Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Imádják az énekeső verzióját.

  Az idei Sziget fesztivál első napján fellépő Szandi bebizonyította, hogy a közönség még mindig imád felülni a nosztalgiavonatra, úgy meg főleg, hogy olyan számok csendültek fel tőle, mint Szerelmes szívek vagy a Tinédzser l'amour. Az énekesnőt hatalmas ováció fogadta a Sztereó Színpadon, aki láthatóan élvezte, hogy a fesztiválozók még mindig kaphatóak a dalaira, amelyek némelyike van vagy 30 éves – mint például a Nyugi, doki.

  Szandi most Instagram-oldalán örvendeztette meg rajongóit egy feldolgozással, ugyanis a méltán híres George Michael egyik legismertebb számát adta elő. – írja a Bors.

  Tulajdonképpen a hangszál is egy hangszer, amivel az érzelmeimet kifejezhetem. Alapvetően vidám, optimista típus vagyok, de jólesik időnként megmutatni egy mások oldalamat is, hiszen ez is én vagyok. Szeretem kipróbálni magam a különböző zenei műfajokban. Egyik kedvencem ez a dal George Michael-től Kissing a fool...

  – olvasható az énekesnő a posztjában.

  Szandi teljes produkcióját ide kattintva tekintheti meg.

 • Merész, nonfiguratív mintát varratott magára Billie Eilish. Az énekesnő új, tarkótól lefelé futó tetoválásának egy részét egy friss Instagram-fotósorozat nyitóképén mutatta meg többmilliós rajongótáborának, akik természetesen azonnal látni akarták az egész művet. Ennek leleplezésére még egyelőre nem került sor, viszont a posztban megjelölt tetoválóművész profiljából már lehet sejteni, milyen stílusú kép kerülhetett Eilish hátára.

  Az augusztusan Budapesten is fellépett popsztárnak ezen kívül összesen 3 kisebb-nagyobb tetoválás díszíti a testét: a legismertebb talán a hatalmas sárkány, ami a csípőjétől egészen combjáig ér, de van két tündér a kézfején, valamint magára varratta saját nevét, az Eilisht is.