Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bármikor szembetalálkozhat az utcáin a világhírű színésszel.

  Továbbra is Magyarországon tartózkodik Johnny Depp, aki ezúttal nem zenekarával, hanem egy filmes stábbal érkezett hazánkba. A hollywoodi filmcsillag jelenleg a Modi című saját filmjét forgatja a fővárosban, amely Amedeo Modigliani szobrász párizsi kalandjairól fog szólni. Depp kedden a Károlyi-kert melletti utcákban forgatott. Az alkotásban többek között feltűnik majd maga Al Pacino is, ezért nem kizárt, hogy ő is feltűnik majd Budapest utcáin.

  A 60 éves filmsztárt most a budai várban szúrták ki, amint éppen egy sötétített ablakos járgányban utazott, de széles mosollyal hajolt ki integetni a rá várakozó rajongóknak. Íme:

  Egy szemfüles rajongónak az Országos Széchényi Könyvtárnál is sikerült lencsevégre kapnia a színészt, amint a forgatási helyszínen tevékenykedik:

  (via Blikk)

 • Elárulta, miért nem szerepelnek gyakrabban a gyerekei a médiában.

  Bár ódzkodott attól, hogy címlapon mutassa meg ikreit, Szonját és Matyit a születésük után, Erős Antónia mégis úgy döntött, rábólint egy közös fotózásra, amire végül akkor került sor, amikor a gyerekek egyévesek lettek. Az RTL híradósa azért is szánta rá magát arra, hogy megmutassa ikrei arcát, mert elfogadta, hogy ismert emberként sokan kíváncsiak rájuk. Mint mondja, az emberek örültek ennek.

  Véleménye szerint azonban egy híresség gyerekének nem az a dolga, hogy szerepeljen. 

  Mind a mai napig nem szeretem szerepeltetni a gyerekeimet, azt gondolom, egy ismert ember gyerekének nem az a dolga, hogy szerepelgessen, se az Instagramon, se különböző magazinokban, hanem az a dolga, hogy élje az életét. És ha majd úgy alakul, valamiért érdemes arra, hogy megjelenjen az online felületeken, az megtörténik magától.

   – mondta a híradós a Story magazin videójában, amelyet a 24.hu talált meg.

 • Napról napra egyre durvul a válásuk.

  Valószínűleg „Az őszi szezon botrányos sztárválása-díjat” már most lazán oda lehetne ítélni Sophie Turnernek és Joe Jonasnak, a brit színésznő ugyanis a legfrissebb hírek szerint beperelte exét. Állítólag az énekes nem hajlandó odaadni közös, 3 és 1 éves kislányaikat édesanyjuknak, aki visszaköltözne a gyerekekkel Angliába, ahogy azt még házasságuk megromlása előtt, közösen eltervezték. A Turner által benyújtott dokumentum szerint a kicsik jogtalanul vannak immáron 3 hónapja a férfinál, aki az útleveleiket is visszatartja. 

  Az üggyel kapcsolatban megszólalt Jonas szóvivője is, hangsúlyozva, a gyerekek már  Amerikában születtek, ezért amerikai állampolgárok, édesapjuk pedig szeretne megegyezésre jutni, hogy felváltva nevelhessék őket.

  (via RTL)

 • Mindent kipróbál.

  Egy nem mindennapi kezeléssel próbál tenni fogyása érdekében Kajdi Csaba, azaz Cyla. A modellügynökség-vezető, influenszer sok mindent kipróbált már, ám hosszú távon semmi nem bizonyult eredményesnek; ezért is döntött egy új beavatkozás mellett. A minap egy ún. epesavas injekciót kapott, mellyel a „tokarészt” korrigálják. Az injekcióról a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében mesélt követőinek, rajongóinak.

  Voltam már ultrahangos zsírbontáson, zsírfagyasztáson… na, anyukám, most kapaszkodjál meg! Epesavas a Cyla! A héten voltam epesavas beinjekciózáson tokára, most olyan vagyok, mint egy pelikán, de majd látod, ha változok. Állítólag az epesav a zsírsejtek membránját megbontja, és a zsírnak taka, gyönyörűen karcsúsodol, formásodol! Várom, hogy mi lesz az eredmény

  – mesélte Kajdi, hozzátéve, az injekció nem volt fájdalommentes.

  Ettől függetlenül a kajára odafigyelni és mozogni kell. Azért fáj, egy hétig nem kellemes, de erre a tokarészre nem tudsz semmilyen gyakorlatot se csinálni. Én mindent kipróbálok

  – emelte ki az influenszer, akinek szavait a Blikk idézte.