.hu szúrt ki.

  Később a modell arra is kitért, jövőre már lehet, hogy több műsort elvállal, de elsősorban olyan jellegű szereplésnek örülne, ahol megcsillogtathatja a tánctudását.

 • A környezetvédelmi világnap előtt három mutatós tehénszobrot rendeltek meg Ptolemy Elrington hulladékmentes művésztől, melyek jól ismert környezetszennyező anyagokból készültek.

  Ezek a feltűnő tehénszobrok zöldterületeken és főutcákon jelentek meg szerte az Egyesült Királyságban, hogy felhívják a figyelmet a tejtermékeknek a bolygóra gyakorolt hatására. Az installációkat Ptolemy Elrington művész készítette, aki régi autóalkatrészekből, szezonálisdivat-ruhákból és vízszerelvényekből alkotta meg az életnagyságú jószágokat. Azért hozták létre őket, mert a szarvasmarhák világszerte évente 3,1 gigatonna szén-dioxidnak megfelelő mennyiségű metánt bocsátanak a légkörbe. A szobrokhoz fél tonna ilyen leselejtezett anyagot használtak fel, és 240 órát vett igénybe az összerakásuk.