2024. június 16. 15:00
Lengyelország
Hollandia
Volksparkstadion I. forduló
2024. június 16. 18:00
Szlovénia
Dánia
StuttgartArena I. forduló
2024. június 16. 21:00
Szerbia
Anglia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A népszerű tehetségkutatóban tűnt fel először az énekesnő.

  PAP 1216
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  Gubik Petra karrierje hatalmas fordulatot  vett, amióta megnyerte a TV2 Sztárban Sztár leszek! című műsorát. Idén pedig, ahogy arról az Indexen is beszámoltunk, átvehette a legjobb női előadónak járó Petőfi Zenei Díjat.

  Arra azonban már kevesen emlékezhetnek, hogy a fiatal énekesnő az X-Faktor harmadik évadában, a Like nevű lánybanda egyik tagjaként tűnt fel. A triót 2012-ben még Geszti Péter, Keresztes Ildikó, Malek Miklós és Nagy Feró rakták össze. Az élő show-kban végül a hetedik helyen zárt a formáció, amit Gubik Petrán kívül ­Barnicskó Valéria és Molnár Szulita alkotott., majd 2013-ban már el is váltak azt útjaik. Most a Storynak idézte fel a tehetségkutatós korszakát Gubik, aki később a színművészet iránt kezdett el érdeklődni.

  „Én akkoriban már a Békéscsabai Jókai Színházban játszottam. Szóval a színház abszolút jelen volt az életemben” – kezdte a lapnak a színész-énekesnő.

  Ugyanakkor érdekes volt kicsit kikacsintani a művészvilágból és egy kicsit belekóstolni abba, milyen a show-biznisz. Könnyen el is dönthettem, hogy nekem inkább az előbbi való, láttam, hogy én valójában színésznőként tudok kiteljesedni. Tapasztalatszerzésnek kiváló volt az a néhány hónap, amit az ­X-Faktorban töltöttem, de egyértelmű volt számomra, hogy nekem más utat szánt a Jóisten

 • Még nincs tervben a családalapítás.

  RTL NyeroParos2390949
  Fotó: RTL

  Széki Attila Curtis már négy éve alkot egy párt kosárlabdázó szerelmével, Barnai Judittal, akivel a Nyerő Páros című műsor legutóbbi évadát is megnyerték. Bár a szerelmesek kapcsolatáról sokan nem gondolták volna, hogy hosszú életű lesz, ennek ellenére már össze is költöztek. Nem meglepő ezért, hogy az utóbbi időben egyre gyakrabban merül fel a családalapítás kérdése, igaz egyelőre nem a pár, hanem a rajongók részéről.

  A rapper barátnője a Borsnak adott interjújában elárulta, hogy az elfoglaltságaik miatt egyáltalán nincs napirenden a gyerekvállalás témája.

  Ráérünk még, nem sietünk sehova, szeretnénk még kiélvezni azokat a lehetőségeket, amik most vannak az életünkben. Én még jó ideig folytatnám a kosárlabdát, és ebben Attila is partner.

  – fogalmazott Barnai, majd hozzátette: társadalmi nyomásra amúgy sem kezdenének bele semmibe.

  Csak azért, mert elmúltam már harmincéves, nem fogok engedni a társadalmi nyomásnak. Fogadjuk el, hogy megváltozott a világ, már nem tizennyolc évesen szülnek a nők, mint az édesanyám vagy a nagymamám korában

 • Érdekes szerepet vállalt a színész.

  Kétségkívül felkavarta az állóvizet a Marvel háza táján, amikor kiderült, hogy a Deadpool harmadik részében Ryan Reynolds mellett Hugh Jackman is tiszteletét teszi Rozsomákként. Az ausztrál színész ráadásul ezúttal sem vette félvállról a felkészülést, több értesülés szerint 55 évesen is sikerült elképesztő fizikai formába lendülnie az ikonikus szerep kedvéért. A magyar rajongók kedvét egyedül az árnyékolhatja be, hogy a karaktert ezúttal nem Sinkovits-Vitay András fogja megszólaltatni, aki egyébként 25 év alatt nyolcszor kölcsönözte hangját Jackmannek.

  Deadpool és Rozsomák alcímmel érkező alkotást július 25-én mutatják be az itthoni mozik, de az ausztrál színész időközben már egy újabb filmjén dolgozik, a Three Bags Full: A Sheep Detective Movie című sötét (?) komédián. A hónap elején bejelentett moziban többek között olyan húzónevek is szerepet kaptak, mint Emma Thompson, Nicholas Galitzine, Nicholas Braun vagy Molly Gordon.

  A Leonie Swann azonos című regénye alapján készült filmben Hugh Jackman egy juhászt alakít, akit aztán rejtélyes módon eltesznek láb alól. Juhai pedig elindulnak, hogy segítségére legyenek egy helyi rendőrnek, aki szeretné felgöngyölíteni az ügyet. Bár az alapsztori elsőre bizarr lehet, de a forgatókönyvet Leonie Swann regénye alapján Craig Mazin (Csernobil, The Last of Us) írta, ami már önmagában bizakodásra adhat okot.

 • Mendellel Spanyolországban nyaralnak.

  Spanyolországból küldte üdvözletét követőinek az Instagram-oldalán Szabó Zsófia. A Mokka műsorvezetőnője Marbellára utazott, ahová nem akárki kísérte el: a tévés a hatéves kisfiával, Kis Mendellel nyaral éppen.

  Ez abból a lapozható bejegyzésből derült ki, amelyet a színésznő kirakott a közösségi oldalára. A hat elemből álló posztban bikinis felvétel és egy ételfotó is sorakozik, a rajongók tetszését azonban leginkább az a videó nyerte el, amelyen Szabó a fiával nagyot ugrik a medencébe. Ez a felvétel azért is számít kivételesnek, mert a műsorvezetőnő ritkán mutatja meg gyermekét, aki szeptembertől iskolás lesz.

  Szabó Zsófi videója ide kattintva érhető el.