Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Végleg maga mögött hagyja az ikonikus Jedi lovag szerepét.

  Ugyan a Star Wars-univerzum továbbra is folyamatosan bővül, de ne számítsunk arra, hogy a 71 éves Mark Hamill egyhamar visszatér a messzi-messzi galaxisba. Hamill először 1977 és 1983 között játszotta Luke Skywalkert az eredeti Csillagok háborúja-trilógiában, majd a Disney égisze alatt készülő új filmek kedvéért ismét magára öltötte a Jedi jelmezt.

  Hiába ébreszt sokakban nosztalgikus emlékeket, de a színész nemrég elhintette, hogy sanszosan örökre végzett a szereppel. Hamill ugyanis a CBS News Sunday Morning című műsorának vendégeként kijelentette, úgy érzi, hogy Luke Skywalker franchiseban betöltött szerepének ideje lejárt, és készen áll végleg szögre akasztani a fénykardot.

  Nos, azt soha nem mondjuk, hogy soha, de egyszerűen nem látnám semmi értelmét annak, hogy még egyszer eljátsszam. Fogalmazzunk úgy, hogy annyi, de annyi elmesélésre váró történetük van még, nincs már szükség Luke-ra. Nekem megadatott a lehetőség, ami nagyszerű volt. Itt az ideje, hogy vége legyen

  – fogalmazott a színész.

 • Az a videó például, melyben Angelina Jolie-vá alakult át, több mint 33 millió megtekintésnél jár.

  Evelin Costa úgy maszkírozza magát híres emberekké, mintha az a világ legegyszerűbb dolga lenne. A fiatal ausztrál nő, aki gyerekkora óta sminkesnek készült, még a koronavírus-járvány idején merült bele jobban a sminkelésbe, mostanra pedig egy kis vattával, némi latexszel, erős kontúrozással, parókával és egyéb színházi kiegészítőkkel néhány órán belül olyan hírességekké képes átalakulni, mint Harry Styles, Leonardo Dicaprio, Taylor Swift vagy éppen Khloe Kardashian. Korábban a Stranger Things című Netflix-sorozat Willje is megihlette.

  Costa videói, amelyek az egész sminkelési folyamatot rögzítik, a TikTokon is nagyot mennek. A legtöbben talán azt a felvételt tekintették meg, melyben Angelina Jolie bőrébe bújik. A poszt eddig 33,5 millió megtekintésnél jár.

  @makeupbyevelin Replying to @51.446 I mean who doesnt want to be Angelina Jolie #angelinajolie #makeuptransformation ♬ original sound - shiloh nouvel

   Íme a videó a Leonardo DiCaprióvá válásáról is:

  (via twn)