Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nemrég új albérletbe költöztek.

  A TikTokon adott helyzetjelentést kanadai életéről a minap Gömöri András Máté. A színész azért költözött néhány héttel ezelőtt a tengerentúlra a párjával, Polyák Lillával és nevelt fiával, Bulcsúval, mert felvették a Seneca College színész szakára. Nagy vágya, hogy nemzetközileg elismert filmszínész lehessen, és ezért mindent megtesz, kanadai életük azonban nem indult zökkenőmentesen: eleinte az egyik barátjuknál húzták meg magukat. Nemrég új albérletbe költöztek, melynek teraszáról Gömöri az alábbiakat üzente a közösségi oldalán:

  „Beköltöztünk a saját albérletünkbe. Egy csodálatos lakást sikerült kifogni három percre a metrótól, tíz percre a belvárostól, van egy gyönyörű nagy tágas konyhánk és nappalink. Van mindenkinek saját szobája, és egy nagyon szép kis teraszunk, most éppen itt ülök kint. Ez óriási lendületet adott és nagyon nagy energiát” – magyarázta a testépítéssel is foglalkozó színész, bevallva, hogy nem megy minden zökkenőmentesen.

  Egyelőre nincs ágyunk és nagyjából semmink. Egy szivacson aludtunk, csak négy és fél órát tudtam egybe aludni, és szanaszét van a hátam. Bulcsúnak egyelőre még a szivacs sem érkezett meg, amit megrendeltünk

  – fejtette ki Gömöri a videóban, amit a Story talált meg. A színész dolgát az is nehezíti, hogy kevesebb mint egy hónap van hátra a testépítő versenyéig, ezért szigorú diétát kell tartania.

  @gomoriandrasmate 20 nap van hátra az első versenyig🔥 Költözés, főiskola és versenyfelkészülés… Mert csak azt kapod meg amiért megdolgozol. #scitecathlete #GAM #canada #naturalbodybuilding #scitecnutrition #grind ♬ original sound - GomoriAndrasMate
 • A sztárpár tulajdonában lévő 12 hálószobás luxusingatlan most 800 millió dollárért került eladósorba.

  GettyImages-1498067214
  Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary

  Az Egyesült Államokban, Beverly Hills szívében található ez a csodálatos birtok, amely 12 hálószobával, 17 fürdőszobával és körülbelül 25 ezer négyzetméternyi lakóterülettel rendelkezik több épületben elosztva. Az eredetileg az 1930-as években épült, hírességek lakta lakóparkban található rezidencia a '90-es évek elejétől kezdve több mint két évtizeden át Danny DeVito és Rhea Perlman otthona volt.

  A környék az ikonikus Los Angeles-i életmóddal hívogat, amely minden tekintetben megtestesíti a luxust. A luxusház felszereltséghez tartozik mozi, bárral felszerelt társalgó, játékszoba, fapadlós borospince, szivarszoba, edzőterem és egy szauna, valamint két garázs akár nyolc járgány számára. 

  A birtokról készült fotókat az alábbi galériára kattintva tekintheti meg:

 • Nagy csalódás érte a táncművészt.

  Széphalmi Juliska kiegyensúlyozott párkapcsolata közel tíz hónap után véget ért. A Madách Színház táncosnője kollégájával Sánta László színésznek volt korábban a párja, akivel egy gyermekük is született, majd válásuk után sokáig szingli volt. Bár sosem tagadta, hogy nagyon megviselte a szakítás, igyekezett nem magába roskadni és inkább válaszokat találni a történtekre.

  Azt mondják, minden szakításnak van tanulsága, én már tudom is, ebből mit kell megtanulnom: hogy a munkahelyeden sose jöjj össze senkivel... Pedig látod, nekem ezt már meg kellett tanulnom, hiszen Lacival is együtt dolgoztunk, és azóta is dolgozunk, ami folyamatos konfliktusokat eredményezett. De az érzelmeket, a szerelmet nem lehet irányítani, és belépett az életembe, a szívembe Ricsi

  nyilatkozta a táncművész a Borsnak.

  Kovács Richárd táncművésszel fokozatosan lépett szintet kapcsolatuk, de a sok együtt töltött idő ellenére sokáig várt, mire bemutatta kisfiának. Végül megtörtént a bemutatkozás, majd elmentek hármasban nyaralni külföldre, de nemsokkal azután véget ért köztük a románc.

  Egyszerű a történet, nem akarta más gyerekét nevelni. Megpróbálta, nem ment... Csalódott vagyok és szomorú, mert én hittem ebben a kapcsolatban. Nagy szerencse egyébként, hogy most nagyon sűrűek a napjaim: bemutatóm volt, Lacika most kezdte az iskolát, én is visszaültem az iskolapadba, és nagyon készülök életem első maratonjára, semmire nincs időm, érezni sem

  – árulta el Széphalmi.

 • Egy könnyű, elektromos meghajtású kétkerekűt mutatott be a Honda japán autó- és motorkerékpár-gyártó, amelyet úgy lehet hordozni, mint egy kis bőröndöt. A Motocompacto nevű járgányt rövid városi utazásokhoz, illetve egyetemistáknak a kampuszon való közlekedésre tervezték.

  A pedál nélküli közlekedési eszköz összecsukható, ezért könnyedén lehet szállítani vonaton vagy buszon, egyszerűen fel lehet vinni egy lépcsőn, és akár a munkahelyi íróasztal alá is el lehet rejteni. Ha elutaznánk, akkor elfér az autó csomagtartójában is, vagy otthon az ágy alá csúsztatható a tároláshoz. A karcsú, dobozos keretet úgy tervezték, hogy a tulajdonosok saját matricákkal személyre szabhassák.

  A 18 kg-os járgány összehajtva 756 cm hosszú, 53 cm magas és 9,5 cm széles. Az utazásokhoz a felhasználó kihúzza az ülést az egyik sarokból, kihajtja a kormányt, és kihúzza a kerekeket a váz két alsó sarkából. 490 W-os villanymotorral rendelkezik, sebessége akár 24 km/óra, miközben álló helyzetből a végsebességre mindössze hét másodperc alatt gyorsul fel.