2024. június 18. 18:00
Törökország 3
Georgia 1
BVB Stadion Dortmund I. forduló
2024. június 18. 21:00
Portugália
Csehország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Magas szintekre emelte a párkeresést egy fiatal nő, aki kitalálta: attól teszi függővé, milyen férfival vág neki az ismerkedésnek, hogy az milyen eredménnyel töltötte ki a párkapcsolati kvízt, amelyet összeállított. A Londonban élő holland influenszer, Vera Dijkmans feltehetően úgy ítélte meg, hogy a társkereső alkalmazások már kimentek a divatból, ezért állította össze a 15 kérdésből álló tesztet, amelyet végül több mint 5 ezer férfi töltött ki. De még mindig a szinglik táborát erősíti, mivel igen magasok az elvárásai, és azokhoz csak kevesek érhetnek fel.

  Körülbelül 5 ezer jelentkező volt, de miután a legtöbbet átnéztem, csak három srácot találtam, akikről úgy gondoltam, hogy megfelelhetnek

  – árulta el a több mint 7 milliós követőtáborral rendelkező influenszer, aki azóta már mindhárom szerencsés férfival randizott, de egyikükkel sem találta meg a közös hangot. 

  Ugyan randiztam velük, de még most is szingli vagyok. Bár az eredmények csalódást okoztak, mégis sikerként könyvelem el ezt a kísérletet, mivel pontosítani tudtam, hogy mit szeretnék egy férfiban, és láttam, ki felel meg a követelményeknek

  – vonta le a következtetést.

  A legtöbb kitöltés Texasból érkezett, és a legtöbb férfi vízöntő csillagjegyű volt. Dijkmans számára ugyanis a horoszkóp is fontos – a kvíz első kérdése rögtön az, hogy mi a kitöltő csillagjegye. De az influenszer többek között arra is kíváncsi volt, hogy udvarlójának hány exe van, vannak-e gyerekei, akar-e egyáltalán gyereket, főállásban dolgozik-e, vagy hogy az illető a szüleivel él-e még, esetleg van-e működő autója. Utolsó kérdése arra vonatkozik, hogy ki a legjobb előadó: The Weeknd, Future, Drake vagy Travis Scott?

  A párkeresést egyelőre felfüggesztettem, de nyitott maradok. Nagyon válogatós vagyok, és olyan pasira vágyom, aki majdnem tökéletes. Szerintem nem kellene kompromisszumot kötnöm azzal kapcsolatban, mire vágyom. Inkább maradok szingli, amíg meg nem találom, akivel együtt kell lennem

  – indokolta.

  (via LadBible)

 • Nicola Coughlan, A Bridgerton család sztárja az Instagram-oldalán jelezte, hogy egy magyar divattervező ruháját választotta ki, amikor a Washington Post számára fotózták őt. Az ír származású színésznő, aki a Netflix-sorozatban Penelope Featheringtont alakítja, a Nanushka magyar divatmárka egyik szettjét viselte.

  A márka, amely a fenntarthatóságot és az eleganciát ötvözi modern stílusban, már jó ideje célul tűzte ki, hogy egyszer Coughlant öltözteti. Az alább látható egyedi darabot Sándor Szandra és csapata készítette. A csokibarna színű Okobor* ruha a Nanushka saját fejlesztésű vegán bőr anyagából készült. Az innovatív anyag 56% újrahasznosított poliészterből és 44% poliuretánból áll – írja a Bors.

  (via Bors)

 • Ide költözött gyermekeivel válása után.

  Tavaly ősszel bejelentett válása után új lakásba költözött Balogh Edina. A Barátok közt egykori színésznője a közösségi oldalán tudatta, hogy gyermekeivel, Noellel és Lilivel a költözés miatt új korszak elé néznek, s egyúttal egy kis betekintést engedett az ingatlanba. A színésznő az egyik tetőtéri hálószobából, pontosabban annak új franciaágyáról posztolt fotókat.

  Új korszak elé nézünk a gyerekekkel, elfoglaltuk új otthonunkat, izgatottan vártuk már

  árulta el követőinek a színésznő.

  Mint ismert, tavaly októberben derült ki, hogy Balogh Edina és férje, Som Krisztián 11 év házasság után a válás mellett döntöttek. A színésznő akkor azt nyilatkozta, hogy az aranylemezes zeneszerzővel meglátása szerint soha nem passzoltak egymáshoz, s bár kiegészítették egymást, különbözőségük súrlódásokkal járt együtt. Fontosnak tartotta kiemelni azt is, hogy kapcsolatuk nem egy harmadik fél miatt ért véget, ám azóta mindketten megtalálták új párjukat. Míg Balogh Edina Szabó Simon színészbe szeretett bele, addig Som Krisztián egy nála 21 évvel fiatalabb hölgy oldalán találta meg a boldogságot. A 2019-es Magyarország Szépe verseny egyik udvarhölgyével, Csonka Rebekával alkot egy párt.

 • Alig lehet ráismerni az úszónőre.

  Különleges fotók kerültek elő Jakabos Zsuzsannáról. Az úszónőről a Magyar Úszó Szövetség hivatalos Instagram-oldalán osztották meg az előtte-utána felvételeket, amelyek húsz év különbséggel készültek: a bal oldali, feltehetően újságból kifotózott kép 2004-es, a jobb oldali pedig idei. Jakabos ugyanis hétfő délelőtt a 11. Európa-bajnokságán állt rajthoz.

  2004 >> 2024. Az elsőtől a 11. Európa-bajnokságig

  – írták Jakabosról, aki a 2004-es Eb-n 400 méter vegyesen negyedik, 200 méter vegyesen hatodik volt.

  A Magyar Úszó Szövetség a minap Jakabos történelmi Európa-bajnoki rekordjáról is beszámolt.

  „Az Európa-bajnokságok 98 éves történetében Jakabos Zsuzsanna immár abszolút rekorder: délelőtt a 11. Eb-jén állt rajthoz, ennyiszer soha, senki nem úszott a kontinensviadalokon. Délelőtt, a 4 × 200-as váltóban úszó ifjú társai, Ábrahám Minna, Pádár Niki és Ugrai Panna még meg sem születettek, amikor Zsu 2004-ben, Madridban először szerepelt a magyar válogatottban!”