Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Meghúzta váratlant.

  GettyImages-1352299028
  Fotó: Lia Toby / Getty Images Hungary

  Továbbra és értetlenül állnak azon tény előtt a rajongók, hogyan is nézhet ki Jared Leto 51 éves úgy, mint évtizedekkel ezelőtti énje. Örökifjú karakterére ráadásul szívesen játszik rá a hollywoodi színész, legutóbb például a párizsi divathéten jelent meg egy modernkori Drakula-jelmezre hasonlító szettben. – írja a Mirror.

  A Gucci-ház és a Suicide Squad sztárjáról nemrég olyan fotókláttak napvilágot, melyeken az állítólagos barátnője is látható. Már hónapokok óta találgatják a színész mellett feltűnő fiatal nő kilétét a rajongók, és leginkább a hatalmas korkülönbség szúrt szemet nekik. Sokan máris DiCaprióhoz hasonlítgatják Letot, akiről tudni lehet, hogy szintén a jóval fiatalabb hölgyek társaságát részesíti előnyben.

 • A nagyszüleivel fog együtt élni.

  Két hete kemény fizikai munkát végezve telnek a mindennapjai Weisz Fanninak, aki hatalmas felújításba kezdett, miután megtalálta álmai otthonát. A siketen született modell és családja úgy döntöttek, összeköltöznek: Budapesttől nem messze egy háromgenerációs családi házat vettek, ahol bőven akad tennivaló. Az egykori szépségkirálynőnek az sincs ellenére, hogy sittet hordjon, fessen, fúrjon és reggeltől estig takarítson, az ingatlan ugyanis teljes felújításra szorul. 

  Mivel Weisz nagyszülei, édesanyja és testvére, Gábor is együtt fognak élni, fontos szempont volt számukra, hogy a ház elosztását tekintve saját bejáratú legyen, különálló lakrészekkel. A Tények videójában megtekinteni, hogy néz ki most az ingatlan, ahová reményeik szerint karácsonyig mindnyájan beköltözhetnek. 

  A modell a Borsnak elárulta, hogy bár a házba első látásra beleszeretett, nem volt könnyű megtalálni azt.

  Már majdnem feladtam. Mondtam az ingatlanosnak, hogy elegem van! Nagyon sokat szenvedtünk, nagyon sokat dolgoztunk, és egyébként rengeteg ingatlant megnéztünk. Másnap felhívott az ingatlanos, hogy tudja, mit akarunk és nézzük meg. Félelmetes volt, hogy abban a pillanatban, amikor feladtam, megjött az igazi ház.

 • Nem tudnak napirendre térni a dolgon.

  Mint arról korábban írtunk, napjaink egyik legfelkapottabb színésznője, Jenna Ortega már egy jó ideje hazánkban forgat. A Wednesday 21 éves sztárja előszőr a fővárosban bukkant fel váratlanul egy ruházati üzletben, majd néhány napra rá a Balatonnál szúrták ki, ahogy színésztársával, Paul Ruddal álltak meg pihenőre egy helyi étteremnél.

  A hollywoodi színésznő most egy kevésbé megszokott dologgal hívta fel magára az internet figyelmét, ugyanis az egyik Instagramra feltöltött videójában az látható, amint héjastul eszik meg a kivit. A rajongókat pedig ez a kis tény teljesen megosztotta, akadnak ugyanis olyanok, akik értetlenül állnak az egész előtt, míg mások semmi szokatlant nem látnak benne. 

  Érdekesség, hogy a világ sok országában bevett szokás a kivit héjastul enni, részben azért is, mert megkönnyíti a fogyasztását. Kevesen tudják, de az egzotikus gyümölcs héja tápanyagokban gazdag, háromszor több növényi rostot tartalmaz, mint maga a húsa.

 • A felvétel végén ott maradt a baki.

  Még mindig nagyot megy az interneten az a videófelvétel, amelyet Kiszel Tündéről készítettek olaszországi nyaralásán. A TikTokra felkerült videóban a naptárdíva a tengerben látható: a viharos idő ellenére mosolyogva pillant a kamerába, miközben a hullámok ide-oda dobálják. Kiszel ugyan próbált egyensúlyozni, és integetett is, aztán váratlanul elérte egy nagyobb hullám és a víz alatt találta magát. 

  A víz a papucsát is elsodorta, mire inkább úgy döntött, kimegy a partra. Kiszel először egy héttel ezelőtt tette közzé a videót, amin az internetezők jót derültek, s mivel a poszt már több mint 500 ezres megtekintésnél jár, úgy döntött, megosztja még egyszer, ezúttal azonban már az Instagram-oldalán.

  „Egy kis nyári emlék! Szeretem a tengert! Akkor is gyönyörű, amikor viharos!

  Ez a videó családi videónak készült, a végét le akartam vágni, de a barátnőm azt mondta, vállaljam be, szimpatikus az önirónia!

  TikTok-on már több mint 500 ezren látták és közel 30 ezren lájkolták! Köszönöm” – hálálkodott követőinek.