Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megmutatta, hogy ropják a latinos-dallamokra.

  Dancing with the Stars próbaterméből jelentkezett be követőihez a hamarosan induló műsor egyik versenyzője, T. Danny. 

  A 24 éves rapper partnerével, Lissák Laurával, valamint az új évadban szintén szereplő Marics Peti-Stana Alexandra párossal forgatott egy rövid TikTok videót, ahol megmutatták, hogy haladnak a táncleckékkel. Ezúttal egy latinosabb koreográfiát adtak elő a rajongóknak, akiket a jelek szerint meggyőztek a látottak, sorra bíztatták a két fiatal énekest.

  A Dancing with the Stars két hete bejelentett negyedik évadának teljes szereplőlistáját itt találják, az első élő show október 14.-én lesz látható a Tv2-n.

 • Bármikor szembetalálkozhat az utcáin a világhírű színésszel.

  Továbbra is Magyarországon tartózkodik Johnny Depp, aki ezúttal nem zenekarával, hanem egy filmes stábbal érkezett hazánkba. A hollywoodi filmcsillag jelenleg a Modi című saját filmjét forgatja a fővárosban, amely Amedeo Modigliani szobrász párizsi kalandjairól fog szólni. Depp kedden a Károlyi-kert melletti utcákban forgatott. Az alkotásban többek között feltűnik majd maga Al Pacino is, ezért nem kizárt, hogy ő is feltűnik majd Budapest utcáin.

  A 60 éves filmsztárt most a budai várban szúrták ki, amint éppen egy sötétített ablakos járgányban utazott, de széles mosollyal hajolt ki integetni a rá várakozó rajongóknak. Íme:

  Egy szemfüles rajongónak az Országos Széchényi Könyvtárnál is sikerült lencsevégre kapnia a színészt, amint a forgatási helyszínen tevékenykedik:

  (via Blikk)

 • Elárulta, miért nem szerepelnek gyakrabban a gyerekei a médiában.

  Bár ódzkodott attól, hogy címlapon mutassa meg ikreit, Szonját és Matyit a születésük után, Erős Antónia mégis úgy döntött, rábólint egy közös fotózásra, amire végül akkor került sor, amikor a gyerekek egyévesek lettek. Az RTL híradósa azért is szánta rá magát arra, hogy megmutassa ikrei arcát, mert elfogadta, hogy ismert emberként sokan kíváncsiak rájuk. Mint mondja, az emberek örültek ennek.

  Véleménye szerint azonban egy híresség gyerekének nem az a dolga, hogy szerepeljen. 

  Mind a mai napig nem szeretem szerepeltetni a gyerekeimet, azt gondolom, egy ismert ember gyerekének nem az a dolga, hogy szerepelgessen, se az Instagramon, se különböző magazinokban, hanem az a dolga, hogy élje az életét. És ha majd úgy alakul, valamiért érdemes arra, hogy megjelenjen az online felületeken, az megtörténik magától.

   – mondta a híradós a Story magazin videójában, amelyet a 24.hu talált meg.

 • Napról napra egyre durvul a válásuk.

  Valószínűleg „Az őszi szezon botrányos sztárválása-díjat” már most lazán oda lehetne ítélni Sophie Turnernek és Joe Jonasnak, a brit színésznő ugyanis a legfrissebb hírek szerint beperelte exét. Állítólag az énekes nem hajlandó odaadni közös, 3 és 1 éves kislányaikat édesanyjuknak, aki visszaköltözne a gyerekekkel Angliába, ahogy azt még házasságuk megromlása előtt, közösen eltervezték. A Turner által benyújtott dokumentum szerint a kicsik jogtalanul vannak immáron 3 hónapja a férfinál, aki az útleveleiket is visszatartja. 

  Az üggyel kapcsolatban megszólalt Jonas szóvivője is, hangsúlyozva, a gyerekek már  Amerikában születtek, ezért amerikai állampolgárok, édesapjuk pedig szeretne megegyezésre jutni, hogy felváltva nevelhessék őket.

  (via RTL)