Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bár kissé szokatlan ruháján is megakadt az emberek szeme.

  Tovább folytatódik a Challangers – A kihívók című film sajtóútja, amelynek eddigi állomásain egytől egyig csillagos ötösre vizsgázott Zendaya, már ami a reflektorfények ellopását illeti. Ahogy azt a színésznőtől megszokhattuk, ezúttal is többnyire tematikus (jelen esetben teniszközpontú) ruhákban és kiegészítőkben jelent meg az eseményeken, vagy ha nem öltözetével, akkor hajával hívta fel magára a figyelmet.

  A nemrég szőkére váltott filmsztár Londonban is így tett: ugyan csíkos kosztümszettje a szoknyája hátulján ékeskedő hatalmas tolldísztől eltekintve egészen visszafogottra sikeredett, vadonatúj frufrujával megint meglepte az embereket.

  Frizurájának fogadtatása ezúttal nem aratott egyhangú sikert az internetezők körében, sokak szerint erőltetett, és kezd túlzásba esni Zendaya csapata, mások viszont arról írtak, milyen jól áll neki ez a fazon is. 

 • Végül a képernyő másik oldalán találta meg a helyét a műsorvezető.

  Máté Kriszta és Bárdos András nevét a Tv2 híradósaiként ismerhette meg az ország, ám azt talán kevesen tudják, hogy a házaspár képernyőkről való eltűnését hosszú tépelődés előzte meg.

  „Elég volt belőlünk, és nekünk is belőlük. Tudtuk, hogy vége lesz a tévézésnek, előtte már hetekkel ment a vitatkozás, hogy mikor szálljunk ki. András mindennap úgy ment be, hogy ma hátha megoldjuk ezt a dolgot” – mesélte Máté a FutureTalks Krizsó Szilviával című YouTube-műsorban, hozzátéve: akkortájt már más dolgok foglalkoztatták inkább őket, családjukat szerették volna előtérbe helyezni karrierjük helyett. Végül meglépték a dolgot, otthagyták a médiát férjével, ám az édesanya ekkor szembesült vele, terve idáig tartott.

  „Úgy szoktam mondani, hogy amikor abbahagytuk a napi bohóckodást a tévében, hazamentem, és megkérdezte András tőlem, hogy most mit fogsz csinálni, és egyszerűen nem tudtam rá válaszolni. Vártam, hogy rátaláljak én is valami másra, amit szeretnék csinálni, de nem jött.”

  Helyette viszont érkezett egy felkérés hozzá az akkortájt induló RTL II-ből, ahová mint műsorszerkesztő várta a vezetőség.

  „Úgy voltam vele, hogy én már túl vagyok a tévézésen. Ekkor azt mondta András: »Vedd tudomásul, hogy egy hülye tévés vagy, és csináld, ha nem találtál ki helyette semmi mást!«” – idézte fel nevetve Máté, aki ma többek között a Cápák között producere is, és sokkal jobban érzi magát a kamera másik oldalán, a szereplés egyáltalán nem hiányzik neki.

   (via Story)

 • Meglepő képsorokkal jelentkezett be a humorista.

  Ahogy arról az Index is beszámolt, februártól Ráskó Eszter vette át a Balázsék című rádióműsorból távozó Vadon Jani megüresedett helyét. 

  A humorista azóta remekül beilleszkedett két műsorvezetőtársa, Rákóczi Ferenc és Sebestyén Balázs közé, bár Ráskó legújabb, rövid TikTok-bejelentkezése alapján könnyen lehet, hogy ez inkább fordítva történt.

  Mindig azt kérdezitek, mit csinálunk adás után

  – írta posztjához a kisgyermekes anyuka, videójában pedig közvetetten meg is válaszolta ezt, bár a bőrszerkót, láncot és szegecses maszkot viselő trió bejelentkezésére valószínűleg kevesen számítottak.

  „Én mondtam, hogy nem leszek nagy hatással erre a műsorra, ez úgy volt jó, ahogy van” – fogalmazott Ráskó. Hallgatói a kommentek alapján izgatottan várják a nem mindennapi fotózás végeredményét.

  @eszterrasko Mindig azt kérdezitek, mit csinálunk adás után. @Balázsék ♬ eredeti hang - Ráskó Eszter
 • A kép alapján nem kell sokat várnia már gyermeke érkezésére.

  Anyai örömök elé néz Vanessa Hudgens, aki megannyi találgatás és pletyka után alig egy hónapja, az idei Oscar-gálán fedte fel várandósságát. A színésznő a jelek szerint sokáig sikeresen titkolta, hogy bővül a családja, legalábbis legfrissebb Instagramon megosztott képén már jókora terhespocakkal látható. 

  Az, hogy fiút vagy lányt várnak-e férjével, Cole Tuckerrel, egyelőre nem tudni, mindenesetre érdekes egybeesés, hogy Hudgens leghíresebb filmje, a High School Musical másik női főszereplője, Ashley Tisdale is gyermeket hord a szíve alatt.