Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A képeken Michael Wallhead látható, amint a rekordokat döntögető kerekes kukájában ül. A merész fiatal mérnök úgy véli, hogy megdöntötte az addig felálított sebességrekordot, miután elérte az elképesztő 88 kilométer/órás sebességet egy szimpla gurulós kukában.

  A 31 éves Michael Wallhead a nyaktörő gyorsaságot egy átalakított hétköznapi kukában érte el, amelyre mintegy 300 ezer forintnak megfelelő összeget költött. Miután kéthossznyi gyorsulás után közel 88 kilométer/órás átlagsebességet ért el, megdöntötte a korábbi 72 kilométer/órás világrekordot, amelyet addig Andy Jennings tartott. Michael most a Guinness World Records megerősítésére vár, bár azt mondja, úgy érzi, hogy motorizált kukája még nagyobb sebességre is képes lenne egy kis fejlesztéssel.

 • Teljesen új karaktert kapott a színésznő arca.

  Elsőre kicsit nehéz ráismerni Sadie Sinkre a friss fotóin, a színésznő ugyanis egy erősebb stílusváltáson esett át.

  A bálna sztárja megvált hosszú, vörös tincseitől, helyette egy kicsit retró, de annál vagányabb, tépett frizurát kapott a fodrászától. Új hajával szinte teljesen megváltozott Sink arcának karaktere, de szerencsére rajongóinak így is elnyerte a tetszését a külseje. Többen azzal viccelődtek, hogy a fazont valószínűleg a Stranger Things Steve-jének haja ihlette.

 • A focista kedvesét már a barátai is a házassággal ugratják.

  Cristiano Ronaldo 2016 óta alkot egy párt kedvesével, Georgina Rodriguezzel, akivel már két közös gyermekük is született: a most egyéves Bella Esmeralda, valamint az ötéves Alana Martina, a focista azonban ennek ellenére sem húzott még gyűrűt párja ujjára.

  Pontosabban húzott, hiszen Rodriguez nemzetközi szinten is elismerésre méltó ékszergyűjteménnyel rendelkezik, szerelmének hála, de eljegyzési gyűrűt, azt még valóban nem kapott még tőle. Most Cannes-ban faggatták a házasságról és Ronaldóval közös terveikről a kétgyermekes édesanyát, aki a riporter kérdésére elárulta, már a barátai is a házassággal ugratják.

  „Ez nem rajtam múlik. Őszintén szólva nem hiszem, hogy a helyzetünk drasztikusan megváltozna, mert így is érzem, hogy igazán szeretnek. Cristianóval együtt ez a legfontosabb. Csodálatos gyerekeink vannak, szeretetet kapok tőlük mindennap” – mesélte Rodriguez, akinek azért nem kell teljesen elengednie a témát, hiszen ha hihetünk párja nemrég adott nyilatkozatának, akkor valamikor biztos egybekelnek majd – de hogy egy év, egy hónap vagy talán egy évtized múlva, azt még nem tudja.

  (via Bors)

 • A dologról az egyik kollégája rántotta most le a leplet.

  Ryan Gosling egyik érdekes szokására derült most fény barátja, John Stamos színész által. A férfi korábban rosszul érezte magát, amiért felnőttként is élvezettel járt a Disney-parkokba, egy vacsora során azonban megismerkedett a Szárnyas fejvadász sztárjával, akiről kiderült, hasonló cipőben jár. Gosling ráadásul bevallotta neki, nemcsak gyakran megy Disneylandbe, de néha még a családja vagy barátai nélkül, egyedül is nyakába veszi a parkot: felteszi a fejhallgatóját, és sorra járja a különböző játékokat.

  A dolog azért is különös, mert Gosling sok más hollywoodi sztárhoz hasonlóan a Disney-csatornánál, egészen pontosan a The Mickey Mouse Club című műsornál kezdte a karrierjét, így teljesen érthető lenne, ha – pont emiatt – ódzkodna a stúdiótól. Ezek szerint azonban épp az ellenkezője igaz.

  (via RTL)