Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az énekesnő büszkén mutatta meg gyűrűjét.

  Le sem tagadhatja boldogságát Kocsis Paulina, a 25 éves énekesnőt ugyanis eljegyezték. Bár magánéletéről nem sokat lehet tudni, az X-Faktor tizedik évadának második helyezettje azt fontosnak tartotta, hogy elújságolja: szerelmével, Martinnal új szintre emelték a kapcsolatukat. Tavaly nyár óta alkotnak egy párt, azt pedig, hogy együtt képzelik el jövőjüket, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az énekesnő örömmel mondott igent a fiatalembernek.

  A Jajdogálni fogsz című dal előadója néhány fotót is mutatott az eljegyzésről, jóllehet bejegyzéséhez csak annyit fűzött:  „Örökre”.

 • Till Attila mexikói istennőnek hitte.

  A hétvége mondhatni Tóth Gabi körül forgott: kislánya, Hannaróza Mária négyéves lett, ám a kórház falai között ünnepelte a születésnapját, majd attól volt hangos az internet, hogy az énekesnő gratulált volt párjának, Krausz Gábornak, aki Mikes Annával megnyerte a Dancing with the Starst, és volt egy kellemetlen pillanata Tóth Andival is. Utóbbi a Sztárban sztár leszek! vasárnapi adásában történt.

  Az énekesnő nem bízta a véletlenre, mit vesz fel az adásra: ezúttal sem egy túl hétköznapi szettben zsűrizett, és bár a show-műsor házigazdája, Till Attila elsőre mexikói istennőnek hitte az énekesnőt, az azonnal korrigálta őt.

  Ne haragudj, de autentikus cigány, mindenféle gyönyörű motívumokkal vagyok feldíszítve.

  Íme a teljes szett:

 • Nem túl büszke rá, de van, ami nagyon aggasztja.

  Jane Fonda meglepő vallomást tett nemrég egy podcastműsorban: bevallotta, hiába múlt már 85 éves, csak jóval fiatalabb férfiakkal ismerkedne.

  „Szégyen ezt bevallanom, de ha szeretőm lenne, akkor annak húsz évesnek kell lennie” – jelentette ki a színésznő, majd kisvártatva ki is fejtette ennek okát.

  Nem szeretem az öreg bőrt.

  Bár a műsor házigazdája jót nevetett Fonda vallomásán, az ő reakciójából ítélve ezt egyáltalán nem viccnek szánta, újból megismételte ugyanis előbbi magyarázatát. 

   (via 24.hu)

 • Először posztolt a finálé óta.

  Instagram-oldalán öntötte sorokba gondolatait a Dancing with the Stars fináléjával kapcsolatban T. Danny. Az énekes a show-műsor döntőjében látványos koreográfiákat mutatott be Lissák Laurával, ám produkciójuk „csak” a harmadik helyig volt elég, amelynek hírét könnyes szemmel fogadta a férfi.

  „Hát ennyi. Vége. Nehéz most okosat mondani, de megpróbálok” – kezdte bejegyzését T. Danny, aki először megköszönte a rengeteg támogatást a nézőknek, majd táncpartneréhez intézett kedves szavakat. 

  „Te voltál, aki az elejétől fogva bízott bennem és a közös célunkban. […] Hálás vagyok neked mindenért, és örülök, hogy a barátomnak mondhatlak! Ez már a miénk, büszke vagyok magunkra. Ez a Dirty Dancing-es emelés pedig tánc »karrierem« csúcspontja volt. Köszönöm!

  Habár nagyon nem így szerettem volna befejezni, mégis hálás vagyok, hiszen olyan dolgokat viszek haza innen magammal, amik bármilyen kupánál többet érnek.

  Egy olyan felejthetetlen utazás volt ez, amit bármikor újrakezdenék. Szerettem reggeltől estig bent lenni és szó szerint véresre edzeni magam. Szerettem hétről hétre kihozni magamból a maximumot, és látni magamon a fejlődést. Szerettem az elmúlt 4 hónapot, szerettem táncolni. Mi az hogy… imádtam!” – fogalmazott az énekes, majd a műsor profi és háttértáncosait méltatta, és természetesen Krausz Gáboréknak is gratulált. Bejegyzése zárásaként elárulta, eljött az ideje, hogy visszatérjen a zenéhez, készülő új albumához, így sem ideje, sem oka nincs a szomorkodásra.

  „Ha a szíved csordultig telt, akkor már nem beszélsz – hanem énekelsz. És ha a szíved túlcsordul, akkor már nem énekelsz – hanem táncolsz. Köszönök mindent!*