Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készült Barbie-film idén július 21-én debütál a mozikban. A játékgyártó még előtte megmutatta a legújabb kollekcióját, amelyben értelemszerűen olyan megjelenésű babák lesznek, melyeket a rajongók a filmben láthatnak majd. A figurák ugyanakkor nem kapják meg az őket alakító színészek kinézetét, ellenben minden másban tükrözik Barbie, Ken és az új karakterek jellegzetes stílusát. A legérdekesebb az egészben, hogy a kollekció számos felismerhető és kötelező tartozékot tartalmaz, köztük Barbie háromszintes álomházának minimásolatát és egy lenyűgöző rózsaszín RC Corvette-et is, amit már az előzetesben is láthattunk. 

  Az új kollekcióról készült képeket alább tekintheti meg:

 • Az Airbus repülőgépipari óriáscég bemutatta a következő generációs kabinokról szóló elképzelését.

  Az Airspace Cabin Vision 2035 koncepciója lehetővé tenné a jövőben azt, hogy az utasok olyan intelligens interaktív ablakokat érintsenek meg, amelyek megmutatják az utazási időt, és lehetővé tennék, hogy felfedezzék az úti cél városát. A vállalat a jövő héten Hamburgban megrendezésre kerülő Aircraft Interiors expón viszont még több érdekességről rántja majd le a leplet. Máris az egyik leglátványosabbnak ígérkezik viszont az üvegtetejű repülőgépek koncepciója, ami lehetőséget adna az utasoknak, hogy éjjel akár csillagokat is kémlelhessék a saját székükből.

 • Jennifer Lopez és Ben Affleck luxusotthona egy valóságos palotaszerű ingatlan a Benedict Canyon szomszédságában, Beverly Hillsben. Az 52 ezer négyzetméteres birtok egy hatalmas, tíz hálószobás otthonnak ad helyet. Található benne egy különálló, 5 ezer négyzetméteres sportkomplexum, amely egy fedett teniszpályával, társalgóval, edzőteremmel, bokszringgel, valamint egy két hálószobás őrházzal van felszerelve.

  További felszereltségek közé tartozik egy 10 férőhelyes garázs és további 80 autó számára kialakított parkoló, egy fedett szórakoztató pavilon szabadtéri konyhával, egy négyezer méter hosszú medence, és nem kevesebb, mint 24 fürdőszoba a helyszínen szétszórva. Az ingatlan egy diszkrét zárt közösségen belül található, és saját biztonságikapukkal van bebiztosítva, így ez a komplexum egy szabályos erődítmény.

 • Egy új virtuális dobfelszerelés lehetővé teszi, hogy az emberek anélkül gyakorolhassanak, hogy bárkit is zavarnának a közelükben. A készletet ráadásul élő koncerteken is lehet használni, ha azt hangszórókhoz csatlakoztatjuk. Az Aerodrums 2 egy kameramodulból, lábkiegészítőből és egy speciális dobverőkészletből áll.

  A szerkezet vizuálisan leköveti a felhasználó lábának és a rendszerhez tartozó botkészletnek a mozgását fényvisszaverő jelölők segítségével. Miközben a zenész utánozza a dobolás mozdulatait, addig a szoftver lefordítja ütéseit olyan hangokká, mintha egy valódi, nagydobot és cintányérokat tartalmazó készleten játszana. Ezek a hangok aztán lejátszhatók hangszórókon keresztül, hogy mindenki hallhassa őket, vagy akár használójának fejhallgatóján keresztül is élvezhetők.