Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A házaspár mind a négy gyermeke, valamint két nagyfiuk párjai is feltűnnek rajta.

  Fontos este volt a keddi Beckhamék életében, Londonban bemutatták ugyanis a világhírű focistáról és családjáról készült új Netflix-sorozatot. A premieren természetesen a sztárpár, valamint mind a négy gyermekük is részt vett, akiket mostanság igen ritkán lehet csak együtt látni sűrű elfoglaltságaik miatt.

  A két idősebb fiút elkísérték párjaik is, Brooklynt felesége, Nicole Anne Peltz, Romeót pedig barátnője, Mia Regan modell. A show-t talán mégis Beckhamék egyetlen lánya, a 12 éves Harper Seven lopta el, aki egy mesés rózsaszín estélyiben érkezett a vörösszőnyegre.

   A hivatalos, albumba való fotó mellett a labdarúgó egy sokkal spontánabb, vicces képet is közzétett Instagram oldalán:

  Még mindig megnevettetem a táncommal 26 év után is! Szeretlek Victoria, bocsi az apuka mozgásomért!

 • Arnold Schwarzenegger a minap Jimmy Kimmel népszerű late night műsorában vendégeskedett, ahol megkérdezték, mit gondol arról, hogy Donald Trump állítólagosan 97,5 kilogramm súlyú lenne, ahogy azt állítja magáról – írja a TMZ.

  Az eset augusztus végén kapott nagy médiavisszhangot, amikor a volt amerikai elnök az atlantai Fulton megyei börtönbe jelent meg, ahol hivatalosan is nyilvántartásba vették 13 bűncselekmény vádjával. Trump ezt követően kifizette az óvadékot, amelyet 200 ezer dollárban állapítottak meg, ebből 20 ezer dollárt fizetett be, majd számos feltétel mellett szabadon engedték. A Just Jared cikke szerint a letartóztatási jegyzőkönyvben az áll, hogy a volt amerikai elnök 190 centiméter magas és 97,5 kilogramm súlyú, éppen annyi, mint Chris Hemsworth volt az első Bosszúállók-filmben. A lap megjegyzi, egyes sajtóorgánumok szerint ezeket az adatokat maga Trump diktálta be, és igazából le sem mérték letartóztatásakor.

  Mint kiderült, Schwarzenegger szintén erősen kételkedik a jegyzőkönyvben álló számok valóságát illetően, helyette azt tanácsolta a korábbi amerikai elnöknek, hogy ha remek formába akar lendülni, akkor „szaladja körbe magát háromszor”. A színész elmondása szerint annyira tartja helyesnek az állítást, mint hogy a világon nincs klímaváltozás, vagy hogy nem kellene csökkenteni a környezetszennyezést. Ettől függetlenül, mint mondta, ha jól érzi magát attól, hogy ezt állítja, tegye – bár szerinte csak nevetni fognak rajta. Ő maga inkább valahova 160 kilogramm körülire tenné a republikánus politikust.

 • Imádja a színes falevelek évszakát.

  Tóth Andi nemrég egy Instagram-történetben osztotta meg követőivel, mennyire szépnek találja az őszt, valamint hogy miért éppen ez a kedvenc évszaka. Az énekléstől visszavonult fiatal tehetség közösségi oldalát mostanra el is lepték az ősszel kapcsolatos bejegyzések, sőt még egy őszi bakancslistát is készített, amihez azonnal hozzákezdett.

  „Az ősz a legjobb barátom. Nagyon megértjük egymást, ugyanazt akarjuk. Az eső és a kandallóban ropogó tűz dallamára elolvasni egy könyvet. A testemen meleg takaró, a kezemben egy forró tea. A táj eszméletlen. Ez az az idő, amikor öröm kiválasztanom, mit viseljek ma. Kötött pulcsi, kényelmes bakancs, egy kedves kis kabát. Esetleg egy puha kis sapka?” –  olvasható a posztjában.

  A hulló falevelek évszakának beköszöntével az énekesnő ruhatárában is megjelentek a kötött, bő pulóverek, de a testhezállóbb darabokat sem hagyta el. 

 • Judie kitett magáért.

  Az eredeti és dedikált 86-os Maradona-mez után újabb aláírt darabbal gyarapodott Curtis, azaz Széki Attila gyűjteménye. The Voice coachát  ezúttal a szerelme, Barnai Judit, vagyis Judie lepte meg: a kosárlabdázó hazánk egyik legfelkapottabb focistájának, Szoboszlai Dominiknak a mezével lepte meg a focirajongó rappert.

  Azt kell mondanom, hogy Judie is kitett magáért a szülinapi ajándék terén. Szoboszlai Dominikkal összefogva megleptek Dominik aláírt mezével. Azt gondolom, az eredeti aláírt Maradona-mez mellett kiválóan fog mutatni a szivarszobámban! Köszönöm, kicsi, köszönöm, kistesi

  – írta posztjában a rapper, aki a zenei pálya előtt profi labdarúgó volt az Újpest csapatában, ám a sporttal egy súlyos sérülés miatt fel kellett hagynia, hobbiszinten azonban máig űzi azt.