Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-823663436
  Fotó: FG/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Brian May közösségi oldalán jelentette be a rajongóknak az örömteli hírt, miszerint néhai zenésztársa, Freddie Mercury egy teljesen új szobrot fog kapni a Buckingham-palota közelében található London Coliseum színháznál. A Queen együttes legendás gitárosát III. Károly király még trónra lépése előtt, márciusban részesítette hatalmas elismerésben, amikor lovaggá ütötte. A brit zenei élet meghatározó alakja viszont továbbra is őrzi az együttes egykori frontemberének emlékét.

  Vadonatúj Freddie-szobor érkezik a londoni Coliseum színházba, amely már készen áll a jövő heti nagyszabású megnyitóra

  – írta izgatottan May az Instagramján, amihez egy képet is megosztott a szoborról, amint azt éppen egy teherautóba helyezik be.

 • Vasvári Vivien kérdezz-feleleket tartott az Instagramján, ahol több rajongói kérdésre is válaszolt. Az egykori luxusfeleségtől azt is megkérdezték, miként viseli a negatív kritikákat. Erre a celeb azt felelte, hogy el tudja fogadni, ha valaki nem kedveli.

  A show-műsorok pedig sokat tettek rá, hogy bizonyos embereknek negatív véleménye legyen rólam. Adtam rá okot bőven, viszont az nem az igazi énem volt. Egy celebnek mindig csinálnia kell a show-t, mert folyamatosan kell hogy szerepeljen, hogy foglalkozzanak vele. Viszont én már két éve nem nagyon szerepelek sehol

  mondta Vasvári Vivien a közösségi oldalán, amit a 24.hu szúrt ki.

  Később a modell arra is kitért, jövőre már lehet, hogy több műsort elvállal, de elsősorban olyan jellegű szereplésnek örülne, ahol megcsillogtathatja a tánctudását.

 • A környezetvédelmi világnap előtt három mutatós tehénszobrot rendeltek meg Ptolemy Elrington hulladékmentes művésztől, melyek jól ismert környezetszennyező anyagokból készültek.

  Ezek a feltűnő tehénszobrok zöldterületeken és főutcákon jelentek meg szerte az Egyesült Királyságban, hogy felhívják a figyelmet a tejtermékeknek a bolygóra gyakorolt hatására. Az installációkat Ptolemy Elrington művész készítette, aki régi autóalkatrészekből, szezonálisdivat-ruhákból és vízszerelvényekből alkotta meg az életnagyságú jószágokat. Azért hozták létre őket, mert a szarvasmarhák világszerte évente 3,1 gigatonna szén-dioxidnak megfelelő mennyiségű metánt bocsátanak a légkörbe. A szobrokhoz fél tonna ilyen leselejtezett anyagot használtak fel, és 240 órát vett igénybe az összerakásuk. 

 • Egy rendkívül ügyes körömművész egyedi, fotórealisztikus műkörmöket árul, amelyek festésére szettenként akár 40 órát is fordít. A 27 éves Maddox McCollough először a 2020-as járványügyi zárlat idején kezdett el hivatásszerűen körmöket festeni. Bevallása szerint borzalmas volt, amikor először kezdte, ugyanis még egy egyenes vonalat sem tudott húzni. Mostanra azonban már kereskedelmi céllal is fest kollekciókat olyan világhírű márkáknak, mint az HBO, a Disney vagy a Fox, akik hatalmas összegeket készek fizetni egy-egy szettért.