Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • VV Giada7464 Ok
  Fotó: RTL

  VV Giada a Blikknek adott interjút, mielőtt bevonult volna a ValóVilág 12 luxusbörtönébe. A félig olasz származású édesanya azért költözött be a valóságshow-ba, mert olyan lehetőséget látott meg benne, amellyel biztosíthatná kisfia jövőjét. Mint mondta, mindig is fiatalon akart anyukává válni, de nem tervezte, hogy ennyire korán lesz az.

  Öt napja töltöttem be a tizennyolcat, amikor megszületett a kisfiam. Tizenhét évesen úgy mentem érettségire, hogy már nagy hasam volt, az oktatók össze is súgtak mögöttem, hogy mennyire meghíztam. Csak egy tanár állt ki mellettem, aki tudta, hogy babát várok, mert nem vertem nagy dobra. Fiatal anyuka akartam lenni, de nem ennyire… Viszont most már örülök, hogy így alakult

  – árulta el a lapnak a valóságshow-szereplő, akinek azóta már véget ért a kapcsolata gyermeke édesapjával. Hozzátette, annyira megviselte a zátonyra futott párkapcsolata, hogy sokáig azt sem bírta elviselni, ha valaki hozzáér.

  Elnyomva éreztem magam a kapcsolatban, és nem voltam hozzászokva, hogy ölelgetnek és puszilgatnak. Még köszönni sem tudtam, csak integettem, azt pedig nem bírtam elviselni, ha hozzám érnek. Ez volt a fal körülöttem, így védtem magam. Egy év kellett, hogy eljussak odáig, hogy pacsit adjak egy másik embernek. Nem is vettem észre ezt magamon, csak amikor már egyedül voltam, és a barátaim meg akartak ölelni vigasztalásképpen… egyszerűen kirázott a hideg más érintésétől

  – mesélte VV Giada, aki bevallása szerint azóta sokat változott, és már az ölelés sem okoz neki gondot. Kisfiára jelenleg a szülei vigyáznak, amíg ő a luxusbörtönben próbált szerencsét.

  „Itt van velem a kisautója, amivel sokat játszottunk együtt, erről mindig eszembe jut, de egyébként is leginkább ő jár a fejemben. Ha esetleg megnyerem a ValóVilágot, remélem, nyugodt életet biztosíthatnék neki egy olyan házban, ahol mindenkinek van saját szobája, és nem kell mindenre azt mondanom, hogy nem lehet” – fogalmazott a versenyző, aki azt sem bánná, ha rátalálna majd a szerelem is.

 • Kedvére való a családos élet.

  JP4F0346
  Fotó: RTL

  Mint arról korábban írtunk, két év után lépett ki a Kalocsai Fegyház és Börtön kapuján Caversaccio Aurelio, a ValóVilág 6 győztese. Az eredeti börtönbüntetés másodfokon 3 év és 5 hónap volt, de jó magaviselete miatt engedményt kapott. Büntetése maradékát reintegrációs őrizetben tölti a bajai otthonában, ahol először találkozhatott személyesen nemrég született kislányával az egykori villalakó.

  Baráti társasága kezdetben attól félt, hogy az elítéltek között rossz irányba változik majd a 33 éves celeb viselkedése. Úgy tűnik, aggodalmuk alaptalan volt, hiszen a férfi február óta kerüli a bajt, nem keresi az éjszakai életet, csak és kizárólag a kislányával foglalkozik, illetve annak az édesanyjával, akivel kezdenek egyre jobban egymásba szeretni. Mivel gyermekük egy egyéjszakás kalandból született, ezért a fiatalok helyzete különleges, de olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy Aurelio annyira szereti a családos életet, hogy fontolóra vette, hogy oltár elé vezetné párját.

  A baráti társaságban már többen beszélnek arról, hogy jövő nyáron akár jöhet az esküvő is. »Au« nagyon lelkesnek tűnik, és szemmel láthatóan lubickol a családfő szerepében. Szerintünk jól állna neki a családalapítás

  – árulta el a Borsnak VV Aurelio egyik névtelenséget kérő barátja.

 • Valahol számítani lehetett rá.

  Képernyőfelvétel (367).png
  Fotó: RTL

  Előző héten megtartották a ValóVilág 12 első kiválasztását, ahol a villalakók végül VV Dorkára adták le a legtöbb szavazatot. A lány (aki nemrég még sírva akarta feladni a játékot) csalódottan, de nem túl meglepődött arccal fogadta a zöld kendőt, amit a hétvégi párbajig kötelezően viselnie kell.

  VV Dorka tegnap este megnevezte azt a villalakót, akivel szívesen feszülne össze majd a párbajon. VV Noémire esett a választása, így hamarosan egyikük végleg távozik a luxusbörtönből.

  Aljas vagy, és gonosz

  – indokolta döntését a kihívó.

 • balazs majka
  Fotó: Zöld Fanni / Papajcsik Péter / Index

  Nosztalgikus hangulatú bejegyzést osztott meg közösségi oldalán Majoros Péter, azaz Majka, amiben Sebestyén Balázzsal láthatók együtt egy jó néhány éves fotón.

  Egyszer szerepeltem a 3 kívánság tévéműsorban, ahol egy fiatal rajongómmal kellett találkoznom, aki tátott szájjal nézett rám… Ő akkoriban sapkát hordott, és hozzá növesztett egy kis kunkor pajeszt. Remek srác volt. Ki tudja, mi lett azóta vele?

  – írja Instagram-posztjában a rapper.

  Mint arról írtunk, decemberben érkezett a hír, hogy Majka 16 év után visszatér az RTL-hez. Nem a rapper volt az egyetlen távozó, ugyanis a TV2 nem sokra rá arról számolt be, hogy Pápai Joci is a konkurens csatornához igazolt. Majorosról egyébként már azt is tudni lehet, hogy az idén visszatérő X-Faktor mentorcsapatának egyik új tagja lesz.