Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sebestyén Balázzsal elgondolkodtak azon, van-e értelme a műsort folytatni.

  Azt követően, hogy Vadon Jani idén év elején távozott a Balázsék című műsorból, Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs is elgondolkozott azon, vajon érdemes-e tovább rádiózniuk. Rákóczi – elmondása szerint – úgy érezte, könnyen el tudná engedni ezt a műsort, főleg, hogy hármasuk már több mint egy évtizede ébresztette a Rádió1 hallgatóit. Ráskó Eszter érkezése azonban új energiákat hozott a reggeleikbe.

  Rákóczi D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában mesélt arról, hogy amint a gyerekei kirepültek a családi fészekből, a feleségével, Békával egy lakóautóval indulnak majd útnak, hogy felfedezzék a világot.

  Béka előre röhög rajta, hogy pityergek, és majd fotózni fog. Ha kisírtam magam, akkor egy lakóautóval indulunk majd neki a világnak kettesben

  – mondta a műsorban Rákóczi, akinek szavait a story.hu idézte, és aki azt sem titkolja, hogy már nagyon zavarja az, ahogyan az emberek Magyarországon kommunikálnak, viselkednek.

  Amikor 15 éve elkezdtük a műsort, nem volt ilyen. Ma már mindenki egymás torkának ugrik. Könnyű szívvel itt hagynám az egészet

  – jelentette ki a rádiós, aki inkább senkivel nem vitatkozik.

 • Ez a különbség.

  Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra azon felhasználók közé tartozik az Instagramon, akik nem csupán a platform rózsaszín ködfelhőjéből jelentkeznek be. A Konyhafőnök egykori versenyzője az előnyös megvilágításban készült felvételek mellett időnként őszinte, szerkesztetlen felvételeket is szívesen közzétesz.

  A fiatal anyuka a legutóbbi bejegyzésének az „Insta vs. reality” címet adta, hogy megmutassa, mi a különbség a valóság és a közösségi oldalra posztolt fotók között. Az influenszer a férjét csípte el egy fotóra egy közös forgatáson: míg az első felvételen komolyan veszik a szelfizést, a másodikon már a bohóckodásé a főszerep. 

 • A 39 éves színésznő elárulta a baba nemét is.

  Féltve őrzött magánéletébe csak ritkán enged betekintést, ám a minap kivételt tett Bálizs Anett. Nem is akármilyen okból: a Jóban Rosszban című sorozat egykori szereplője azt tudatta a közösségi oldalain, hogy anyai örömök elé néz. 

  A 39 éves színésznő, aki a TV2 16 évadot megérő sorozatában Fanni nővért alakította, egy kismama fotózáson is járt párjával, akivel már nagyon várják kislányukat. 

  Boldog vagyok, hogy megoszthatom Veletek a hírt; hamarosan érkezik a kislányunk! Izgatottan és nagy-nagy szeretettel várjuk már!

  – tudatta a színésznő, aki további felvételeket is ígér, s azt is elárulta, hogy párjával egészen Szegedig utaztak a fotózás kedvéért.

 • Giga szülinapi bulival kedveskedtek a 8 éves Olivérnek, az erről készült videó pedig letarolta az Instagramot.

  Egy rövidfilmnek, vagy akár egy videóklipnek is elmehetne az a különleges felvétel, amellyel Majka, azaz Majoros Péter jelentkezett az Instagram-oldalán. Az RTL-hez nemrég igazoló rapper-műsorvezető arról a fergeteges buliról posztolt követőinek, amelyet feleségével, Majoros Hajnalkával rendeztek kisebbik fiuk, Olivérnek, aki áprils 12-én lett 8 éves. Mivel a kisfiú köztudottan nagy focirajongó – az Újpest csapatában játszik, anyukája talán ezért is bújt lila ruhába –, ezért a szülinapi zsúron szinte mindent a labdarúgás ihletett.

  A kisfiú egy kivételes, Manchester United-es tortát és egy Szoboszlai feliratú mezt kapott, a hangulatot pedig rengeteg színes lufival, hatalmas Minion-os ugrálóvárral és egy méretes darts-táblával is feldobták, hogy a gyereksereg jól szórakozhasson, de ezt a napot a kicsik és a nagyok sem fogják elfelejteni.

  Boldog születésnapot kisbabám. Köszönjük szépen Dzsinguszkám

  – írta Majka, utóbbi mondatával minden bizonnyal a férfire, Cengiz Korkut török vállalkozóra, étterem-tulajdonosra utalva, akivel kisfia a videó elején focizik.